dorkaK 21.12.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 http://www.e-kartki.com.pl/files/2010/12/radosci_i_szczescia_w_dzien_bozego_narodzenia_0.jpg życzy Dorota z rodzina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.12.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Radosnych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wielu szczęśliwych chwil, sukcesów i wszelkiej pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku Zyczy Mmelisa z Rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.12.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 24.12.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 http://www.rotfl.com.pl/data/media/69/Szczesliwych-Swiat-ekartka-gif-animowany-005-ewcia417.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 24.12.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 W domach ciepło, świątecznieChoinka wiruje światłamiStosy prezentów piętrzą się wokółŚwiat wypełniony jest życzeniami.Wesołych Świąt Bożego NarodzeniaSzczęśliwego Nowego Rokużyczy KrysiaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 25.12.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Jest taki czas, Co łzy w uśmiech zamienia. Jest taka moc, Co smutek w radość przemienia. Jest taka siła, Co spełnia nasze marzenia. To właśnie Magia ***Świąt Bożego Narodzenia*** Nadulka z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.12.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Olu dziękujemy za miłe, świąteczne życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 30.12.2012 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Dziękuję Wszystkim, za przepiękne życzenia i kartki świąteczne, szczególnie za pamięć A w Nowym Roku 2013 życzę Wam zdrowia , szczęścia , miłości i tyle pieniążków aby spełniły wszystkie Wasze marzenia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.12.2012 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Olu, spelnienia marzeń w Nowym Roku!!!http://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/ld/nf/xmgi/TRjg1uemFwNCaaebUB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.12.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 NAJLEPSZEGO KOCHANI!!! Wierzę, że 13 przyniesie Wszystkim szczęście, zdrowie i spełnione marzenia:lol:!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 31.12.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 By zbliżający się Nowy Rok 2013 przyniósł radość z tego co jest, nadzieję na to co przed Wami, uśmiech i pogodę ducha na każdy nowy nadchodzący dzień. http://www.obrazki-i-gify.yoyo.pl/galeria/1850267303011.gif życzy Dorka z rodziną!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 31.12.2012 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Zyczy Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 31.12.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Niech Nowy Rok przyniesie Wam radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń. A gdy się one już spełnią niech dorzuci garść nowych marzeń, bo tylko one nadają życiu sens! http://www.rotfl.com.pl/data/media/70/hnynil030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 01.01.2013 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 yuka, rasia, dorkaK, Mmelisa, rogbog Dziękuję za życzenia Ja z kolei życzę żeby miłość, pokój i szczęście towarzyszyły Wam i Waszym Najbliższym przez cały Nowy Rok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.01.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Olu coz za smutne wiesci od Ciebie tutaj przeczytalam, az mi lezki poplynely i przypomnialam sobie o moim pierwszym piesku... Wiem, ze moje slowa nie ukoja bolu jaki teraz odczuwasz, zadne pocieszenie nie pomoze... Doskonale wiem jak sie teraz czujesz..u Ciebie to zaledwie dzien od tej strasznej chwili, u mnie natomiast mienelo 5 i pol roku... i za kazdym razem jak lece do Polski do domu mojej mamy..wypatruje mojego pieska na podworku..odczuwam jego brak mimo ze rodzice maja juz drugiego...ale to nie to samo..to nie jest juz moj piesek...mojego mialam przez cale moje dziecinstwo, w sumie to okolo 11-12 lat byl przy mnie...potrafil wszystko-nawet wejsc po drabinie na dach jak remontowali rodzice, na komende spiewal, tanczyl ze mna-podajac obie lapy, wiedzial kiedy jestem smutna i swoimi wyglupami mnie rozbawial...ehh mam pelno pieknych wspomnien, ktore nikt mi nie odbierze...dlatego teraz zastanawiam sie czy jak zamieszkamy juz na swoim, to czy kupic jakiegos pieska dla moich dziewczynek... nie chce zeby pozniej odczuwaly to co my teraz... ja kocham zwierzeta ale sama mysl o utracie powoduje niechec ich posiadania... Ale zakoncze ten smutny temat i pogratuluje kolejnego pojawienia sie w Muratorze mialam to zrobic odrazu jak tylko otrzymalam gazete,ale chcialam najpierw nacieszyc sie obecnoscia moich rodzicow u nas-przylecieli do nas na Swieta (moj tatus, ktory zarzekal sie ze nigdy nie wsiadzie do samolotu tez), to dzieki mojej mamie, ktora pismo do nas przywiozla... Nie wiem, kiedy teraz zawitamy w Polsce..plany byly teraz na stycznia, ale ja jestem na zwolnieniu lekarskim i nie moge wyjezdzac stad... moze uda sie na wiosne...a jak nie to latem wtedy bilecikow wiecej nazbieramy i ruszymy z budowa... dzisiaj maja wstawiac nam 2okna dachowe... pozniej schody w srodku, kolejnym naszym etapem bedzie zakup drzwi wejsciowych i do kotlowni i ocieplenie poddasza... oj duzo tego przed nami jeszcze... Pozdrawiam i mocno,ale to mocno przytulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 10.01.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Olu jest mi baaardzo przykrohttp://fc05.deviantart.com/fs20/i/2007/260/a/b/cry_emoticon_by_alchsh.png przytulam mocno...jak czytałam co napisałaś łezka mi się zakręciła w oku....Nic więcej nie napiszę bo i co....żal...żal....żal:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Wiem co czujesz.... Przytulam mocno:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.01.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Olu bardzo mi przykro mam nadzieje, ze czas zlagodzi twoj bol, wiem ze teraz zadne slowa pociechy nie przyniosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 11.01.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Oleńko bardzo mi przykro pięknie napisane słowa o odejściu najlepszego przyjaciela człowieka jakim jest pies:rolleyes: czytając aż zakręciła się łezka w oku:rolleyes: Wiem co czujesz ,bo moi rodzice też to przechodzili. Jak ja z siostrą założyłyśmy rodziny i odeszłyśmy z domu to został nasz kochany piesek z rodzicami bardzo go kochali i przywiązali się do niego bardzo ,że gdy odszedł to bardzo to przeżyli i od tego momentu nie chcięli juz żadnego psiaka w domu więc wiem co ty przechodzisz teraz .Lączę się z Tobą w bólu i mocno przytulam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 11.01.2013 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 (edytowane) Mmelisa, rogbog, Arnika, TAR, dorkaK Dziękuję, że jesteście ze mną. Bardzo boli jak ktoś bliski odchodzi , nawet jeśli to jest piesek, bo każdy kto kocha zwierzęta wie jaka przyjaźń potrafi łączyć psa z jego panem i odwrotnie. Dlatego tak trudno jest mi pogodzić się z odejściem SONI. Czas goi rany, tak to prawda ..... w moim (naszych) sercach pozostanie na zawsze . Mmelisa cieszę się, że mogłaś te święta spędzić z rodzicami i myślę, że wielkie zaskoczenie było z przyjazdu taty, sprawił ci ogromną niespodziankę Za gratulacje również dziękuję Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję Wam za wsparcie. Edytowane 11 Stycznia 2013 przez kropkq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts