kropkq 01.11.2006 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 u mnie jest tak: ja muszę się za wszystkim rozglądać, iść coś załatwić , na działeczce omalować słupki, dowiedzieć się idp....ale jak już wszystko wiem i zdaję mu relację to mój mąż wtedy mówi : co Ty-to za drogie , nie takie, właśnie rozmawiałem na ten temat, kupimy tu bo taniej, a mogłaś gdzie indziej ...i ja się wtedy wściekam no bo po co zawraca głowę, skoro wie najlepiej no ale to jest tak żebym się nie nudziła pewno ale jest kochany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 01.11.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 No dobra, mój też jest kochany http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_redface.gifTylko żeby nie chciał pomagać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.11.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 kropkq obejrzałam sobie Twoje mieszkanko...z czego masz blat w kuchni? rysuje się? ps. ładna z Ciebie kobietka o mieszkanku nie będę mówić, bo będzie Ci przykro, i o ogródku też.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 04.11.2006 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Dzięki za miłe słowa jeżeli chodzi o blat , do dokładnie nie pamiętam bo dość dawno go kupowaliśmy- ale taki normalny ze sklepu, laminowany. Może tego nie widac bo jest ciemny ale rysuje się , niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 04.11.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Dobijasz mnie swoimi cenami http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_wink.gifja za mapę do celów projektowych płacę 700 zł. Czy mogłabyś "łopatologicznie" wyjaśnić jak umieściłaś album na onecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 04.11.2006 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 1 czy to moja wina, że Zgierz to jednak prowincja ważne, że jakieś korzyści z tego są i to odczuwalne 2 na onecie pod napisem BLOG jest "foto-nowy serwis jeśli masz swój adres email-owy w onecie to proste logujesz sie swoim adresem i tym samym hasłem i już możesz wklejać zdjęcia (utwórz album no i dodaj zdjęcia) i to wszystko Nie wiem czy dość wystarczająco i zrozumiale Ci wyjaśniłam??? Jak nie, to pytaj, będę wyjaśniać dalej . Chociaż pewno znam się tyle co Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 04.11.2006 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 no i czekam na zdjęcia INWESTORA gdyż lepiej się wtedy rozmawia wiedząc jak Twój rozmówca wygląda oraz Twojej działeczki Miłej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 05.11.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Cześć z rana, zaraz lecę do pracy, ale muszę się najpierw obudzić, więc w sprawie kierbuda coś dodam.Nie kieruj się do końca opiniami na naszej stronie. Generalnie ludzie piszą kiedy jest źle, jak jest dobrze to nie piszą.Ja mając "plan budowlany" przeczytałam całe łódzkie forum od początku (2002 rok) i nie rozumiejąc terminologii budowlanej skupiłam się na danych osobowo-materiałowych. Kiedyś ludzie podawali całe listy nazwisk i telefonów wykonawców, którzy u nich robili i są zadowoleni.Wszystko to zapisywałam.W temacie kierbuda okazało się, że jedna z osób na forum miała prawdziwego, rzetelnego fachowca. Często bywał na budowie, znał się na swojej pracy, miał dobre pomysły, pomagał w zakupie materiałów z dużym upustem (ma chody w składach). I teraz widzę, że ten facet jest kierbudem u którejś kolejnej osoby z forum - wszyscy go chwalą jak jeden mąż. Więc go wzięłam również http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gifjest już zamówiony na moją budowę.Teraz jest dobry moment, bo fachowcy właśnie zbierają zamówienia na przyszły rok.Niestety zapomniałam jaką podał kwotę: 1500? 1800? http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_confused.gifcoś koło tego.Co do albumu to muszę założyć konto na onecie?dobra, ale popołudniu, teraz studenci na mnie czekają.Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 05.11.2006 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 taka brzydka pogoda a Ty do pracy - współczuję no ale za to jak pracujecie w dwójkę to szybciej zbudujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 09.11.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 a ja czekam i czekam i czekam...... o rany http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_eek.gif czyżby budowanie na tym głównie polegało? http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_confused.gif ja mam tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikra11 10.11.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Witaj Olu, bardzo mi sie podoba twoj dziennnik. Widze że dużo jest podobieństw między nami. My również kupiliśmy działeczke na naszą 18 rocznice. Tez zamierzamy zacząć w przyszłym roku. Tylko ja nie mam takiego tempa jak Ty. Podziwiam Cie. Już ładne ogrodzenie masz i działeczka też jest śliczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 10.11.2006 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Witaj MIKRA a ja myślałam że tylko ja buduję się tak późno, choć dla mnie to najlepszy wiek na takie decyzje ( człowiek już jest taki dojrzały ) Cieszę się że ktoś (TY) myśli podobnie jak ja Co do tępa, to inni mają lepsze np kol. canna Ona to dopiero szybko działa Załóż swój dziennik chętnie poczytam pozdrawiam Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 10.11.2006 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 a ja czekam i czekam i czekam...... o rany http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_eek.gif czyżby budowanie na tym głównie polegało? http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_confused.gif ja mam tak samo nie tylko na czekaniu, później będziemy się jeszce martwić ...denerwować a na koniec CIESZYĆ CIESZYĆ CIESZYĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 10.11.2006 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 canno czekam razem z Tobą na dalsze wyceny dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 10.11.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Qurcze, Ola, czy Wy w ogóle nie martwicie się w temacie: fachowcy?Mam to na tapecie i zgrzytam zębami http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_evil.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 11.11.2006 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 wychodę z tego założenia, że skoro nie mam pieniędzy na kupce i nie wiem jak to dalej będzie to na razie załatwiam to na co mnie stać murarzy załatwiam ale z "wioski" bo tam budują taniej może pociądniemy mury i zrobimy dach - dekarzy też ktoś nam polecał z moich rodzinnych stron (oczywiście tańszych niż tu) z tym, że ja mogę dać na nich namiar jak sama będę zadowolona wychodzę z założenia( przekonał mnie mąż) że, nie będę zamartwiać się na zapas....po co mam zaklepywać ekipy skoro nie jestem pewna jak z kasą będzie Życie jest zbyt piękne żeby się na zapas zamartwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 11.11.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 wychodę z tego założenia, że skoro nie mam pieniędzy na kupce i nie wiem jak to dalej będzie to na razie załatwiam to na co mnie stać murarzy załatwiam ale z "wioski" bo tam budują taniej A nie boisz się? My też tak zaczęlismy i jak czytałaś mój dziennik to wiesz co sie działo. Teraz jedno wiem na pewno, że na budowie dokładnie tak samo jak w każdej innej dziedzinie życia, nie można oszczędzać, bo biednego po prostu na to nie stać. Poprawek będzie pewnie tyle, że cenowo wyjdzie na to samo co wziąć przyzwoitą ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikra11 11.11.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Olu, chętnie bym załozyła dziennik ale czas mi nie pozwala. W pracy t o raczej nie wypada a w domu to córcia 'kompa' okupuje. Ale obiecuje że będze ci kibicować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 11.11.2006 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Anisia3 mi nie chodzi o to żeby szukać tanich budowlańców tylko,że wogóle na wsiach biorą dużo taniej niż ekipy z większych miast a jedna budowała ostatnio w Kaniej Górze więc się dowiem gdzie dokładnie i zapytam sie o nich druga ekipa też gdzieś blisko Łodzi ... mogę ich sprawdzić bo i po co przepłacać gdyby byli solidni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 11.11.2006 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Olu, chętnie bym załozyła dziennik ale czas mi nie pozwala. W pracy t o raczej nie wypada a w domu to córcia 'kompa' okupuje. Ale obiecuje że będze ci kibicować. u mnie są dwa ale ja i tak zawsze muszę się prosić (chociaż ja za nie płacę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts