kropkq 13.11.2013 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Krysiu masz rację dobrzy sąsiedzi to skarb:) zawsze można na nich liczyć, pobawić się wspólnie , pożartować, pogotować a także jak potrzeba poużalać.....lubię swoją okolicę Jakbyś jednak zmieniła zdanie z przyjazdem do Łodzi to zapraszam maj to najpiękniejszy miesiąc w ogrodzie miło będzie posiedzieć , pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 13.11.2013 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Ada, dziękuję za miłe słowa:) Jeśli chodzi o "młodych" to trudno im dogodzić wiem coś o tym .... My jak nie mieliśmy Ikei obok, to ze dwa razy byliśmy w Warszawie, robiliśmy sobie taką fajną wycieczkę, wyjeżdżaliśmy rano około 9.00 i wracaliśmy pod wieczór. Nie było wielkich zakupów a raczej oglądanie itp. Może coś Wam się spodoba i kupicie Na zdjęcia oczywiście czekam z niecierpliwością Pozdrawiam Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 13.11.2013 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Witaj Marleno:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 15.11.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Olu Bardzo dziękuję za zaproszenie. Ja już od jakiegoś czasu planowałam pozwiedzać Łódź. Niedawno syn tam jeździł z towarem,ale już przestał. I tak się nie wybrałam z nim. Pytałam go jak ta słynna Piotrkowska wygląda,a on na to ,że tak jak wszędzie wielkie ulice. I tyle się dowiedziałam. No ale nie tracę nadziei,może kiedyś się uda ta wyprawa. Dzięki bardzo za zaproszenie. Miło by było. Kiedyś z mężem bardzo dużo zwiedzaliśmy. I dobrze bo teraz już nie mam takich możliwości tyle, ale staram się wykorzystywać i gdzieś jeszcze wyjechać. Naprawdę w Polsce jest także masę pięknych miejsc do zwiedzania. A dzisiaj idę na występ naszego regionalnego zespołu pieśni i tańca i koncert operetkowy. Życzę Wam miłego weekendu. Pozdrawiam. KrysiaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 23.12.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 http://i3.fmix.pl/fmi1139/64901b470013712152b83d75 Zdrowych i Wesołych Świąt:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 23.12.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 http://www.kartki.tv/kartki/11/9/d/982.gif życzy dorkaK z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.12.2013 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.12.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 24.12.2013 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Ogromne podziękowania pragnę Wam przesłać , za te wszystkie życzenia , przepiękne życzenia , za pamięć, za odwiedziny, za to że jesteście !!!! Jednocześnie również pragnę Wam życzyć cudownych, rodzinnych i ciepłych Świąt Bożego Narodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 24.12.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz szczęściaw nadchodzącym Nowym Roku życzy KrysiaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konwalia31 26.12.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku pragnę złożyć Wam serdeczne życzenia, aby ten świąteczny czas wypełniony był miłością, uśmiechem i szczęściem!! Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 07.01.2014 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Witam Olu u ciebie:)Od jakiegoś czasu podziwiam Twój domek i ogród:yes:Ja jestem dopiero na początku budowy,choć w czerwcu muszę już mieszkać I jak to bywa wiele dylematów przede mną Mam pytanie odnośnie okien,wiem ,ze masz dzielone i nie.t Troszkę już mieszkasz,więc jaka jest Twoja opinia na temat użytkowania.U mnie są 1,5X1,3 Ii nie wiem czy dzielić Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 11.02.2014 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Witaj Ana. Nie wiem czy jeszcze będę Ci pomocna ? ale postaram się odpowiedzieć , otóż te okna które musiałam podzielić to podzieliłam inne okna ( 160cm , 140cm) mam nie dzielone. Dla mnie im mniej ram a więcej szkła tym więcej światła Mało tego tylko te mniejsze części są otwierane większe wcale - mniej mycia ram( tego najbardziej nie lubię) . Pozdrawiam i życzę dobrych wyborów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 12.02.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Dziękuję Olu za odpowiedź,faktycznie decyzję musiałam podjąć w połowie stycznia:yes:Ale po Twojej opinii okien niedzielonych, chyba podjęłam słuszną decyzję bo takie właśnie wybrałam :lol2:Cieplutko pozdrawiam i gratuluję małego przystojniaka:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carnation 24.02.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Olu mam do Ciebie gorącą prośbę - napisz proszę gdzie kupiliście ogrodzenie? Bardzo nam się podoba więc będę wdzięczna za każdą infirmację Jeżeli pamiętasz jeszcze cenę to już w ogóle byłoby cudownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 27.02.2014 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Olu mam do Ciebie gorącą prośbę - napisz proszę gdzie kupiliście ogrodzenie? Bardzo nam się podoba więc będę wdzięczna za każdą infirmację Jeżeli pamiętasz jeszcze cenę to już w ogóle byłoby cudownie Ogrodzenie robiła nam firma http://www.metalex.com.pl/kontakt.php To było 6 lat temu więc ceny na pewno się zmieniły, poza tym zależy od wielu czynników ( ilość furtek , brama , przęsła ...) po tylu latach to juz nie pamiętam kosztów Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carnation 28.02.2014 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Dzięki Olu na pewno do nich zajrzymy zapytać o wycenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 12.03.2014 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Witam pani Olu!!czy mogę zapytać gdzie nabyła Pani leżaki, te które ma Pani na swojej plaży?PozdrawiamDorota Majchrowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 14.03.2014 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Witam pani Olu!! czy mogę zapytać gdzie nabyła Pani leżaki, te które ma Pani na swojej plaży? Pozdrawiam Dorota Majchrowska Witaj Dorota!!! Leżaki kupiliśmy w OBI. Również pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maverick0069 16.03.2014 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Witam, może zacznę od tego że ogród jest cudny.Mam do Państwa pytanie jak założyć taki trawnik ? jak utrzymać go w takiej kondycji?Jaki dać podkład pod nasiona i finalnie jakiego producenta nasiona nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts