Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Mojego Przytulnego"

kropkq

Recommended Posts

WItaj!!

A już myślałam, żę zawiesiłaś dziennik i nie będziesz dodawać nowych zdjęć swojego ogrodu!!

A tu proszę miła niespodzianka...niestety nie wszystkie zdjęcia mi się odczytują u Ciebie na stronie

Od samego początku jesteś dla mnie inspiracją i z budową domu oraz z budową ogrodu. Jesteśmy teraz na etapie ogrodu, ciągle coś kupujemy i dosadzamy, robimy nowe rabaty:) Nawet półkola mąż chciał takie jak ty masz przed ogrodzeniem:)

Liczę na kolejne partie zdjęć

Pozdrawiam

Bardzo mi miło i nie mam nic przeciwko ,że Twój mąż "ściąga" ze mnie ;) nawet to mnie cieszy :) Niestety jak już wcześniej pisałam w komentarzach do Joli, umieszczane zdjęcia na tinypic po jakimś czasie nie dają się otwierać a powtórne wklejanie czasochłonne i denerwujące, więc przyszła pora żeby zakończyć dziennik . Jest dużo zdjęć wcześniejszych więc jeśli ktoś chce podejrzeć i podobnie wykonać swój ogród, rabatę nie będzie miał problemu a ja nic przeciw.

Pozdrawiam i życzę samych przyjemnych chwil spędzonych w swoim ogrodzie :)

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj, Olu! Nie, nie zgadzam się, żebyś zakończyła pisanie dziennika.Byłoby mi bardzo smutno. Nieomal od początku śledzę Twoje wpisy, uwielbiam czytać nowe wiadomości, podziwiam nieustannie Twój dom i ogród. Przeżywałam narodziny malutkiego Michałka, płaczę, czytając wpis o odchodzącej Sonii. Polecam dziennik swoim znajomym i sama oczywiście korzystam z Twoich pomysłów. Jestem szczęśliwa, że kilka lat temu wpadłam tu przypadkowo i się zauroczyłam Twoimi wpisami, domem i ogrodem. Pisz więc nadal, proszę. Pozdrawiam wiosennie, Jola Edytowane przez jolkakru

• 1 year później...