panda05 15.07.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Witam! Jak Olu po burzach. Mam nadzieję, że wszystko w porządku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 15.07.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 (edytowane) Witaj Agnieszko Nie jestem ekspertem od roślin i drzew , sama uczę się na swoich błędach i doświadczeniach więc tyle ile wiem to podpowiem:) 1 jeśli pień i gałązki wyglądają na zdrowe to już dawno powinny puścić listki , poczekaj , nie wycinaj tak od razu. 2 W pierwszym i drugim roku tak(białą włókniną ) ale jak już podrósł to ostatniej zimy nie okrywałam i dał sobie radę. 3 Trawy rozrastają się co roku , na drugi rok na pewno będzie większa , a pałeczki powinny pojawić się chyba w sierpniu , moja też na razie ich nie ma A tak w ogóle chciałam Ci powiedzieć, że masz ładny ogródeczek i przepiękne tulipany Pozdrawiam Ola Edytowane 15 Lipca 2011 przez kropkq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 15.07.2011 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Witam! Jak Olu po burzach. Mam nadzieję, że wszystko w porządku!!! Bez żadnych strat, na szczęście burze nas ominęły ( te większe z wichurami). Ale pogoda zmienia się jak w kalejdoskopie więc dziś jest ok ale co będzie jutro ? Oby kataklizmy, które coraz częściej nas nawiedzają omijała mój ogród duuużym łukiem, zresztą wszystkich. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 19.07.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Olu,czy mogłabyś mi podać nazwę płytek z przedpokoju,holu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 21.07.2011 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Olu,czy mogłabyś mi podać nazwę płytek z przedpokoju,holu? W moich komentarzach było sporo o tych płytkach....ja mam już dawno spakowane faktury i trzeba czasami, jak komuś bardzo zależy przejrzeć kilka stron wstecz tak ja teraz i znalazłam -płytki Tibet Marfil półpoler 50x50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 21.07.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 @kropkq nie zalało Was po wczorajszej nawałnicy?? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 21.07.2011 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 @kropkq nie zalało Was po wczorajszej nawałnicy?? pozdr. Było strasznie, lało jak z cebra, grad, wichura ..... droga zamieniła się w potok a przed moim domem powstało jeziorko na szczęście ogród cały, bez strat co za czasy a jak u Ciebie ? pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 21.07.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 zniszczeń nie ma, ale dawno nie pamiętam takiej nawałnicy, deszcz padał prawie poziomo tak silnie, że prawie nie widać było sąsiednich domów, ale połamane gałęzie na ulicy - tej gdzie jeździ 51 - leżały jeszcze dzisiaj do południa, potem chyba uprzątnięto wszystko pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 21.07.2011 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 No to całe szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 22.07.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 kropkg Olu przepiękny ten Twój ogród. Jak w bajce albo na widokówkach.Piękne róże. Cudowne macie wszyscy róże,a deszcz wciąż pada i pada, a to różom nie służy chyba. Naprawdę kładziecie tyle pracy w swoje ogrody, a deszcz i nawałnica niszczy wszystko w sekundzie. Te ostatnie lata to masakra.Prawda? Ale dobrze,że wszystko w porządku. Pozdrawiam Krystyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 22.07.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Baaardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 22.07.2011 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Krysiu masz rację , robimy ogrody, pielęgnujemy je wkładamy w nie całe serce i w kilka minut nawałnica niszczy U nas również było strasznie na szczęście ogród nie ucierpiał, za to prądu nie było dość długo. Oby takie wichury omijały nas z daleka . Powoli mija lipiec , zaraz sierpień .... a gdzie to lato ? kilka dni ciepłych i ochłodzenie, opady i tak wkoło Macieju Szkoda gadać trzeba przeczekać, wykorzystać te chłodne dni na zaległe prasownie, pranie...ja dziś szorowałam kafle Pozdrawiam Cię cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 28.07.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Witam.....lata nie ma szkoda,bo tak czekaliśmy na ciepelko a tu już sierpień tuż tuż.Może w sierpniu będzie cieplo,bo już wszyscy mamy dosyć tych deszczowych dni:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 29.07.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Witam.....lata nie ma szkoda,bo tak czekaliśmy na ciepelko a tu już sierpień tuż tuż.Może w sierpniu będzie cieplo,bo już wszyscy mamy dosyć tych deszczowych dni:( Od Anki zimne poranki - tak mówi przysłowie ..... sierpień to ostatni moment aby lato sobie o nas przypomniało;) czas szybko płynie i nie wiadomo kiedy wrzesień nam zawita i wtedy to już po ...... I ponowne oczekiwanie wiosny Cieszmy się z każdego promyczka dziś u nas było ładnie , świeciło słoneczko nawet kąpiel w basenie była też Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcela_a 16.08.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 ojej jak u Ciebie pieknie....kochana, ile czasu Ty temu swzystiego poswiecasz?podziwiam...no to jeszcze chwilke zostane i si epozachwycam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania140277 16.08.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Witaj OluCzy może pamiętasz jak gruby styropian dawałaś pod wylewke? Czy możesz mi dać namiary na panów którzy Ci zakładali podłogówke, jeśli oczywiście sa godni polecenia. Serdecznie pozdrawiam. Ania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania140277 16.08.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 A ha , i jeszcze jedno Olu, jakiej firmy masz brame garażową , bo bardzo mi się podoba i jaki był jej koszt... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikson 01.09.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 oluś wiesz że jestem tą stałą wielbicielką twojego ogrodu ale dzisiaj oględam kominki na alle... no i pierwsze zdjęcie kojarzy mi się z twoim wnętrzem http://allegro.pl/katowice-nowoczesne-kominki-kompleksowo-slask-i1777634878.html zresztą zobacz sama chyba że pozwoliłaś i jest twoje to ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
optymistka1719506824 07.09.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Witaj Olu, wszystko mnie u Ciebie zachwyca, zarówno w domu jak i jego otoczeniu. Czy możesz zdradzić , czy bardzo pracochłonne jest utrzymanie tych wszystkich rabatek, zarówno żwirowych, jak i tych wysypanych korą, w ryzach ? Wygląda to po prostu idealnie. Niedościgniony wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 08.09.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Witaj Olu Czy może pamiętasz jak gruby styropian dawałaś pod wylewke? Czy możesz mi dać namiary na panów którzy Ci zakładali podłogówke, jeśli oczywiście sa godni polecenia. Serdecznie pozdrawiam. Ania:) poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts