kropkq 12.04.2017 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 WItaj!! A już myślałam, żę zawiesiłaś dziennik i nie będziesz dodawać nowych zdjęć swojego ogrodu!! A tu proszę miła niespodzianka...niestety nie wszystkie zdjęcia mi się odczytują u Ciebie na stronie Od samego początku jesteś dla mnie inspiracją i z budową domu oraz z budową ogrodu. Jesteśmy teraz na etapie ogrodu, ciągle coś kupujemy i dosadzamy, robimy nowe rabaty:) Nawet półkola mąż chciał takie jak ty masz przed ogrodzeniem:) Liczę na kolejne partie zdjęć Pozdrawiam Bardzo mi miło i nie mam nic przeciwko ,że Twój mąż "ściąga" ze mnie nawet to mnie cieszy Niestety jak już wcześniej pisałam w komentarzach do Joli, umieszczane zdjęcia na tinypic po jakimś czasie nie dają się otwierać a powtórne wklejanie czasochłonne i denerwujące, więc przyszła pora żeby zakończyć dziennik . Jest dużo zdjęć wcześniejszych więc jeśli ktoś chce podejrzeć i podobnie wykonać swój ogród, rabatę nie będzie miał problemu a ja nic przeciw. Pozdrawiam i życzę samych przyjemnych chwil spędzonych w swoim ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 03.05.2017 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 (edytowane) Witaj, Olu! Nie, nie zgadzam się, żebyś zakończyła pisanie dziennika.Byłoby mi bardzo smutno. Nieomal od początku śledzę Twoje wpisy, uwielbiam czytać nowe wiadomości, podziwiam nieustannie Twój dom i ogród. Przeżywałam narodziny malutkiego Michałka, płaczę, czytając wpis o odchodzącej Sonii. Polecam dziennik swoim znajomym i sama oczywiście korzystam z Twoich pomysłów. Jestem szczęśliwa, że kilka lat temu wpadłam tu przypadkowo i się zauroczyłam Twoimi wpisami, domem i ogrodem. Pisz więc nadal, proszę. Pozdrawiam wiosennie, Jola Edytowane 5 Maja 2017 przez jolkakru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta i Arek 30.11.2018 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2018 Witaj Olu, Z całego dziennika zobaczyłam tylko kilka zdjęć a reszty w ogóle nie widać Te kilka wystarczyło jednak żeby stwierdzić ,że masz piękny ogród. Niestety nie mogę się dalej inspirować bo zdjęcia są niedostępne. Bardzo mi szkoda Pozdrawiam serdecznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts