rogbog 31.12.2015 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 http://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2013/12/Szczesliwego-Nowego-Roku-kartka-jola-001.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamienniczka 19.01.2016 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Witam serdecznie! Przepiękny ogród. Bardzo proszę i podanie nazwy fioletowych kwiatów na rabacie Oleńka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naszslodki 04.04.2016 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 OLUTwój ogórd jest naprawdę bardzo ładny, gratuluje! Widać że włożyliście w niego dużo serca i pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 30.06.2016 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Dzień dobry, dziękuję za te piękne inspiracje do mojego wielkiego ogrodu-50 arów mam, niestety.Jeszcze mi dużo brakuje do takich pięknych inspiracji z pani ogrodu. Mam parę pytań, Czy tuje te dookoła są przycinane regularnie i jaką maja wysokość?czy dookoła każdej rabaty ma Pani kostkę oddzielająca ją od trawnika? czym kosi mąz trawniki?Czy sosny te na zewnątrz sa specjalnie podcinane od dołu?Dziwne pytanie ale mnie nurtuje : po co jest ten rów oddzielający drogę od trawnika na zewnątrz ogrodzenia?Czy regularnie pryska Pani swoje rośliny środkami czy pozwala Pani aby naturalnie rosły lub umierały-zaatakowane np przez ochojniki?Mnie osobiscie męczy te ciągle pryskanie na wszelkie badziewie , które zjada mi rosliny. Gdzie umieszcza pani fotki na jakim portalu aby mozna było wstawic na stronę muratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana78 05.08.2016 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Dzień dobry, czy można autorkę tego czarującego dziennika prosić o podanie wymiarów odległości domu od granic działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 09.12.2016 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 acca5 Dzień dobry, Mam parę pytań- odpowiadam, chocaż nie wiem czy nie za późno ?! Czy tuje te dookoła są przycinane regularnie i jaką maja wysokość?- przez kilka lat nie obcinałam, dopiero jak juz mi przeszkadzała ich wysokość , teraz mają 3,5 m. czy dookoła każdej rabaty ma Pani kostkę oddzielająca ją od trawnika?- tak czym kosi mąz trawniki?- jak to czym , kosiarką Czy sosny te na zewnątrz sa specjalnie podcinane od dołu? tak, ze względów bezpieczeństwa dla aut ale i tak dzięki "miłym" sąsiadom musieliśmy je wyciąć !!! Dziwne pytanie ale mnie nurtuje : po co jest ten rów oddzielający drogę od trawnika na zewnątrz ogrodzenia? zbierał wodę jak na drodze było jedno wielkie błoto , bajoro , obecnie już go nie ma ( to też zasługa przyjaznych sąsiadów) Czy regularnie pryska Pani swoje rośliny środkami czy pozwala Pani aby naturalnie rosły lub umierały-zaatakowane np przez ochojniki? pryskam , te roślinki wiele nas kosztowały oraz włożyliśmy w nie wiele swojego czasu na ich pielęgnację , są piękne i szkoda żeby miały uschnąć !!!! Mnie osobiscie męczy te ciągle pryskanie na wszelkie badziewie , które zjada mi rosliny. - mnie również ale co zrobić ??? Gdzie umieszcza pani fotki na jakim portalu aby mozna było wstawic na stronę muratora?- kiedyś na onet.foto ale od grudnia już nie istnieje !!! teraz znalazłam inną , ciężko mi się tam połapać -.tinypic Przepraszam , że tak to długo trwało ale to z braku czasu i trochę lenistwa Pozdrawiam Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 09.12.2016 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 OLU Twój ogórd jest naprawdę bardzo ładny, gratuluje! Widać że włożyliście w niego dużo serca i pracy... Dziękuję w tym wszystkim najważniejsze to serce Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 09.12.2016 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Dzień dobry, czy można autorkę tego czarującego dziennika prosić o podanie wymiarów odległości domu od granic działki. Strona wschodnia-5m południowa - 12m zachodnia -10m a północna - ok. 5m i 8m bo idzie po skosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulmusz 28.12.2016 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Bardzo pięknie pani Olu, od kilku lat obserwuję zmiany w domu i ogrodzie i podziwiam, pięknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 30.12.2016 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Bardzo pięknie pani Olu, od kilku lat obserwuję zmiany w domu i ogrodzie i podziwiam, pięknie!!! Dziękuję za wytrwałość Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka370 07.01.2017 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Oluś jak zawsze wszystko tak perfekcyjnie przemyślane. Widać Twoje zaangażowanie i wielkie serce w tym co robisz. Jestem pełna podziwu dla twojej twórczości.Mam prośbę o namiary na leżaczek wiszący.Serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 13.01.2017 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Mam prośbę o namiary na leżaczek wiszący. Serdecznie pozdrawiam. Wiszący leżak kupiłam w OBI . Pozdrawiam Cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 05.02.2017 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Olu, od początku obserwuję Twój ogród i podziwiam Twoją konsekwencję. Zaciekawiła mnie tym razem podstawa pod ognisko, co to takiego? Pozdrawiam,Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 07.02.2017 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Olu, od początku obserwuję Twój ogród i podziwiam Twoją konsekwencję. Zaciekawiła mnie tym razem podstawa pod ognisko, co to takiego? Pozdrawiam, Aga Podstawa pod ognisko to czasza anteny satelitarnej z Polsat +, ewentualnie może być NC+ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 08.02.2017 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Olu"Podstawa pod ognisko to czasza anteny satelitarnej z Polsat +, ewentualnie może być NC+ ;)":lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketrab 03.03.2017 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Witam.Siedzę twój dziennik od dłuższego czasu kiedy zaczynałem budowe domu. Piękny ogród. To jak rozplanowaliście ogród był inspiracją i pomysłem nad urządzeniem własnego. Często wracałem do twojego dziennika podpatrywać pomysły. Dziś i ponownie zajrzałem sprawdzić czy są jakieś nowości i są. Trawa prezentuje się znakomicie.Serdecznie pozdrawiam z nad morza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 07.03.2017 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Witam. Siedzę twój dziennik od dłuższego czasu kiedy zaczynałem budowe domu. Piękny ogród. To jak rozplanowaliście ogród był inspiracją i pomysłem nad urządzeniem własnego. .......Serdecznie pozdrawiam z nad morza. Bardzo mi przyjemnie, że mój dziennik stał się dla Ciebie inspiracją dlatego wciąż go prowadzę, choć zapał coraz mniejszy Pozdrawiam wiosennie bo my juz zaczęliśmy pierwsze, wiosenne porządki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 14.03.2017 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Olu, jak zwykle, przepięknie! Bardzo mi się podoba salonik, czyli dawny pokój córki i oczywiście salon-cudo. O roślinkach w jesiennych barwach już nawet nie wspomnę. Oj, chyba tęsknisz za małym Michałkiem! Pozdrawiam serdecznie, jak zwykle gratuluję pomysłów i czekam na następne wpisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 07.04.2017 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 WItaj!!A już myślałam, żę zawiesiłaś dziennik i nie będziesz dodawać nowych zdjęć swojego ogrodu!!A tu proszę miła niespodzianka...niestety nie wszystkie zdjęcia mi się odczytują u Ciebie na stronie Od samego początku jesteś dla mnie inspiracją i z budową domu oraz z budową ogrodu. Jesteśmy teraz na etapie ogrodu, ciągle coś kupujemy i dosadzamy, robimy nowe rabaty:) Nawet półkola mąż chciał takie jak ty masz przed ogrodzeniem:) Liczę na kolejne partie zdjęćPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 12.04.2017 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Olu, jak zwykle, przepięknie! Bardzo mi się podoba salonik, czyli dawny pokój córki i oczywiście salon-cudo. O roślinkach w jesiennych barwach już nawet nie wspomnę. Oj, chyba tęsknisz za małym Michałkiem! Pozdrawiam serdecznie, jak zwykle gratuluję pomysłów i czekam na następne wpisy. Dziękuję Jolu za wpisy, za odwiedziny ,za pamięć....Michałek często mnie odwiedza więc mocno nie tęsknię Niestety ale nie wiem gdzie już mam umieszczać swoje zdjęcia żeby nie znikały??? Zastanawiam czy jest sens ciągle na nowo je umieszczać i pisać dalej prawdopodobnie zakończę swój dziennik . Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts