kropkq 03.06.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Witam ponownie W zasadzie wybrałam czarną, ponieważ był mniejszy kontrast niż z szara, ale w realizacji może być zupełnie inaczej. Jakiego koloru macie rynny i obróbki blacharskie? Ja mam czarne rynny bo czarny dach ale tak myślę, że lepsze czarne niż szare do grafitowego dachu W zasadzie grafitowe dachówki u sąsiadów (z daleka) niewiele różnią się od naszych czarnych ...z bliska dopiero widać różnicę. Pozdrawiam i życzę miłej lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 03.06.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Olu,mam pytanie czy pamiętasz ile zamawiałaś żwiru na twoje rabatki, i jaki ? Pozdrowionka:) Chodzi o kamyki - tak? Zamawialiśmy dwa transporty - w sumie chyba poszło około 20ton , kamyki wielkości 9-16 mm Niestety ale ja takich rzeczy nie pamiętam, mąż owszem- bo załatwiał Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 04.06.2011 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 bardzo dziękuję za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.06.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Ola to było w 2010? a teraz poważne pytanie jakie są wymiary waszego basenu , wygląda na baaardzo duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 10.06.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Ola to było w 2010? a teraz poważne pytanie jakie są wymiary waszego basenu , wygląda na baaardzo duży Co to znaczy- to już było???? powtarzam się, co? wybacz ,starość nie radość skleroza mnie dopada Koleżanko moja miła, skoro to już było to basen jest ten sam co w 2010:P A tak poważnie to jest to basen ogrodowy rozporowy 457 x 122 Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 10.06.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 oj dobra dobra , nie czepiajmy się dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 11.06.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Witam witam,Olu to i ja dopytam się o basen:) jaką chemię stosujesz żeby woda była taka czysta? I drugie pytanko czy macie jakiś podgrzewacz do wody w basenie? Pozdrawiam serdecznie. U mnie do ogrodu jeszcze daleka droga, ale postępy budowlane są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 11.06.2011 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Witam witam,Olu to i ja dopytam się o basen:) jaką chemię stosujesz żeby woda była taka czysta? I drugie pytanko czy macie jakiś podgrzewacz do wody w basenie? Pozdrawiam serdecznie. U mnie do ogrodu jeszcze daleka droga, ale postępy budowlane są Witam Żeby woda była czysta, stosuję chlor w tabletkach (1 na tydzień) i filtr piaskowy , woda grzeje się sama od słoneczka z tym, że na wieczór zakrywam taką folią plastikową z bąbelkami , ona zatrzymuje ciepło nagromadzone w dzień a jednocześnie w słoneczne dni jak basen jest przykryty te bąbelki działają, powiedzmy jak soczewki, woda szybciej się nagrzewa -to tyle Pozdrawiam cieplutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda05 15.06.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Witam.Mały świetny a jaki odważny do basenu skacze!!! Co do basenu to mam taki tyle, że mniejszy ale i tak super. Ja z pytaniem odnośnie róż na pniu. Powiedz jak Ty je przycinasz, że kwitną ciągle. Moja właśnie przekwitła i skróciłam tylko o kwiat. Mam jeszcze dwie gałązki gdzie nie ma kwiatu czy też ciąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 15.06.2011 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Olu Michaś pięknie podrósł. Odważny z niego pływak. Fajna rzecz ten basen na upały. Oczywiście piękny ogród i roślinki. KG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 15.06.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 panda05 Mały jest wyjątkowo odważny, najlepiej bawi się skacząc do wody trzeba na niego bardzo uważać. Odnośnie róż -jak kwiaty już opadną lub są już uschnięte to obcinam z gałązką (zostawiam tylko kawałek ) wtedy pobudzamy ją do ponownego wypuszczenia pędów z pąkiem. Tych gałązek bez kwiatów bym nie cięła, powinny puścić pączek........ chyba, że są długie wystające , może jak je również utniesz to razem z pozostałymi zakwitną pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 15.06.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Olu Michaś pięknie podrósł. Odważny z niego pływak. Fajna rzecz ten basen na upały. Oczywiście piękny ogród i roślinki. KG Krysiu - całuski przesyłam:hug:i pozdrawiam cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda05 16.06.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Olu dziekuję za odp. Muszę więc skrócić tą gałązkę, bo jak pisałam obcięłam sam kwiat. A pozostałę są jak piszesz długie ale paków tam nie widzę. Jestem początkująca w różach a kto pyta nie błądzi Ty Swoje masz takie piękne jak wszystko oczywiście, że wolę zapytać dwa razy nim coś zrobię. Jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 20.06.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 hej !!!tak jak wszyscy zachwycamy się waszym ogrodem i jesteśmy pełni podziwu że bez specjalistów sobie tak świetnie poradziliście. Ostatnio wzięliśmy się za rabatkę z przodu i wypatrzyliśmy korę ozdobną którą macie u siebie. Po telefonie do producenta Firmy Flora okazało się ze nie ma już jej u siebie i dostaliśmy namiar na firmę w Agro Hurt w Zgierzu. I oni nie mieli już kory na stanie. Czy może wiecie gdzie można jeszcze kupić taką grubą korę ozdobną gdzieś w Polsce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.06.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 hej !!! tak jak wszyscy zachwycamy się waszym ogrodem i jesteśmy pełni podziwu że bez specjalistów sobie tak świetnie poradziliście. Ostatnio wzięliśmy się za rabatkę z przodu i wypatrzyliśmy korę ozdobną którą macie u siebie. Po telefonie do producenta Firmy Flora okazało się ze nie ma już jej u siebie i dostaliśmy namiar na firmę w Agro Hurt w Zgierzu. I oni nie mieli już kory na stanie. Czy może wiecie gdzie można jeszcze kupić taką grubą korę ozdobną gdzieś w Polsce??? sie tak wtrące:cool: ja 2 tygodnie temu kupowalam u nich 10 workow, dziwne ze juz nic nie maja, bo zapewniali mnie ze jak bede jeszcze potrzebowac to wysla. ale tez wiem, ze wspolpracuja z jakas hurtownia w W-wie, niech podadza Ci namiary. A kora jest super, oprocz tego, że ladnie wyglada na rabatach nia obsypanych jakby mniej chwastow jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 29.06.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Olu mam wielką prośbę czy mogłabyś mi podać jakie masz wymiary sypialni , bo u Ciebie ładnie się mieści duże łóżko i szafa chciałabym taki sam układ mebli u siebie ale boję się że może mi braknąć miejsca . pozdrawiamAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 02.07.2011 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Olu mam wielką prośbę czy mogłabyś mi podać jakie masz wymiary sypialni , bo u Ciebie ładnie się mieści duże łóżko i szafa chciałabym taki sam układ mebli u siebie ale boję się że może mi braknąć miejsca . pozdrawiam Ania Witaj Aniu Sorki, że dopiero teraz odpowiadam ale lepiej późno niż wcale;) więc moja sypialnia ma wymiary 310x420 Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 02.07.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Dobry wieczór Olu, u Ciebie jak zwylke pięknie, a u mnie tylko piach, beton, ale i tak się bardzo cieszę że nareszcie zaczęła się budowa naszego wymarzonego domku:)Pozdrawiam Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 02.07.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Witaj, Olu. Przepiękne róże i w ogóle wszystkie roślinki, a Michałek - śliczny chłopczyk. Pozdrawiam wakacyjnie, Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 03.07.2011 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Iwonko, piach i beton jest na początku na każdej budowy mnie również bardzo cieszył .... z czasem powstanie dom, później wykończeniówka i ogród:) Życzę przyjemnej budowy i pozdrawiam Jolu, dziękuję za odwiedziny i cieplutko pozdrawiam bo pogoda nas nie rozpieszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts