TAR 28.06.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 hihi tylko, ze moj jeszcze w powijakach niedawno skonczyl roczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 19.07.2012 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Witam, jak tam prace ogrodniczo-ziemne???? jakieś nowe nabytki roślinne? nie ma wreszcie upałów i jest wilgotno więc chyba wszystko rośnie na potęgę? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 21.07.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Nie mam pojecia i strasznie si€ martwie o roslinki bo nie mma mnie w domu - w koncu wakacje !!!! jestesmy w Chorwacji a ogrod pod opieka dzieci. Wracamy chyba pod koniec tygodnia, napiszre jak przezyl to moj ogrod. Pozdrawiam z przepieknej i goracej Chorwacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 22.07.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Bawcie się dobrze niby od środy mają być upały ale zobaczymy jak będzie pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 30.07.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Bawcie się dobrze niby od środy mają być upały ale zobaczymy jak będzie pozdr. Było gorąco i bawiliśmy się wspaniale aż żal było wracać. Ale wszystko co dobre szybko się kończy więc już jesteśmy w domu. Widok ogrodu, zieleni , kwiatów oczarował mnie ponownie i to on ukoił moją tęsknotę za sielanką jaką przeżywaliśmy przez ten krótki czas w Chorwacji. Te ciepłe noce, przeźroczysta woda , przepiękne widoki i wszechobecne cykad ..... za rok znowu będą wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 31.07.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 tutaj upał też jest nie do zniesienia, mnie to już męczy i mam nadzieję, że wkrótce to się skończy +34 w miescie jest lekką przesadą jutro udaję się w trochę chłodniejszą i bardziej wilgotną część Europy samoloty latające do Gdańska jakoś zbankrutowały dość szybko, więc mam nadzieję, że jakoś uda mi się po drodze wpaść w odwiedziny......... oczywiście krótkie pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 31.07.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Witaj Olu,gdzie byliście konkretnie?...,jak ja uwielbiam Chorwację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 31.07.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 tutaj upał też jest nie do zniesienia, mnie to już męczy i mam nadzieję, że wkrótce to się skończy +34 w miescie jest lekką przesadą samoloty latające do Gdańska jakoś zbankrutowały dość szybko, więc mam nadzieję, że jakoś uda mi się po drodze wpaść w odwiedziny......... oczywiście krótkie pozdr. Nie przesadzaj z tą gorączką jak przyjdą opady i chłody będziesz narzekał ..... o tanich liniach słyszałam , nic dziwnego , że zbankrutowały skoro były takie tanie w odwiedziny wpadaj ...... Zapraszam puki ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 31.07.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Witaj Olu,gdzie byliście konkretnie?...,jak ja uwielbiam Chorwację Ja również uwielbiam, szczególnie jedno miejsce w które ciągle wracam.....to Dolac miejscowość obok Primošten. To miejsce mnie oczarowało do tego stopnia , że byliśmy tam po raz piąty choć zawsze zamierzenia były inne Jak znajdę czas to wkleję do dziennika kilka zdjęć A Ty w które rejony jeździsz ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 01.08.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Nie przesadzaj z tą gorączką jak przyjdą opady i chłody będziesz narzekał ..... o tanich liniach słyszałam , nic dziwnego , że zbankrutowały skoro były takie tanie w odwiedziny wpadaj ...... Zapraszam puki ciepło chyba raczej nie będę narzekał jak będę jechał w Twojej okolicy to dam znać pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 17.08.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Witam Co jakiś czas podziwiam Wasze dzienniki. Piękne roślinki.Jak zwykle. Pozdrawiam KrysiaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 23.08.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Nieustannie podziwiam Pani domek i ogród! Po zamieszczeniu nowych zdjęc znów się nim zachwycam Zazdroszczę umiejetności ogrodniczych. Czy pamięta Pani z jakiej firmy jest kostka wokół domu? Jej kolorystyka doskonale współgra z otoczeniem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarMaj 25.08.2012 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Nieustannie podziwiam Pani domek i ogród! Po zamieszczeniu nowych zdjęc znów się nim zachwycam Zazdroszczę umiejetności ogrodniczych. Czy pamięta Pani z jakiej firmy jest kostka wokół domu? Jej kolorystyka doskonale współgra z otoczeniem. Pozdrawiam. Kostka to Semmelrock Naturo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 25.08.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 dzięki:) w folderach Semmelrocka jest widoczna pofalowana powierzchnia tej kostki, a tu jej nie widać. Ciekawe jak sprawuje się w uzytkowaniu na podjeździe, czy nie brudzi się zbytnio od kół samochodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarMaj 25.08.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 dzięki:) w folderach Semmelrocka jest widoczna pofalowana powierzchnia tej kostki, a tu jej nie widać. Ciekawe jak sprawuje się w uzytkowaniu na podjeździe, czy nie brudzi się zbytnio od kół samochodu? Mój sąsiad ma tę kostkę i muszę przyznać, że gdy jest deszczowa pogoda to niestety widać ślady na podjeździe-być może dlatego, że ma te najjaśniejsze kolory. Piękniejszej kostki jednak nigdzie jeszcze nie widziałam: więc pewnie jest tak, że coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 26.08.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 My mamy też tę kostkę i......teraz bym jej nie kupiła.....może dlatego że nie jest u nas położona tak jak trzeba....i np. na podjeździe robią się"koleiny",trudno ją zamiatać(nierówna powierzchnia) jak jest źle zafugowana piaskiem wyłaża chwasty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 26.08.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Olu gdzie jesteś?My się tak szarogęsimy u Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 26.08.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 koleiny i chwasty między fuga są według mnie skutkiem niewłaściwego położenia kostki. Faktem jest, że niektórzy brukarze odradzają drobną kostkę na podjeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.08.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Witaj Przyszłam tu za Anulkiem... Oczarowałaś mnie Swoim ogrodem. Baaardzo mi się spodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 02.09.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 :i ja witam,jak zawsze pięknie u Ciebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts