kropkq 13.04.2011 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) BeataKM Zdjęć o które pytasz - fachowych nie posiadam, nie mam żadnych z montażu kominka. Wszystko co mam zamieściłam w dzienniku, również na forum w KOMINKI nasze !!!na stronie 05-12-2007 22:31 a bliższe zdjęcie połączenia granitu gdzieś w komentarzach( trzeba przeszukać - znalazłam !!!na stronie 09-04-2009 08:57). Podświetlenie to wąż świetlny kupiony na metry, położony na górze a dołem podwieszony (mąż jakoś go przymocował) Inne zdjęcia są podobne, chyba więcej pomóc nie będę mogła. Pozdrawiam Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez kropkq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 13.04.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Olu życzę dużo zdrówka.Punkcja zatok..nieprzyjemna sprawa.Ale jak trzeba to trzeba..niewyleczone zatoki mogą dawać powikłania.Więc trzymam mocno kciuki. Ogród jak zwykle zachwycający-wygląda tak jakby u Ciebie nie było zimy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 14.04.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 dulis Byłam u laryngologa i dostałam skierowanie na punkcje strasznie się boję i to będzie ostateczność , znowu następny antybiotyk , kropelki ...czuje się lepiej choć rentgen zatok wskazuje co innego , za tydzień znowu do kontroli. Żaluzje na pewno do tego pana , skoro starszy i przemiły Pozdrawiam:) Będę tzrymać kciuki, żeby nie bolało!!!!!!! Tak odważnie i bez bicia przyznaję się , że czerpnę od Ciebie inspirację,.............mam nadzieję , że nie gniewasz się ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 14.04.2011 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Będę tzrymać kciuki, żeby nie bolało!!!!!!! Tak odważnie i bez bicia przyznaję się , że czerpnę od Ciebie inspirację,.............mam nadzieję , że nie gniewasz się ???????? Punkcja to ostateczność, dostałam antybiotyk (3 tabletki) mam nadzieję, że pomoże. Gdyby nadal głowa pękała z bólu to pójdę , tyle naczytałam się o punkcji, że na samą myśl robi mi się słabo Dziś głowa jak na razie nie boli Dulis, miło mi, jak komuś podoba się to co zrobiłam:) i oczywiście nie mam nic przeciwko temu , że ktoś coś podpatrzy i zrobi podobnie. Przecież żeby nie wiem co to, to i tak zwykle wychodzi tylko podobnie, inaczej a to oznacza dla jeszcze innej osoby dodatkową inspirację ale zawile napisałam;) Tak np. domek przytulny Maren, wiele szczegółów podobnych ale biorąc po uwagę ogół to zupełnie inne wnętrza. Wiele osób podpatruje mój ogród, przychodzą do mnie pytają, inni tylko podglądają .... ja się z tego cieszę i zawsze gotowa jestem pomóc na tyle ile mogę (bo ogrodnikiem żadnym nie jestem). Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 14.04.2011 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Olu życzę dużo zdrówka.Punkcja zatok..nieprzyjemna sprawa.Ale jak trzeba to trzeba..niewyleczone zatoki mogą dawać powikłania. Więc trzymam mocno kciuki. Ogród jak zwykle zachwycający-wygląda tak jakby u Ciebie nie było zimy:) Dzięki za kciuki ale mam nadzieję, że nie będzie takiej konieczności, że przejdzie po tabletkach. A ogród żeby było czym się zachwycać to jeszcze troszeczkę , listki puszczą, zakwitną kwiatki.... ale przyznaję szczerze - ta zielona połać za oknem już bardzo cieszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataKM 14.04.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Olu, wielkie dzięki za pomoc, własnie o takie zdjęcie mi chodziło jak to w Twoich komentarzach, tego typu fachowe zdjęcia miałam na myśli a nie takie z czasów płyty karton gips. mam tylko jeszcze taką maleńka prośbę....chociaż przez ten Twój ból glowy az boje sie mieć śmiałość i prosić.....w każdym razie gdybyś poczuła sie lepiej i nie byłby to zbyt duży problem to strasznie bardzo mocno prosiłabym o zdjęcie z tym wężem świetlnym jak on jest zamontowany. Pozdrawiam serdecznie i życze powrotu do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 14.04.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 @kropkq masz rację, dobrze pamiętasz jakby co to już wiem do kogo się uśmiechnę w sprawie alarmu , bo mam o tym jeszcze mniejsze pojęcie niż o sadzeniu zielska pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 14.04.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 (edytowane) @kropkq masz rację, dobrze pamiętasz jakby co to już wiem do kogo się uśmiechnę w sprawie alarmu , bo mam o tym jeszcze mniejsze pojęcie niż o sadzeniu zielska pozdr. To która posiadłość jest Twoja? a raczej rezydencja skoro masz dużo trawnika do koszenia to musi to być być duża, piękna działka .... Czyżbyś nie miał alarmu? czy nie potrafisz obsługiwać bo nie przypuszczam, że chciałbyś się przyuczyć do zawodu Ale gdybyś potrzebował serwisanta to nie ma sprawy:) Edytowane 15 Kwietnia 2011 przez kropkq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 14.04.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 BeataKM Jak będę mogła się pochylać (każdy skłon to rozpierający ból głowy) to podejrzę i opiszę lub cyknę zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lopezka 14.04.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Witam serdecznie, Pani Olu domek śliczny!!! A na ogród nie mogę się napatrzeć Po prostu cudo:) My też budujemy parterówkę. Czy mogłabym Panią prosić o kontakt na maila, chciałabym porozmawiać o kilku kwestiach budowlano-wykończeniowych:)? Mój mail: [email protected] Będę bardzo wdzięczna. Dziękuję i pozdrawiam, Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 14.04.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 To która posiadłość jest Twoja? a raczej rezydencja . skoro masz dużo trawnika do koszenia , to musi to być być duża, piękna działka .... Czyżbyś nie miał alarmu? czy nie potrafisz obsługiwać bo nie przypuszczam, że chciałbyś się przyuczyć do zawodu Ale gdybyś potrzebował serwisanta to nie ma sprawy:) jaka znów posiadłość czy rezydencja????????? no kilku sąsiadów może i ma.......... bo ja to tylko taki zwyczajny, nieduży domek nawet basenu nie ma ;) co do alarmu to potrafię jedynie załączyć i wyłączyć, z tym przyuczaniem to byłoby trudno bo jakoś mnie nie pociągają takie wynalazki....... pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.04.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Olu, przede wszystkim zdrowia zycze, bol glowy jest okropny, sama mam czeste migreny - bez lekow ani rusz. dzieki za odpowiedz dotyczaca cebulek i kory. i jeszcze jedno pytanko odnosnie nawozenia trawy, czy jak wysypujesz nawoz to twoje zwierzaki nie jedza tych kuleczek nawozu. nasz maluch wciaga wszystko co napotka na swej drodze i boje sie zeby sie nie zatruł. pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 15.04.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Olu, jestem teraz na etapie słupów na poddaszu . Twoje chyba są wykończone płytą k-g? Waham się między takim rozwiązaniem a wyszlifowaniem i zabejcowaniem. Pozdrawiam i zdrówka życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 15.04.2011 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 (edytowane) Iwonko a nie możemy porozmawiać na forum, w moich komentarzach Edytowane 15 Kwietnia 2011 przez kropkq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 15.04.2011 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 2mm No co Ty taki skromny tam same rezydencje, bo jak ktoś ma na działkę w tej okolicy to i ................ a nieduży domek to zależy co kto ma na myśli;) W temacie alarmu, faktycznie nie za wiele przyswoiłeś najważniejsze, że pamiętasz kod i wiesz co z nim zrobić pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 15.04.2011 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Aniu Masz wyjątkowego pieska moja Sonia je różne rzeczy (jabłka, pomidory, sałatę , pomarańcza...) ale nawóz najwyraźniej jej nie smakuje:) Pięknie się robi na Twojej działeczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 15.04.2011 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Olu, jestem teraz na etapie słupów na poddaszu . Twoje chyba są wykończone płytą k-g? Waham się między takim rozwiązaniem a wyszlifowaniem i zabejcowaniem. Pozdrawiam i zdrówka życzę! Witaj Viga Ja mam k-g , nie zastanawiałam się wcześniej na tym co lepsze i co bardziej będzie mi pasować. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataKM 16.04.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Dzięki Olu, pozdrawiam, życze dużo zdrówka i czekam na lepsze dni do robienia fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 17.04.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Witam dzisiaj niedziela więc odpoczynek,to mogę posiedzieć przy laptopku.Domek śliczny,ale ogród macie przepiękny.Cudo,cudo cudo nic innego nie można powiedzieć.Najważniejsze Twoje zdrowie,bo w ogrodzie masz mnóstwo pracy to jak to wszystko zrobisz jak nie możesz się nawet schylać.Podziwiam Cię strasznie,ile Ty masz energii i zapalu.Kupe czasu trzeba poświęcić pracy w ogrodzie.Dzisiaj cieplutko wiosna do nas przyszla to do roboty mile panie,duuuużo pracy przed nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.04.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Olu, coz robic takiego mamy małego dziwaka i uczymy sie z tym zyc. ale bardzo go kochamy. moze z wiekiem mu to przejdzie, na razie zalicza sie jeszcze do szczeniakow i jest bardzo ciekawy wszystkiego co go otacza. cieszy mnie ze czasem zagladasz do mnie do dzienniczka, postepy widac, czekamy tylko na wzejscie trawy. a potem dbac i cieszyc sie otoczeniem. pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts