Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Mojego Przytulnego"

kropkq

Recommended Posts

Krysiu masz rację dobrzy sąsiedzi to skarb:) zawsze można na nich liczyć, pobawić się wspólnie , pożartować, pogotować a także jak potrzeba poużalać.....lubię swoją okolicę ;)

Jakbyś jednak zmieniła zdanie z przyjazdem do Łodzi to zapraszam :) maj to najpiękniejszy miesiąc w ogrodzie :) miło będzie posiedzieć , pogadać :)

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ada,

dziękuję za miłe słowa:)

Jeśli chodzi o "młodych" to trudno im dogodzić;) wiem coś o tym ....

My jak nie mieliśmy Ikei obok, to ze dwa razy byliśmy w Warszawie, robiliśmy sobie taką fajną wycieczkę, wyjeżdżaliśmy rano około 9.00 i wracaliśmy pod wieczór. Nie było wielkich zakupów a raczej oglądanie itp. Może coś Wam się spodoba i kupicie :)

Na zdjęcia oczywiście czekam z niecierpliwością:)

Pozdrawiam Ola

Olu

Bardzo dziękuję za zaproszenie.

Ja już od jakiegoś czasu planowałam pozwiedzać Łódź.

Niedawno syn tam jeździł z towarem,ale już przestał.

I tak się nie wybrałam z nim.

Pytałam go jak ta słynna Piotrkowska wygląda,a on na to ,że

tak jak wszędzie wielkie ulice. I tyle się dowiedziałam.

No ale nie tracę nadziei,może kiedyś się uda ta wyprawa.

Dzięki bardzo za zaproszenie. Miło by było. :yes::hug:

Kiedyś z mężem bardzo dużo zwiedzaliśmy.

I dobrze bo teraz już nie mam takich możliwości tyle,

ale staram się wykorzystywać i gdzieś jeszcze wyjechać.

Naprawdę w Polsce jest także masę pięknych miejsc do zwiedzania.

A dzisiaj idę na występ naszego regionalnego zespołu pieśni i tańca

i koncert operetkowy.

Życzę Wam miłego weekendu. Pozdrawiam.:)

KrysiaG

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
Witam Olu u ciebie:)Od jakiegoś czasu podziwiam Twój domek i ogród:yes:Ja jestem dopiero na początku budowy,choć w czerwcu muszę już mieszkać:p I jak to bywa wiele dylematów przede mną;) Mam pytanie odnośnie okien,wiem ,ze masz dzielone i nie.t Troszkę już mieszkasz,więc jaka jest Twoja opinia na temat użytkowania.U mnie są 1,5X1,3 Ii nie wiem czy dzielić:sick: Pozdrawiam:bye:

• 1 month później...

Witaj Ana.

Nie wiem czy jeszcze będę Ci pomocna ? ale postaram się odpowiedzieć , otóż te okna które musiałam podzielić to podzieliłam inne okna ( 160cm , 140cm) mam nie dzielone. Dla mnie im mniej ram a więcej szkła tym więcej światła :) Mało tego tylko te mniejsze części są otwierane większe wcale - mniej mycia ram( tego najbardziej nie lubię) .

Pozdrawiam i życzę dobrych wyborów :)

• 2 weeks później...
Olu mam do Ciebie gorącą prośbę - napisz proszę gdzie kupiliście ogrodzenie? Bardzo nam się podoba więc będę wdzięczna za każdą infirmację :) Jeżeli pamiętasz jeszcze cenę to już w ogóle byłoby cudownie :)

Ogrodzenie robiła nam firma http://www.metalex.com.pl/kontakt.php To było 6 lat temu więc ceny na pewno się zmieniły, poza tym zależy od wielu czynników ( ilość furtek , brama , przęsła ...) po tylu latach to juz nie pamiętam kosztów ;)

Pozdrawiam:)

• 2 weeks później...