ruda1 27.08.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 No właśnie, zstanawiam się My czy Wy na tą lewą stronę budujemy Normalnie wiedziałam, że to napiszesz Ale zgadza się domki są najpiękniejsze w świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 27.08.2007 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 No właśnie, zstanawiam się My czy Wy na tą lewą stronę budujemy Normalnie wiedziałam, że to napiszesz Ale zgadza się domki są najpiękniejsze w świecie ja też wiedziałam, że tak odpiszesz z tym drugim stwierdzeniem również się z Tobą w 100% zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 27.08.2007 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Wiesz, tak sobie myślę , że wogóle nie jesteśmy skromne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 28.08.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Tak się cieszę, że wszystko tak sprawnie u Was idzie. Oby tak dalej. mam jeszcze jedną dobrą wiadomośc ...ale żeby nie zapeszyć , to może napiszę o tym jutro Ola nie trzymaj nas dalej w niepewności, napisz wreszcie o co chodzi, nie bądź taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda1 28.08.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Wiesz, tak sobie myślę , że wogóle nie jesteśmy skromne A co, nie wolno nam? Przecież my tylko stwierdzamy fakt A tak na poważnie to wcale nie będę innym wmawiać, że mój dom wizualnie to ósmy cud świata. Wiem, że tak nie jest, ale i tak jestem zadowolona, bo zawsze marzyłam o takim parterowym domku. Natomiast jedno jest pewne w środeczku odpowiada mi w 100% i tym też kierowaliśmy się przy wyborze projektu. Zmieniając temat, jak już będziesz miała projekt kominka to pochwal się. Ja teraz też siedzę po nocach przed komputerem i próbuję się na coś zdecydować. Z tego co zdążyłam się zorientować koszt robocizny obudowy to ok.3500 zł. Wiadomo wszystko zależy od tego jak skomplikowaną obudowę się wymyśli. Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
terka 28.08.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Widziałam dach Oli na własne oczy i muszę przyznać że wygląda fantastycznie - gdyby nasz domek miał trochę inny styl to też bym się zdecydowała na czarną dachówkę. Moja "Ula" to taki bajkowy domek i jemu najlepiej będzie w miedzi lub czymś podobnym. Byłam bardzo mile zaskoczona ilością miejsca na poddaszu, mi to już od dłuższego czasu spędzało sen z powiek. Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień zaliczysz do udanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 28.08.2007 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 poważnie to wcale nie będę innym wmawiać, że mój dom wizualnie to ósmy cud świata może nie cud świata ale czyż nie piękny zaszalejmy i bądzmy nieskromne a co tam Ja również jestem zadowolona z "środka " w 100% Moja "Ula" to taki bajkowy domek masz racje i to będzie pewno jedyny bajkowy domek w tej okolicy dachówka tez musi być odpowiednia Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień zaliczysz do udanych jak najbardziej gdy odwiedzają mnie tak mili goście to jak można inaczej powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
terka 29.08.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień zaliczysz do udanych jak najbardziej gdy odwiedzają mnie tak mili goście to jak można inaczej powiedzieć . Bardzo nam miło, ale ja raczej myślałam o 28 sierpnia a więc o finalizacji umowy. Jak widzę wszystko idzie zgodnie z planem i mieszkanko znalazło "poważnego" nabywcę Z okazji rocznicy ślubu życzymy Wam aby cele życiowe, które sobie będziecie wyznaczać były przez Was osiągane, aby Wasze marzenia się spełniały. Dużo miłości zdrowia i radości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 29.08.2007 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Terka dziękujemy bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.08.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 kropka, gratuluję rocznicy ślubu I w związku z tym mam pytanie: czy Ty wychodziłaś za mąż tuż po komunii??? Bardzo młodo wyglądasz No i ładnie na dodatek Fajnie, że tak szybko Wam poszło z mieszkaniem, mam nadzieję, że nam tez tak gładko pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 30.08.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Olu ja też Wam życzę wszystkiego naj... naj... najlepszego z okazji rocznicy ślubu. Dokładam do tego jeszcze życzenia bardzo szybkiej przeprowadzki i miłego mieszkania w upragnionym gniazdku. Prawie możemy sobie podać ręce jeśli chodzi o rocznice. Piszę prawie, bo z tą małą różnicą, że u nas był to 14 sierpnia i jeszcze jedna mała, maleńka różnica mamy znacznie mniejszy staż niż Wy. A propos Waszego: to jest imponujący, oby tak dalej Kochani. Pogratulować!!! Pozdrawiam gorąco!!! P.S. Również polecam książki Paulo Coelho - są świetne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 30.08.2007 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 DZIĘKUJĘ , DZIĘKUJĘ I JESZCZE RAZ RAZ DZIĘKUIJĘ WSZYSTKIM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda1 30.08.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Nie lubię się powtarzać, ale przy takiej okazji to nawet wskazane Gratuluję Wam tak pięknej rocznicy! To miło widzieć tak szczęśliwych ludzi! Życzę Wam na kolejne wspólne lata tylko i wyłącznie takich szczęśliwych i radosnych chwil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 30.08.2007 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Aż się robi ciepło i miło na sercu jak się czyta tyle serdecznych i pieknych życzeń :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda1 31.08.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Właśnie się przestraszyłam, że zapomnieliście wybudować jednego komina . Ale OK są obydwa (u nas występują po przeciwnych stronach). Uff! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 31.08.2007 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Właśnie się przestraszyłam, że zapomnieliście wybudować jednego komina . Ale OK są obydwa (u nas występują po przeciwnych stronach). Uff! No, jak to miło , że jeszcze ktos się martwi o moją budowę i moje kominy My przeniesliśmy pom. gospodarcze do garażu w związku z tym komin też teraz mamy dwa od strony ogrodowej, niewidoczne od frontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.09.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 I ja do życzeń się dołączę http://www.wanderhoteleuropa.com/images/hotel/wein1.jpg Kolejnych tak wspaniałych 20-tu rocznic życzę. Nasza rocznica jest dzień po Waszej, tyle że nie tak wielce zasłużona a dopiero 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 01.09.2007 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 wiolasz Tobie również dziekujemy I życzymy Wam co najmniej takiej samej jak nasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.09.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.09.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 piękna wiecha, piękny dach i w ogóle wszystko piękne gratuluję Aż mi zazdrość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts