rogbog 26.05.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Olu dla takich widoków to na czworaka ,ale dotrę PS. Mam nadzieję,że Cie nie uraziłam wcześniejszym postem..Ja taka żartująca baba jestem:) A ogród wygląda prześlicznie...ja o takim marzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 26.05.2011 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Olu dla takich widoków to na czworaka ,ale dotrę PS. Mam nadzieję,że Cie nie uraziłam wcześniejszym postem..Ja taka żartująca baba jestem:) A ogród wygląda prześlicznie...ja o takim marzę... No to zapraszam serdecznie No co Ty, za co miałaby się obrażać na Ciebie Pa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.05.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Olu zadam pytanie odnośnie basenu czy Ty go składasz na zimę czy stoi przez cały rok , jeżeli stoi to co z wodą robisz i czy nie masz problemu z zażelazioną wodą? U nas właśnie jest z dużą il żelaza i czytałam , że jest problem , mam pewne obawy choć korci mnie kupienie tego ustrojstwa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 26.05.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Basen pierwszy raz nie był składany na zimę, jakoś przeżył wiosną przefiltrowaliśmy wodę przez filtr piaskowy, który ładnie ją oczyścił, dolaliśmy do pełna i tak juz stoi. Woda czyściutka, żelaza nie stwierdzam Przy temp. powyżej 20stopni - NIEOCENIONY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.05.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Olu, a tak zajrzalam do Ciebie rankiem i niespodzianka - nowe zdjecia, super wszystko wyglada. I poprawilam sobie nastroj od rana. Pozdrowki Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.05.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 pięknie jak zawsze u Ciebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka370 27.05.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 pięknie jak zawsze u Ciebie!!! OLU jak zwykle pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka370 27.05.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 OLU jak zwykle pięknie u CIEBIE. Mam pytanie jak pielęgnujesz swoje tuje?możesz poradzić w tej kwestii jak zacząć ? mam ich 15 sztuk i chciałabym żeby wyglądały tak pięknie jak u TwojePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 27.05.2011 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Aniu, aka z ina, halszka370 witam Was dziewczyny, miło , że jeszcze pamiętacie o mnie Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 27.05.2011 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 OLU jak zwykle pięknie u CIEBIE. Mam pytanie jak pielęgnujesz swoje tuje? możesz poradzić w tej kwestii jak zacząć ? mam ich 15 sztuk i chciałabym żeby wyglądały tak pięknie jak u Twoje Pozdrawiam Sama nie wiem co Ci poradzić, w pierwszym roku nic nie robiłam (miały 140cm) oprócz częstego podlewania, w drugim tylko popsikałam czymś na grzyba -profilaktycznie , a teraz posypałam wokół małą garstkę nawozu do iglaków, zrobiłam również oprysk (o ile pamiętam to chyba topsin). Faktycznie rosną pięknie (żeby tylko nie zapeszyć - odpukać), widocznie odpowiada im miejsce. Myślę, że tuje z reguły ładnie rosną i pięknie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 28.05.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Witam Olu! Podczytuję Twój dzienniczek już od bardzo dawna. Dom masz śliczny nie wspomnę już o ogrodzie który jest jednym z dwóch moich niedoścignionych ideałów na forum. A niedoścignionych ponieważ po pierwsze mam dwa duże psy które z pewnych powodów być muszą a po drugie raczej taka zdolniach jak Wy nie jestem jeśli chodzi o zagospodarowanie terenu wokół domku. Widzę ze u nas jeszcze daleka droga do stanu który mnie mnie usatysfakcjonował bo tak pięknie jak u Ciebie to nigdy nie będzie z tym się już pogodziłam. Pozwolisz jednak ze będę dalej podczytywać i się inspirować I jeszcze jedno po przeczytaniu Twojego wniosku ze fajna babka musi z Ciebie być w realu taka ciepła i zawsze uśmiechnięta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 28.05.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 kropkq, pozdrawiam w nowym sezonie Twój wątek to lektura obowiązkowa! I bardzo podoba mi się Twoje podejście do ogrodu - bez napinki Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 30.05.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Witam! Trafiłam do Twojego dzienniczka szukając zdjęć domów z grafitowym dachem. No i aż zaniemówiłam z zachwytu. Te zdjęcia są chyba z raju!!! Cudnie jest u Ciebie. Podziwiam zdolności wnętrzarskie i ogrodnicze. Chyba nie widziałam dotychczas tak gustownego i wysmakowanego domu i ogrodu. Jak dla mnie będzie to niedościgniony wzór. Z pewnością powrócę tu jeszcze nie raz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 30.05.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 anbama Witaj w moich skromnych progach:D Miło mi , że zaglądasz a teraz wpisałaś się tutaj, pozdrawiam zapraszam częściej ps fajna babka musi z Ciebie być w realu taka ciepła i zawsze uśmiechnięta no wiesz, w realu to różnie bywa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 30.05.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 kropkq, pozdrawiam w nowym sezonie Twój wątek to lektura obowiązkowa! I bardzo podoba mi się Twoje podejście do ogrodu - bez napinki Hej! Witaj Aguś Ogród jak ogród - ma cieszyć , sprawiać radość lecz nie zaprzeczę, wymaga również wkładu naszej pracy ale ....nie za wszelką cenę ..... wiesz o co mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 30.05.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 ewanz cieszy mnie Twoja wizyta zapraszam ponownie , będzie mi bardzo miło pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 31.05.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Pięknie Olu u ciebie:)Nowa rabata super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 02.06.2011 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Pięknie Olu u ciebie:) Nowa rabata super! Dzięki Nadulko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 03.06.2011 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Witam ponownie Teraz przeglądanie Twojego dziennika to niemal codzienny rytuał Czy mogłabyś doradzić mi w sprawie rynien do grafitowej dachówki? W zasadzie wybrałam czarną, ponieważ był mniejszy kontrast niż z szara, ale w realizacji może być zupełnie inaczej. Jakiego koloru macie rynny i obróbki blacharskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 03.06.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Olu,mam pytanie czy pamiętasz ile zamawiałaś żwiru na twoje rabatki, i jaki ?Pozdrowionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts