Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Mojego Przytulnego"

kropkq

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiesz, tak sobie myślę :roll: , że wogóle nie jesteśmy skromne :wink:

A co, nie wolno nam? Przecież my tylko stwierdzamy fakt :wink:

A tak na poważnie to wcale nie będę innym wmawiać, że mój dom wizualnie to ósmy cud świata. Wiem, że tak nie jest, ale i tak jestem zadowolona, bo zawsze marzyłam o takim parterowym domku. Natomiast jedno jest pewne w środeczku odpowiada mi w 100% i tym też kierowaliśmy się przy wyborze projektu.

Zmieniając temat, jak już będziesz miała projekt kominka to pochwal się. Ja teraz też siedzę po nocach przed komputerem i próbuję się na coś zdecydować. Z tego co zdążyłam się zorientować koszt robocizny obudowy to ok.3500 zł. Wiadomo wszystko zależy od tego jak skomplikowaną obudowę się wymyśli.

Pozdrowionka!

Widziałam dach Oli na własne oczy i muszę przyznać że wygląda fantastycznie - gdyby nasz domek miał trochę inny styl to też bym się zdecydowała na czarną dachówkę. Moja "Ula" to taki bajkowy domek i jemu najlepiej będzie w miedzi lub czymś podobnym. Byłam bardzo mile zaskoczona ilością miejsca na poddaszu, mi to już od dłuższego czasu spędzało sen z powiek. Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień zaliczysz do udanych :D

poważnie to wcale nie będę innym wmawiać, że mój dom wizualnie to ósmy cud świata

może nie cud świata :roll: ale czyż nie piękny :roll:

zaszalejmy i bądzmy nieskromne :lol: :wink: a co tam :lol: :wink:

Ja również jestem zadowolona z "środka " w 100% :lol:

Moja "Ula" to taki bajkowy domek

masz racje :lol: i to będzie pewno jedyny bajkowy domek w tej okolicy :lol: dachówka tez musi być odpowiednia :lol:

Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień zaliczysz do udanych

jak najbardziej :lol: gdy odwiedzają mnie tak mili goście to jak można inaczej powiedzieć :lol: :lol: :lol:

Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień zaliczysz do udanych

jak najbardziej gdy odwiedzają mnie tak mili goście to jak można inaczej powiedzieć .

Bardzo nam miło, ale ja raczej myślałam o 28 sierpnia a więc o finalizacji umowy. Jak widzę wszystko idzie zgodnie z planem i mieszkanko znalazło "poważnego" nabywcę

Z okazji rocznicy ślubu życzymy Wam aby cele życiowe, które sobie będziecie wyznaczać były przez Was osiągane, aby Wasze marzenia się spełniały. Dużo miłości zdrowia i radości.

kropka, gratuluję rocznicy ślubu :D

I w związku z tym mam pytanie: czy Ty wychodziłaś za mąż tuż po komunii??? :o :o :o Bardzo młodo wyglądasz 8) No i ładnie na dodatek 8)

Fajnie, że tak szybko Wam poszło z mieszkaniem, mam nadzieję, że nam tez tak gładko pójdzie :roll: :)

Olu ja też Wam życzę wszystkiego naj... naj... najlepszego z okazji rocznicy ślubu. Dokładam do tego jeszcze życzenia bardzo szybkiej przeprowadzki i miłego mieszkania w upragnionym gniazdku. :D :D :D

Prawie możemy sobie podać ręce jeśli chodzi o rocznice. Piszę prawie, bo z tą małą różnicą, że u nas był to 14 sierpnia i jeszcze jedna mała, maleńka :wink: różnica mamy znacznie mniejszy staż niż Wy.

A propos Waszego: to jest imponujący, oby tak dalej Kochani. Pogratulować!!!

Pozdrawiam gorąco!!!

P.S. Również polecam książki Paulo Coelho - są świetne..

Właśnie się przestraszyłam, że zapomnieliście wybudować jednego komina :o. Ale OK są obydwa (u nas występują po przeciwnych stronach). Uff!

No, jak to miło , że jeszcze ktos się martwi o moją budowę i moje kominy :lol:

My przeniesliśmy pom. gospodarcze do garażu w związku z tym komin też :lol: teraz mamy dwa od strony ogrodowej, niewidoczne od frontu 8)