kropkq 05.05.2014 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Olu jakie kwiaty będą gościć w tym roku na Twoim tarasie? Iza wpędziłaś mnie w zakłopotanie:o:o:o bo choć kwiatki już są to z nazewnictwem mam kłopoty - na pewno posadziłam pelargonie , niecierpki.... sanwitalie rozesłaną ;) resztę sfotografuję ii pokaże bo nazw nie pamiętam.. Więc zapraszam ponownie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 06.05.2014 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Iza wpędziłaś mnie w zakłopotanie:o:o:o bo choć kwiatki już są to z nazewnictwem mam kłopoty - na pewno posadziłam pelargonie , niecierpki.... sanwitalie rozesłaną ;) resztę sfotografuję ii pokaże bo nazw nie pamiętam.. Więc zapraszam ponownie:) W takim razie z niecierpliwością czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda05 22.05.2014 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Witam. Może nie udzielałam się na forum ale byłam na bieżąco z Twoim pięknym ogrodem:yes:.Jak zwykle zachwycający!!!Jak większość mam pytanie do Ciebie Olu.Czy jak kupiłaś basen to ze zwykłą pompą a potem zmieniałaś sam filtr, czy musi byś specjalna pompa na filtr piaskowy:confused:Będę wdzięczna za odpowiedź, ponieważ ceny ze zwykłą pompą są dużo mniejsze za cały zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda05 24.05.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Witam ponownieMam jeszcze jedno pytanie odnośnie foli do basenu. W internecie są dostępne pokrywy na basen ale nie ma czarnych. Ty kupiłaś czarną mogę wiedzieć gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RGosia 18.06.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Pani Olu Jestem wiernym "podglądaczem" od kilku lat Pani domu i ogrodu. My teraz tworzymy nasz ogród i robimy skalnik czy może Pani mi napisać czy pod białym kamyczkiem macie wyścieloną folie? jakie ma Pani kwiatki tam wsadzone ?Pozdrawiam i jestem zakochana w Pani ogrodzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 06.07.2014 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Witam. Może nie udzielałam się na forum ale byłam na bieżąco z Twoim pięknym ogrodem:yes:. Jak zwykle zachwycający!!! Jak większość mam pytanie do Ciebie Olu. Czy jak kupiłaś basen to ze zwykłą pompą a potem zmieniałaś sam filtr, czy musi byś specjalna pompa na filtr piaskowy:confused: Będę wdzięczna za odpowiedź, ponieważ ceny ze zwykłą pompą są dużo mniejsze za cały zestaw. Zwykła pompka była w zestawie , my dokupiliśmy filtr piaskowy - sprawdza się w 100% . Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 06.07.2014 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Witam ponownie Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie foli do basenu. W internecie są dostępne pokrywy na basen ale nie ma czarnych. Ty kupiłaś czarną mogę wiedzieć gdzie Mamy niebieską folię (bąbelkową). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 06.07.2014 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Pani Olu Jestem wiernym "podglądaczem" od kilku lat Pani domu i ogrodu. My teraz tworzymy nasz ogród i robimy skalnik czy może Pani mi napisać czy pod białym kamyczkiem macie wyścieloną folie? jakie ma Pani kwiatki tam wsadzone ? Pozdrawiam i jestem zakochana w Pani ogrodzie!!! Witam Cię Gosiu:) Wszędzie pod kamykami i korą jest agro-włóknina (czarna) a kwiatków mam tak dużo , że trudno byłoby mi je wszystkie spamiętać...najgorsze jest to , że prawie nie pamiętam nazw , kupuję te które mi się podobają , dla mnie nazwy są nieważne Zapraszam i pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 06.07.2014 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Olu już powtarzam się któryś raz z kolei ,że Twój ogród jak zwykle przepiękny Ja to jeszcze mogę sobie tylko powzdychać żeby mieć taki ogród jak Ty Widać jak otaczasz wielką miłością swojego wnusia ,na pewno jestes z niego bardzo dumna Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmaarcin 06.07.2014 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Przeczytałem od deski do deski, zrobiłem mnóstwo zdjęć/zrzutów ekranu. Brak mi słów, jestem pod ogromnym wrażeniem.Piękny dom, piękny ogród i piękna właścicielka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 07.07.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Pięknie, pięknie, pięknie !!!!!! Wszystko dograne na ostatni guzik a ukochany wnusiu rośnie jak na drożdżach, a tu tak całkiem niedawno oglądaliśmy zdjęcia po narodzinach czas leci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 07.07.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Witaj Olu Pięknie,pięknie:) Skalniak przepiękny. Aż się nie chce wierzyć że tak można wypielęgnować ogród. Gratulacje !!! Wnuczek rośnie,już taki duży chłopak. No ale mój już niedługo będzie miał dwa latka. Miło że masz takich sympatycznych znajomych z którymi się przyjaźnicie. Wydaje mi się,że ostatnio ludzie już się tak nie spotykają. Wszyscy za czymś gonią,zajęci swoimi sprawami. A warto przecież cieszyć się życiem,dziećmi,wnukami. Przesyłam miłe pozdrowienia dla całej rodzinki:hug: KrysiaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 09.07.2014 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Olu już powtarzam się któryś raz z kolei ,że Twój ogród jak zwykle przepiękny Ja to jeszcze mogę sobie tylko powzdychać żeby mieć taki ogród jak Ty Widać jak otaczasz wielką miłością swojego wnusia ,na pewno jestes z niego bardzo dumna Pozdrawiam serdecznie Kochana , najpierw się wzdycha , marzy a później realizuje i podziwia:) Każdy ogród jest na swój sposób piękny bo przecież wkładamy w niego swoją pracę i serce Wszystko przed Tobą. Mojego Michałak krótko mówiąc kocham i uwielbiam Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 09.07.2014 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Przeczytałem od deski do deski, zrobiłem mnóstwo zdjęć/zrzutów ekranu. Brak mi słów, jestem pod ogromnym wrażeniem. Piękny dom, piękny ogród i piękna właścicielka. Witam Cię Marcin:bye: Powiem szczerze, podziwiam Cię i również jestem pod wrażeniem - tyle stron, od deski do deski...... Dziękuję za te wszystkie niezwykle miłe komplementy i zapraszam do oglądania kolejnych zdjęć Pozdrawiam i życzę bezproblemowej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 09.07.2014 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Pięknie, pięknie, pięknie !!!!!! Wszystko dograne na ostatni guzik a ukochany wnusiu rośnie jak na drożdżach, a tu tak całkiem niedawno oglądaliśmy zdjęcia po narodzinach czas leci... Tak to już jest, że cudze dzieci rosną najszybciej Ostatnio oglądałam jego pierwsze kroczki a teraz próbuje ścigać się ze mną, jeszcze daje radę Ale u Was też wielkie zmiany - domek rośnie i brzuszek również Pewno spieszycie się żeby Miłoszka przywitać w nowym domku:) Zdrowia dla Ciebie i synka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 09.07.2014 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Krysiu , Twój wnuczek już ma dwa latka Uwielbiam takie maluszki, później to już troszeczkę pyskują Pewno kochasz go tak bardzo jak ja swojego , dla każdej babci to są największe skarby:) Co do sąsiadów to mam wspaniałe towarzystwo ....i kochane sąsiadki spotykamy się pod każdym pretekstem oj długo bym mogła pisać ..... dobrze , że je mam Ciebie również gorąco pozdrawiam i cała rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 10.07.2014 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Olu To prawda wnuczek mój to taki słodki brojas. Ale jak go nie rozpieszczać? Ja tylko synowi mówię musicie jego poczynania temperować,ale babcia jak to babcia na wszystko pozwala.Ale już widać ,że robi się z dnia na dzień mądrzejszy i będzie dobrze. Przecież tak było z naszymi dziećmi, prawda? Olu tak za parę dni jak mi emocje trochę opadną,zapraszam do mojego dziennika. Napiszę o naszej budowie. Sprawa została zakończona.Zaczynają się następne. Na razie pozdrawiam KrysiaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 10.07.2014 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Olu Ale jak go nie rozpieszczać? Olu tak za parę dni jak mi emocje trochę opadną,zapraszam do mojego dziennika. Napiszę o naszej budowie. Sprawa została zakończona.Zaczynają się następne. Na razie pozdrawiam KrysiaG Kochana Krysiu, babunie są od rozpieszczania bo jak miałoby być inaczej Z tym że Michaś wie gdzie są granice i kiedy Ola mówi NIE to nie ma dyskusji Inaczej zachowuje się przy mamie - sprawdza granice , co może i na ile może sobie pozwolić ? a mama bardziej pozwala niż ja Uwielbiam ja mów do mnie Olusiu, Oluniu, babuniu ...och ja ja go kocham Chętnie zajrzę do Ciebie, bardzo ciekawa jestem jak zakończyła się Twoja budowa, obejrzę efekty Waszej pracy i będę podziwiać Czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 15.07.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Pani Olu a pamięta Pani cenę tych leżaków ze staolikiem z Obi?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 15.07.2014 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Pani Olu a pamięta Pani cenę tych leżaków ze staolikiem z Obi?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts