kropkq 09.07.2010 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 grzenio okaz jałowca piękny tylko jak dla mnie za bardzo już zarośnięty:) swojego chyba będę musiała przycinać Nadulka witaj !!!! jak miło, że znowu do mnie zajrzałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.07.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Ja również zmieniałam , strasznie się kurzyło z drogi a nie był przykryty ....później nie włączona pompa i woda do wymiany, teraz już od dość dawna jest i czysta pachnąca delikatnie chlorem . Włączaj pompę tak często jak się tylko da i przykrywaj basen na noc lub kiedy się nie kąpiecie. Oczywiście używaj chloru ! Pozdrawiam:) Kurcze nasza woda już w trakcie nalewania zzieleniała a potem to był koszmar. W dniu wylania była brązowa pływało w niej mnóstwo glonów i była strasznie zamulona mimo że daliśmy i chlor i antyglon Teraz nalaliśmy wody z wodociągu obniżyliśmy ph, daliśmy chlor i antyglon ciekawa jestem jak to będzie dzisiaj wyglądało Chciałabym sie wykąpać Jakiej firmy macie kosiarkę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 10.07.2010 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 (edytowane) MonikaC U nas woda była bardzo cieplutka miała 28stopni , nie chciało się z niej wychodzić super sprawa przy tych upałach!!!!! Kosiarkę mamy z napędem, firmy TRAWIS z silnikiem hondy . Tnie jak burza , mamy już 3 rok i jak na razie mąż nie narzeka a kosi trawę co 4 dni. Ps cieplutkiej wody i przyjemnych kąpieli życzę Edytowane 10 Lipca 2010 przez kropkq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.07.2010 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 [ Kosiarkę mamy z napędem, firmy TRAWIS z silnikiem hondy . Tnie jak burza , mamy już 3 rok i jak na razie mąż nie narzeka a kosi trawę co 4 dni. Ps cieplutkiej wody i przyjemnych kąpieli życzę warto zapamiętać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.07.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Dzięi Olu Unas wczoraj woda miała 24 stopnie, kąpaliśmy siępierwszy razi było OK. Mały jest najszczęśliwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 11.07.2010 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Dzięi Olu Unas wczoraj woda miała 24 stopnie, kąpaliśmy siępierwszy razi było OK. Mały jest najszczęśliwszy A u nas dziś to już ukrop 28stopni brzechtaliśmy się calutki dzień Wiadomo, dzieci są najszczęśliwsze mogąc paplać się w wodzie do oporu !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.07.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 CześćOlu U nas dzisiaj 27 stopni ale co sie dziwić taka piekna pogoda - już się zastanawiamy nad kupnem normalnego basenu w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 13.07.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Olu, wasz basen stoi na kamieniach-jeśli dobrze widzę? Czy nie przeszkadzają w użytkowaniu, nie bolą was nóżki? Pozdrawiam, Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 13.07.2010 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Nie, nóżki nie bolą bo stoi na piaseczku a obsypany jest dookoła kamyczkami żeby się do nóżek nic nie przyklejało jak wchodzę do wody lub z niej wychodzę pozdrawiam Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 14.07.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Olu, dziękuję bardzo. Ale jestem gapa, rzeczywiście na zdjęciu z dnia 10.10.2008 r. wszystko dokładnie widać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 21.07.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Witaj Olu Dołączam do grona zachwyconych Twoim domkiem i ogrodem. Wszystko perfekcyjnie dobrane, tak jak lubię.Ogród powalił mnie na kolana, będę się na nim wzorować...jeśli pozwolisz...? Co do wnuczka to czytając Twój dziennik, przy jego pierwszym zdjęciu, pomyślałam że to Twój synek!ale potem szybko zeszłam na ziemię-przecież na zdjęciach nie miałaś brzuszka! Chciałabym tak wyglądać w twoim wieku! :rolleyes:Ja też mam synka, trochę starszego-ma 1,5 roku Ja dopiero zaczynam budowę naszego malutkiego domku ( http://projekty.dom.pl/kr_delicja.htm ) a w zasadzie czekam za papierami.Niedługo idę do architekta i mam w związku z tym do Ciebie pytanie: czy Twój taras był wylewany z betonu, na fundamentach?Mam dylemat czy wylać betonowy czy później zrobić drewniany... Zachwycił mnie Twój i Arcobaleno (tu jest taras http://forum.muratordom.pl/showthread.php?58837-Domek-Arcobaleno/page15 ) pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 24.07.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 witaj netka 55 Miło, że wpadłaś Tak mój taras był wylewany z betonu na fundamentach , tak było w projekcie a ja jeszcze wtedy nie wiedziałam co dalej z nim zrobię ? ale okazało się, że to nie przeszkadza w wyłożeniu nim płytami, które mam obecnie. Na beton wysypana została podsypka z piasku i cementu i dopiero na to płyty. Życzę Ci samych przyjemności w budowaniu "malutkiego domku" , bardzo fajny projekcik Pozdrawiam serdecznie Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 30.07.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Witaj Olu,a gdzie nowe zdjęcia?Wrzuć coś,zawsze się u Ciebie fajnie ogląda:)Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 30.07.2010 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Witaj Olu!!! .....również ponawiam prośbę o nowe fotki.... U mnie już stropik zalany:wiggle: Co u małego Michałka??? Pozdrawiam papapa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 30.07.2010 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 (edytowane) Witaj dorkaK i Nadulko !!! Gratuluję zalanego stropiku ! i ta pogoda tak jak piszesz pomaga w polewaniu betonu Fotek jak na razie pewno nie będzie no chyba , że Michasia ...bo u niego największe zmiany:) sam już wstaje w łóżeczku, raczkuje i ciągle chce biegać (za rączki) o basenie nie wspomnę, jak tylko jest na dworze to chociaż łapeczkę musi zamaczać wiem, że wszystkie dzieci są słodkie ale Michaś to taka przylepa, cudowne nasze słoneczko ! Pozdrawiam Edytowane 30 Lipca 2010 przez kropkq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 30.07.2010 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Witaj Olu!!! .....również ponawiam prośbę o nowe fotki.... Co u małego Michałka??? A oto nasz mały Michałek czyż nie jest słodki http://foto3.m.onet.pl/_m/ffd25c523ae34a0c80444ecf339d284f,10,19,0.jpg http://foto2.m.onet.pl/_m/5e3c2a266a55f953ce289c6105601d66,10,19,0.jpg http://foto2.m.onet.pl/_m/0e07a34502185fe7efb846d360cd8e22,10,19,0.jpg Jest dla nas WSZYSTKIM :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkaj 30.07.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Michałek jest cudny. Masz rację, że on jest najważniejszy - jest na pewno waszą dumą! Teraz to dopiero macie wesoło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 30.07.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Olu !!! Wasz Michałek jest słodziudki i cudny ....widać ,że jest bardzo pogodnym dzieciaczkiem:) Możecie być dumni z takiego wnusia no a mama z synusia....pewnie jest jej oczkiem w głowie:rolleyes: Pozdrawiam cieplutko ......życzę by Michaś dobrze sie chował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 01.08.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Widzę że Michałek,podbił wasze serca;)Słodki maluszek.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 01.08.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Bozeeee jaki on słodki:)Taki do schrupania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts