kropkq 20.07.2014 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Ja już dawno kupowałam i kosztowały ok 340-360zł jeden, stoliczek przeszło stówkę. Czy teraz są podobne ceny??? byłam niedawno w OBI i nie zauważyłam takich leżaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 21.07.2014 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Dziekuje bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 06.09.2014 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2014 Śliczny macie domek i jeszcze śliczniejszy ogród Michaś jaki cudny (jak wszystkie Michałki- wiem, bo sama mam takiego blondwłosego przystojniaka Michałka w domku A nasz domek dopiero się wykańcza...Pzdr :))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuza74 04.11.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Witam:) Piękny masz domek nie udzielam się ale podczytuję i się inspiruję)Mam pytanie co masz położone na wejściu do domu -chyba kamień ale jaki i czy jest praktyczny?Ja planowałom wyłozyć schody płytami granitowymi ale najpierw połozyłam je na tarasie i mam mieszane odczucia nie jest ślisko to fakt ale równocześnie trudno je doczyścić szczególnie gdy pada a mój piesek połazi sobie po nim tam i z powrotem:( Z góry dziekuje za odpowiedźZuza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 17.12.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Olu witam Cię miło!!!!Widzę,że mało zaglądasz na forum.Ja również,ale muszę Ci się pochwalić.Byłam na parę dni w Łodzi.Po tylu latach udało się wreszcie.Piotrkowska naprawdę imponująca,zwłaszcza ta ładniejsza część.Piękne kamienice,wyremontowane.Fajny nastrój.Miejsca na wypoczynek,kawiarenki.Szkoda,że był to już październik i trochę chłodno.Byłam w tej olbrzymiej katedrze.Zwiedziłam oczywiście Manufakturę.Najbardziej podobało mi się Muzeum Poznańskiego.Zrobiliśmy setki zdjęć.Jestem bardzo zadowolona z tego wyjazdu.Przejeżdżaliśmy również przez Zgierz,Pabianice.Na razie pozdrawiam KrysiaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 20.12.2014 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzeniażyczę całej Twojej rodzincezdrowych,spokojnych i miłych świąt.Pięknej choinki,smacznych pierniczków,miłych prezencików i sympatycznych gości.Wszystkiego dobrego w Nowym Roku 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 23.12.2014 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 http://e-kartki.net.pl/kartki/26/2/d/21823.jpg Zdrowych i rodzinnych Świąt życzy Dorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hulan 11.05.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Gratuluje pieknego i przede wszystkim baardzo przytulnego domku...ale ogrod jest bombowy poprostu piekny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weemili 14.05.2015 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 (edytowane) Pani Olu jestem pod ogromnym wrażeniem tak ślicznego domu i pięknego ogrodu.Wszystko piękne dopracowane.Mam pytanie odnośnie trawy w Pani ogrodzie,jaką trawę Pani siała i jakim nawozem jest nawożna? Mam zamiar posiać trawkę w swoim ogrodzie,jest tak duży wybór że nie wiem na jaką się zdecydować:confused:Będę bardzo wdzięczna za informacje. Pozdrawiam i czekam na kolejne wpisy w dzienniku Edytowane 14 Maja 2015 przez weemili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 14.06.2015 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Olu, pozdrawiam wiosennie. Powiem krótko, jak zwykle przepięknie! Cudowne są wszystkie Twoje rabatki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka_ok 15.06.2015 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Olu, twój dziennik stanowi dla mnie i dla moich przyjaciół inspiracje. Jesteśmy pełni podziwu za wasz trud, zaangażowanie i pomysły. My także z mężem spędzamy dużo czasu w ogrodzie, aby czuć się w nim komfortowo. Ostatnia zakup to leżak- bujak, dokładnie taki sam jak Ty kupiłaś, istny kącik relaksu. Postaram się zamieścić trochę fotek Ale przeglądając wątek poszukiwałam praktycznych porad dotyczących użytkowania basenu. Trochę już czytam na ten temat. Chcemy przede wszystkim sprawić niespodziankę 7 letniej córce, która kocha się moczyć. Wiem z wątków, że potrzebna jest pompa piaskowa. Mamy pytanie czy używać sprzęt do ozonowania wody i czy zdecydowaliście się na jakąś formę podgrzewania wody? (mieszkam w dość zimnym regionie naszego kraju). I tak naprawdę jak wygląda sposób na utrzymanie krystalicznej wody? Wystarczy chlor i środek przeciw glonom? i Czy po praktyce możesz polecić konkretne preparaty? Czy twój wnuk dobrze reaguje na wodę chlorowaną? Przepraszam że tyle pytań , ale na początku nie chciałabym popełnić falstartu i skorzystać z rad osoby doświadczonej. Niestety nikt w okolicy z moich znajomych nie sprawił sobie basenu - podejrzewam że z lenistwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 25.06.2015 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Witaj Olu:) Ja też mam pytanie dotyczące basenu.Do tej pory mieliśmy basen rozporowy,więc na koniec sezonu wypuszczaliśmy wodę.Trochę to kłopotliwe było. Teraz zakupiliśmy stelażowy.Z tego co widzę to u Was basen stoi cały rok?Jeżeli tak napisz proszę,czy niskie temperatury go nie niszczą?Jak do tej por pogoda jest kiepska,nie wiem czy rozłożymy basen.Ale Twoje doświadczenia byłyby bardzo pomocne. .....nic nowego nie powiem...OGRÓD CUDOWNY!!!!!!!! a na hamaczek zachorowałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 07.07.2015 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Witaj Olu:)Zdrdzisz gdzie i w jakiej cenie zakupiłaś swój hamak? Jest piękny:)PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka_ok 10.07.2015 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Olu, z basen się ogarnęłam Także nie aktualne. Pewnie nie masz czasu, bo ładna pogoda a w ogrodzie mnóstwo zajęć. Zamówiłam: Basen stelażowy Bestway 427 x 122 cm biały (wzmacniany stelaż) + pompę piaskową. POMPA PIASKOWA 5678 l/h BESTWAY + PIASEK 58199 - odrazu aby rozwiązać problem brudnej wody. Pompa dotarła, czekam na basen. Dorota, leżak mam taki tylko w beżu. Kupiony na allegro, jak większość domowego sprzętu - 799 zł z dostawą. http://allegro.pl/lezak-hamak-antaras-wiszacy-z-daszkiem-hustawka-i5463239294.html Przyznam że jest mega wygodny, tylko trochę czasu bark na leżenie. Moja 7 letnia córka najwięcej go użytkuje Może ktoś z użytkowników forum ogrzewa czymś wodę w basenie i czy to się sprawdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 07.08.2015 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Witaj kuleczka_okdziękuję za podpowiedź.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.08.2015 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Witaj Olu, wstapilam pomachac lapka, bo wieki mnie u Ciebie nie bylo przy okazji Może ktoś z użytkowników forum ogrzewa czymś wodę w basenie i czy to się sprawdza? sa do tego solarne maty grzewcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiasjk 15.09.2015 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 WITAM SERDECZNIE SLEDZE PANI DZIENNIK 2 ROK , NAPATRZEC I NAPODZIWIAC SIE NIE MOGE . CZY MOGLABYM PROSIC O KONTAKT MELOWY [email protected] . chcialam zadac kilka pytan i uzyskac porad od Pani i moze mi Pani pomoze w robieniu ogrodka jakies podpowiedzi inspiracje - nie wiem jak mam sie za niego zabrac - chcialam go zrobic w sumie tak jakby od poczatku ale kilka krzewow nie moge usunac ( mam w planach zrobienie ogrodu u Tesciow jest zaniedbany itp a za kilka dni tam mam sie przeprowadzic ) . Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiasjk 15.09.2015 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 WITAM SERDECZNIE SLEDZE PANI DZIENNIK 2 ROK , NAPATRZEC I NAPODZIWIAC SIE NIE MOGE . CZY MOGLABYM PROSIC O KONTAKT MELOWY [email protected] . chcialam zadac kilka pytan i uzyskac porad od Pani i moze mi Pani pomoze w robieniu ogrodka jakies podpowiedzi inspiracje - nie wiem jak mam sie za niego zabrac - chcialam go zrobic w sumie tak jakby od poczatku ale kilka krzewow nie moge usunac ( mam w planach zrobienie ogrodu u Tesciow jest zaniedbany itp a za kilka dni tam mam sie przeprowadzic ) . Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 16.11.2015 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Olu odezwij się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 25.12.2015 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 (edytowane) Piękna jest radość w Święta Bożego narodzenia ciepłe są myśli o bliskich niech miłość i szczęście otoczą dzisiaj i w Nowym Roku nas wszystkich Wesołych Świąt życzy Bogusia z Rodziną http://strzelec.pwsz.nysa.pl/wp-content/uploads/2012/12/kartka.jpg Edytowane 26 Grudnia 2015 przez rogbog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts