avon76 23.10.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 o rety!!!!co za piękności! P.Olu ,domek jest prześliczny a ten ogródek cudeńko:-)przypadkowo jakos tu trafiłam.....aż nie mogę się nadziwić ..oglądam i podziwiam na okrągło.... czy mogłaby mi pani powiedzieć jaką mniej więcej odłegłość macie po bokach domu...będę budować natalię i tak się zastanawiam nad jej usytuowaniem na działce..mnie się wydaj że pani nie ma domku na srodku działki ...pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 26.10.2011 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 o rety!!!!co za piękności! P.Olu ,domek jest prześliczny a ten ogródek cudeńko:-)przypadkowo jakos tu trafiłam.....aż nie mogę się nadziwić ..oglądam i podziwiam na okrągło.... czy mogłaby mi pani powiedzieć jaką mniej więcej odłegłość macie po bokach domu...będę budować natalię i tak się zastanawiam nad jej usytuowaniem na działce..mnie się wydaj że pani nie ma domku na srodku działki ...pozdrawiam cieplutko Witam Cię serdecznie Odległość od strony zachodniej wynosi 10m (tak wynikło z linii zabudowy) ja wolałam 12m z drugiej strony zostało 6 metrów. Linia zabudowy narzuca gdzie ma stanąć Nasz dom i czasami nie mamy na to wpływu, tak jak było w naszym przypadku Pozdrawiam, zapraszam i życzę powodzenia i przyjemności w budowaniu własnego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avon76 27.10.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 dziękuję za odpowiedz...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikson 06.11.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 wita:) ten kamień na obrzeżach rabatek, warzywniaka itd. to jest kostka granitowa a nierównomiernych bokach czy coś innego ( i jakiej wielkości). Dużo jej wam poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 07.11.2011 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 wita:) ten kamień na obrzeżach rabatek, warzywniaka itd. to jest kostka granitowa a nierównomiernych bokach czy coś innego ( i jakiej wielkości). Dużo jej wam poszło. Witaj:) Tak jak piszesz , to kostka granitowa ma ok. 10/10 cm. Ile poszło ? trudno powiedzieć , 1tona starcza na (tak orientacyjnie) 50m , to może około 3ton. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 06.12.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 (edytowane) Witaj Oleńko:) no piękny ten mikołaj do was zawitał a Michaś jak urósł słodziak z niego:) babcia pewnie dumna z wnusia co? Pozdrawiam serdecznie i zdrówka dla Michałka:)!!! A zapomniałam dopisać przepiękna wasza sypialnia.....super metamorfoza Olu przepraszam następny wpis przypadkowo napisałam u ciebie w dzienniku;).....jeżeli przeszkadza to usuń!! Jeszcze raz powtórzę ,że metamorfoza waszej sypialni wyszła przepięknie :) Edytowane 7 Grudnia 2011 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 06.12.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Witaj! Ja też przypadkiem trafiłam do Ciebie. Myślałam, że tylko popatrzę troszkę i pójdę, a tu widzę, że to niemożliwe. Muszę Ci napisać, że to co stworzyliście jest piękne, wysmakowane, bez przesadnego przepychu. Sypialnia aż zachęca do przyłożenia głowy do poduszki. A Mikołaj - Michaś powala na kolana. A dziadkowie jacy dumni Chociaż wiekowo chyba jesteśmy podobne to ja mam synka 2 lata starszego od Twojego wnusia. A ogród, nawet nie ogarniam myślami ile wymaga pracy, żeby wyglądał tak jak wygląda. No a przede wszystkim podziwiam Twoją wytrwałość w prowadzeniu dziennika. W wolniejszej chwili muszę się bardziej zaczytać (szczególnie zależy mi na kuchni, bo bardzo odpowiada mi Twój styl), super opisujesz swoje poczynania. Oj, rozmarzyłam się... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 07.12.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Oj Olu ale Michałek Wam urusł... ależ ten czas pędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 07.12.2011 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Dorotko, żebyś wiedziała jak bardzo jesteśmy z niego dumni , zaczyna ładnie mówić a jego "babuś choć , polole" czyli babuś choć ze mną proszę, rozbraja mnie do reszty Jak Mu odmówić ? Dorotko, Twojego postu nie mogę usunąć ale wydaje mi się, że Ty możesz a jak nie to napiszę do administratora , zajmie się tym . Pozdrawiam Cię serdecznie a mój malutki Mikołaj przesyła uściski Rocia, Ciebie również witam cieplutko i zapraszam w moje skromne progi Chciałabym żebyś nigdy nie rezygnowała z własnych marzeń , dziś robisz remont w swoim "m" a może któregoś dnia zaczniesz budować Swój własny DOM Dla mnie jeszcze kilka lat temu też był tylko marzeniem, jak widzisz na moim przykładzie marzenia się spełniają Życzę duużo radości ana dzieci rosną jak na drożdżach dopiero był malutkim wcześniakiem i tak strasznie martwiliśmy się o jego zdrówko a dziś popatrz- pomocnik Św, Mikołaja Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 07.12.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Jakie miłe powitanie Dziękuję Olu za ciepłe słowa Telepatycznie chyba tchnęłaś we mnie taki bardzo odczuwalny spokój, jesteś niesamowita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.12.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia życzy Magda. http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14937/obrazek_%B6wi%B1teczny_2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 20.12.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/wesolych_i_spokojnych_swiat_bozego_narodzenia_3.jpg życzy Dorota z rodzinką!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 22.12.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 W domach ciepło, świątecznie, choinka wiruje światłami, stosy prezentów piętrzą się wokół, świat wypełniony jest życzeniami. Wesołych Świąt Bożego Narodzenia Życzy Krysia G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 22.12.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Aby przy świątecznym stole nie zabrakło światłai ciepła rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślnośćżyczy Bogusia http://www.rotfl.com.pl/data/media/69/wesolych-swiat-3-kikunia.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.12.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Dużo uśmiechu, siły i wytrwałości w dążeniu do celu, sukcesów w pracy, tylko słonecznych dni, przyjaźni, miłości i wielu buziaków życzą Ania Tomek i Okruszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.12.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://desmond.imageshack.us/Himg710/scaled.php?server=710&filename=kartkawitecznonoworoczn.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 23.12.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Zdrowych Wesołych Świąt Bożego Narodzenia. Spędzonych w cieple rodzinnym. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=91317&d=1324626735 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.12.2011 02:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 http://i41.tinypic.com/epeljc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 25.12.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 http://img27.imageshack.us/img27/6882/kartkawiteczna.jpg Uploaded with ImageShack.us życzy Dorota z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 26.12.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2011 Świąt Bożego Narodzenia wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek. Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia! Życzy Ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts