kropkq 13.10.2007 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Az nie potrafię sobie takiego kiczu wyobrazić i chyba nie mogłabym tam usiedzieć tam ani chwili współczuje tej AniS79 jak będzie musiała ich odwiedzać kicz, kiczem ale żeby tak o teściach pisac ja napisałabym , że gdzieś cos podobnego po prostu widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 17.10.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 A dokładnie to gdzie sie budujesz Olu najmocniej Cię przepraszam, że piszę dopiero teraz ale jakoś umknęło mi Twoje pytanie. Już nadrabiam zaległości: naszego Przytulnego budujemy w okolicach Kutna. Jeśli chodzi o słodkości, to jak najbardziej zapraszam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 17.10.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 A już Cię miałam pytać, co to za przestój się do Ciebie wkradł Co weszłam do Twojego dzienniczka to ciągle widziałam tą samą wiadomość na końcu. Już zaczęłam się martwić, że coś się stało albo że tym razem mój internet szwankuje. Dzisiaj jednak widzę, że wszystko jest dobrze. Ślicznie się prezentuje domek i działeczka też. Tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda1 17.10.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 No to pięknie robi Ci się koło domu Ja to po prostu boję się zacząć ten temat u nas, bo mamy takie krzaczory, że chyba z pół roku będziemy je wycinać. No i oczywiście jak zagospodarować tyle miejsca? Podobno zima tuż, tuż więc dopiero w następnym roku czeka nas ta przeprawa A Ty masz już wizję swojego ogrodu? I jeszcze jedno pytanko. Czy jak będą łapać przymrozki to decydujecie się teraz na tynkowanie domu? Chodzi mi o moich rodziców. Aktualnie ocieplają im dom i nie wiem co im doradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 18.10.2007 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 No to pięknie robi Ci się koło domu Ja to po prostu boję się zacząć ten temat u nas, bo mamy takie krzaczory, że chyba z pół roku będziemy je wycinać. No i oczywiście jak zagospodarować tyle miejsca? Podobno zima tuż, tuż więc dopiero w następnym roku czeka nas ta przeprawa A Ty masz już wizję swojego ogrodu? I jeszcze jedno pytanko. Czy jak będą łapać przymrozki to decydujecie się teraz na tynkowanie domu? Chodzi mi o moich rodziców. Aktualnie ocieplają im dom i nie wiem co im doradzić Musieliśmy uporządkować teren, w planach też była wiosna i nadal tak pozostaje ... ogród i trawka na wiosnę o ogrodzie pomyślimy z panią od projektowania ogrodów i wjazdów(kostka Libet) sama też mam wizję Jesli chodzi o tynkowanie to z tego co wiem to musi byc odpowiednia pogoda do tynków ...nie padać, niezbyt mocno wiać i temp. tez dodatnia ..ale o tym wiedza fachowcy ..oni zdecydują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 18.10.2007 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Olu najmocniej Cię przepraszam, że piszę dopiero teraz ale jakoś umknęło mi Twoje pytanie. Już nadrabiam zaległości: naszego Przytulnego budujemy w okolicach Kutna. Jeśli chodzi o słodkości, to jak najbardziej zapraszam. Pozdrawiam A Kutno obok mnie codziennie przejeżdżają pociągi do Kutna to przecież rzut beretem bardzo bliziutko jak juz otworzysz cukierenkę to chętnie będę Cię odwiedzać Pozdrawiam SŁODKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 18.10.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Właśnie przejrzałam Twój dziennik, na razie pobieżnie, ale jak położę dziaciaki spać to pewnie zejdzie się trochę czasu, żeby się bardziej wczytać. Jestem w szoku jak szybko i sprawnie idzie Wam budowa. Dodało mi to otuchy, bo my na wiosne zaczynamy budować i chcielibyśmy się wyrobić w rok z postawieniem domku . Gratuluję i pozdrawaim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 18.10.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 I jeszcze zapomniałam dopisać, że domek baaaardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda1 18.10.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 o ogrodzie pomyślimy z panią od projektowania ogrodów i wjazdów no cóż bogatemu wszystko wolno ..ale o tym wiedza fachowcy ..oni zdecydują ja to się boję, że u takich fachowców to decyduje ile metrów mogą zrobić, a nie to czy potem klient będzie miał problemy Przyjemne mieszkanko macie (bardzo ładna kuchnia). Ale wcale nie dziwię się, że zapragnęliście domu. Dla mnie mieszkanie w bloku to wbrew naturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 18.10.2007 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Witaj dominka miło mi , że podoba Ci się moja budowa staram się jak mogę i jestem żywym przykładem, że w rok można jak się wszystko przemyśli dokładnie, zorientuje, jak długo mogą trwać kolejne etapy budowy, bardzo się tego chce i dąży oraz ma troszeczkę szczęścia to wszystko można Powodzenia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 18.10.2007 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 no cóż bogatemu wszystko wolno to nie jest tak jak będę kupować kostkę w pewnej firmie to tam pani projektuje wjazdy i takie tam ...również zajmuje się ogrodami więc czemu nie skorzystać za drobną opłatą a to się boję, że u takich fachowców to decyduje ile metrów mogą zrobić, a nie to czy potem klient będzie miał problemy mój fachowiec sam mi to powiedział, że nie zawsze można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda1 23.10.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 No to zwracam honor specom od ocieplania. Szef wyjaśnił rodzicom jakie mogą być skutki kładzenia tynku przy obecnie panujących w nocy temperaturach, widocznie nie chciał zawczasu wprowadzać paniki i pod koniec ocieplania podjął temat. Ale co ja zrobię, że i tak nie ufam tym wszystkim fachowcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 24.10.2007 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 trochę nieufności nigdy nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda1 24.10.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Czy ja mogłabym podać swój nr konta? W końcu kaska też poszłaby na "przytulnego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.10.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Olu, jak u Ciebie jest wszystko super zorganizowane...Widać, jak ktoś ma farta to od początku... Czekam na zdjecia w środku z wykończeniówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 27.10.2007 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 ruda1 Czy ja mogłabym podać swój nr konta? a czy pozwolisz, że najpierw swój urządzę planuję , że jeszcze "coś" zostanie wiolasz raczej trafiam na solidnych fachowców i oby tak dalej, żeby nie zapeszyć tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda1 28.10.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Super, że tyle się u Was dzieje Ja osobiście lubię tą budowlaną adrenalinę zwłaszcza jak wszystko pomyślnie się układa Tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 28.10.2007 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 spróbuję tak trzymać, tylko czy utrzymam ja też lubię jak ciągle się coś dzieje a jak jest jakiś mały przestój to bierzemy się za cokolwiek żeby tylko coś się działo ..... możemy jeszcze kopać rów do pociągnięcia wody, robić podmurówkę pod ogrodzenie , po tynkach - odwodnienie od rynien ....pracy a pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 29.10.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Trzymaj Kochana, trzymaj. Z własnego doświadczenie niestety wiem, że jak tylko jeden termin się zawali to klapa. Wszystko może runąć jak domek z kart. Możemy się jedynie pocieszać, że nie jest to zależne od nas (ale od tych wszystkich "fachowców"). Gdyby cała budowa zależała od nas, to pewnie wszystko by powstało bardzo szybko i sprawnie, ale niestety nie jest tak łatwo. Wszystkim życzę takich ekip jak u Ciebie Olu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 30.10.2007 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 To nad czym ja panuję , można powiedzieć , że jest ok. i jakość i terminy ..ale juz to co zostawiam takim potentatom jak "gaz" lub "spółka wodna" daje wiele do życzenia teraz będę musiała skupić się nad nimi, żeby nie przyszło mi zamieszkać w domku bez gazu (z tym to nie wielki problem ) ale bez wody to ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts