wiolasz 05.11.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Olu, gratuluję kruszynki. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze a Wasza miłość na pewno będzie jeszcze rosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gos1k 05.11.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Witam Olu serdecznie GRATULUJĘ tego małego szcześcia w Waszym życiu!!!Widać jak bardzo go kochacie,a miłość,wiara i nadziej czynią cuda,więc wierzę że wyrośnie z niego cudowny człowieczek!!!Zresztą jest cudny Spójż jak mało teraz znaczy to cudo, które Wy stworzyliście(dom i ogród),w stosunku do tego jakie cudo stworzyli Twoje dzieci(MICHAŁEK)!!!!!! Życzę wszystkiego dobrego dla Was wszystkich!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 05.11.2009 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 wiolasz Dziękuję za odwiedziny i gratulacje gos1k Spójż jak mało teraz znaczy to cudo, które Wy stworzyliście(dom i ogród),w stosunku do tego jakie cudo stworzyli Twoje dzieci(MICHAŁEK)!!! Masz rację , mój ogród czy dom jest takim, powiedzmy, maleńkim naszym wytworem czymś co stworzyliśmy "własnymi rękami" , ktoś nazwie to "cudem" inny fajnym czy też ładnym ogrodem ..... ale czym jest to wszystko w porównaniu z prawdziwymi cudami świata bez porównania Z kolei każdy z tych tzw. cudów świata jest błahostką, niewiele znaczącym drobiazgiem w porównaniu z prawdziwym cudem istnienia, cudem którym jest istota ludzka - DZIECKO Obecnie dla nas rzeczy materialne schodzą na dalszy plan , wiadomo trzeba pracować , utrzymać dom w czystości, zadbać o rośliny przed nadchodzącymi mrozami....ale nasze myśli ciągle krążą wokół tego "maleńkiego drobiazgu" tego " naszego cuda" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docent161 05.11.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 No właśnie Zdrowie dzieci to największy dar i skarb ! Podrawiam i gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopi 06.11.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Olu serdecznie gratuluję wnusia - jest przesłodki. Gratulacje dla córki! Muszę przyznać, ze choć mamy zupełnie inny gust, to Twój dom niezmiernie mi się podoba, nie mówiąc o ogrodzie. To pewnie dlatego, że bije z nich miłość do tych miejsc no i rozświetlają Wasze uśmiechy! Mam pytanie odnośnie kostki brukowej, jaka firma projektowała Wam podjazd i jakich materiałów użyliście na posadzkę tarasową i schody przed drzwiami wejściowymi. Twój dziennik przeczytałam wczoraj "od deski do deski" i był to bardzo miły czas Pozdrawiam! PS. jestem mamą wcześniaka (choć mój był bardzo wyrośnięty ) który w tej chwili ma 2,5 roku i przewyższa rówieśników o głowę! Michaś też odrobi swoje w odpowiednim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 06.11.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Mam pytanie odnośnie kostki brukowej, jaka firma projektowała Wam podjazd i jakich materiałów użyliście na posadzkę tarasową i schody przed drzwiami wejściowymi. Witaj octopi Dziękuję za gratulacje Firma projektująca nam podjazd to My we własnej osobie laicy w tym temacie Na posadzkę tarasową oraz schody wejściowe użyliśmy produktów Libetu. Na tarasie mamy Via Castello, pastello natomiast na schody wejściowe użyliśmy płyty Impressio Venetia ...o ile dobrze pamiętam a najlepiej wejdź sobie na stronę http://www.libet.pl/cms/?id=1 i sama obejrzyj Pozdrawiam i życzę zdrówka dla Twojej pociechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 06.11.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 docent161 Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 07.11.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Olu Michas jest cudny.a jego mama urocza. przybiera ladnie, a buzia juz taka fajniutka. w ogrodzie piekna jesien.i ten szron taki fajny. pozdrawiam.nie moge doczekac sie fotek swiatecznych.teraz beda szczegolne swieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nely 09.11.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 hej, mogłabys napisać jaką masz wysokość szafek kuchennych? (tych pomarańczowych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 13.11.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Olenko wielkie gratulacje dla Was i przede wszystkim dla corki Kruszynka cudna Nasze bliznieta to tez wczesniaki ale na szczescie rosna zdrowo czego tez Michalkowi z calego serduszka zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 15.11.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 nely hej, mogłabys napisać jaką masz wysokość szafek kuchennych? (tych pomarańczowych) szafki mają każda po 0,35m czyli razem 0,70m aga1401 Też tak myślę, że te Święta będą szczególne dla nas teraz również pomyślałam, że nigdy nie wiadomo co przyniosą następne maren100 Dziękuję w imieniu swoim , Karoliny i Michałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 15.11.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 [ z dziennika budowy ] Gratulacje!!!! Piękny wnuczek. Mama mojej Koleżanki twierdzi, że własnych dzieci nie kocha się tak jak wnucząt. Myśle, że jest w tym sporo prawdy. Ma Pani również przepiękny dom i ogród. Przy okazji czy mogłabym się dowiedzieć co to za rodzaj traw, które widnieją na zdjęciu kilka fotografii wyżej? Pozdrawiam Martyna http://forum.muratordom.pl/uzytkownik102809.htm ja chciałabym zapytać gdzie kupiła pani te kółka naklejki w zielonym pokoju? bardzo mi na tym zależy z góry dziękuję i pozdrawiam. http://forum.muratordom.pl/uzytkownik75566.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkaj 23.11.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Olu!Dawno mnie tu nie było. Zaglądam, a tu taka niespodzianka! Gratuluję Wam wnuka. Jest cudny, niech zdrowo rośnie!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DariaIMichu 25.11.2009 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Obejrzałam Twój dziennik, już nie pierwszy raz , i jestem zachwycona. Dołaczam do grona wielbicieli twojego gustu. Poprostu pięknie. Ja jestem dopiero na początku tej drogi ale już chciałabym go wykańczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 25.11.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 dla nas juz zawsze bede ukochane.mowie o swietach.Dawidzio zaczal samodzielnie chodzic jak bylismy w polowie Wigilii.mial wtedy 11 miesiecy.nie spodziewalismy sie.bo chodzil na czworaka, przy meblach.przy jezdziku.za jedna raczke.a wtedy jakos tak sam zostawil jezdzik i ruszyl.rety, jaka byla nasza radosc.nikt nie pomyslal nawet o prezentach.to byl superrr prezent.zreszta ja o tym moim synku to bym u kazdego chciala cos pisac, ach.takie moje oczko w glowie.pozdrawiam i czekam na kolejne fociaki i wiesci co u was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 27.11.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witam. Wczesniej jakos tu nie trafiłam a widze ze gust mamy podobny (elewacja i dach w pdobnych kolorach ) Ślicznie u Was a ogród - az zazdrszczę U mnie jeszcze goła ziemia w koło...własnie szukam inspiracji i u Was kilka znalazłam. Naprawde gratuluje slicznego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piogron 28.11.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Przejrzałem cały dziennik, całość po prostu rewelacja. Bardzo piękny dom i jego otoczenie. Twój domek to po prostu Skarbnica pomysłów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agol 28.11.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Dziś nie zasnę bo obejrzałam wasz dziennik REWELACJA - kiedy ja tak będę miała Wszystko super, pomysły, kolory i styl przede wszystkim....Pozdrawiam i lecę po proszki nasenne hihi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzów 30.11.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Witam, pięny dom i ogród. Śliczne podłogi, co to jest za deska?? Spędziłam już godzinkę i nie mogę odnaleźć jakie to drewno, a taka baaardzo mi si e podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 01.12.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 jesion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts