Renata27 02.11.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Ja nie wiem, raz ten Twój domek na biało raz go robisz na "szaro" . Zaraz on sam nie będzie wiedział co się dzieje, tak szybko zmieniasz mu kolory A ja osobiście już nie mogę się doczekać efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 02.11.2007 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 jejku - efekt końcowy strasznie się denerwuję ....kasy za tynk dałam sporo i jak będzie nie tak jak sobie to wyobrażałam to sama nie wiem co zrobię ..ze sobą póki co jestem dobrej myśli ale tak naprawdę to pierwszy raz się denerwuję i jestem pełna obaw a może przesadzam poczekamy zobaczymy dziś robią podkład, pogoda nie taka jak trzeba jak się wypogodzi to już będą kłaść tynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 02.11.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Spokojnie, wszystko będzie dobrze. Zobaczysz jeszcze nie będziesz mogła wyjść z podziwu jakie masz śliczne tynki.Teraz tylko muszę Ci życzyć żeby pogoda dopisała to wszystko pójdzie jak z płatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 02.11.2007 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Spokojnie, wszystko będzie dobrze. Zobaczysz jeszcze nie będziesz mogła wyjść z podziwu jakie masz śliczne tynki. Teraz tylko muszę Ci życzyć żeby pogoda dopisała to wszystko pójdzie jak z płatka. Dzięki za tą pogodę ale ona nikogo nie słucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 04.11.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Domek wygląda bardzo ładnie z zewnątrz. Widzisz, a tak się martwiłaś. Olu co to są za parapety i gdzie je kupiłaś (jeśli możesz to napisz też cenę). Bardzo ładnie się prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piku 04.11.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 witam kropqa ,wszystko pieknie wyglada i aż miło ze tak roboty u ciebie idą.mam pytanko bo biore się za ocieplanie a widze że masz juz to za sobąmoja ekipa krzyczy sobie 30 zł m2 za ocieplenie ale bez malowania, dużo czy mało?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 04.11.2007 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 piku ja dogadałam się z ekipa , że zrobi mi nie tylko ocieplenie z zewnątrz ale i dachu , podbitkę i karton-gips na strychu i ostatnio umówiłam się co do kafelek więc całe wykończenie dlatego będę mieć taniej (chyba) ale cena chyba ok. słyszałam o cenie z tynkiem 32zł - 34zł...nie wiem ile biorą za malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 04.11.2007 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Renata Olu co to są za parapety i gdzie je kupiłaś (jeśli możesz to napisz też cenę). Bardzo ładnie się prezentują. prezentują sie naprawdę super, juz kilka osób je pochwaliło kupiłam w Labladorycie w Łodzi ...po znajomości policzyli nam taniej i może dlatego też wszystko poszło sprawnie , króciutki czas oczekiwania ale sprawą zajął się sam szef..... parapety są z granitu ...cena na priv pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.11.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Hej Musze sie przyznac ze podczytuje Twoj dziennik juz od bardzo dawna-bardzo fajnie sie go czyta-tyle tam radosc z budowania Domek wyszedl Wam przepiekny-GRATULACJE.Bede z niecierpliwoscia czekac na wykanczanie wnetrz Ze zdjec widac ze domek jest naprawde przestronny w srodku a drzwi tarasowe powalaja Mam pytanie wlasnie o nie i o okna.Mozesz mi podac jakie maja wymiary?Widze ze z boku domku masz bez slupka a z tylu juz ze slupkiem.Prosilabym o wys i szerkosci oraz w jakiej odleglosci jest slupek.Bardzo harmionijnie to wszystko wyglada i mysle ze sa wieksze niz w zwyklych projektach. Pozdrawiam i zycze dalszych tak owocnych prac w swoim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 05.11.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Ola, dziękuję za bardzo szybką odpowiedź.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda1 05.11.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Fajnie, że tak coraz fajniej Wasz domek zaczyna wyglądać. Szkoda tylko, że komputer przekłamuje kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 05.11.2007 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Hej ... w srodku a drzwi tarasowe powalaja Mam pytanie wlasnie o nie i o okna.Mozesz mi podac jakie maja wymiary?Widze ze z boku domku masz bez slupka a z tylu juz ze slupkiem.Prosilabym o wys i szerkosci oraz w jakiej odleglosci jest slupek.Bardzo harmionijnie to wszystko wyglada i mysle ze sa wieksze niz w zwyklych projektach. Pozdrawiam i zycze dalszych tak owocnych prac w swoim domku Witam nową czytelniczkę mojego dziennika okno tarasowe ma 360cm wysk. 230cm ....podzielone na trzy części 135/135/90 dwie duże części nie otwierane (stałe)..." 90" drzwi otwierane ..podobnie mamy w bloku i bardzo nam te wymiary pasowały słupek w środku bo tak się otwierają drzwi( na prawą strone patrząc od środka domu) i w tym miejscu musi być wzmocnienie.... nie wiem czy dokładnie o ten słupek Ci chodziło Również gorąco pozdrawiam tym bardzie , że na dworku robi się coraz zimniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Witaj Olu Pięknie to wszystko wygląda, jak z katalogu. I zobacz uwinęłaś sie w trzy strony dziennika A drzwi na pewno będą pasować. Jak wszystko inne zresztą. Czekam na więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.11.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 dzieki Olka tak naprawde nie jestm nowa czytelniczka-juz od dluzszego czasu podgladam Wasze poczynania i zachwycam sie domkiem Moge jeszcze pomeczyc o rozmiar okien zwyklych?tych od frontu i tych z boku domku? Twoj dom ma takie kolory jak mi sie podobaja-slicznie to wyglada.Jezeli po drodze nie zmienia mi sie gusta moze tez bede miala taka kolorystyke Co to za tynk wogole? Na kiedy macie zamiar sie przeprowadzic?Jestem pewna ze bedzie Wam sie wspaniale mieszkalo i bedziecie miec pelno gosci do tak pieknego domku i kiedys na pewno ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda1 06.11.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Ale numer z tymi "przytulnymi" (dzięki oczywiście przekłamaniom ze strony komputera). Jak zobaczyłam te ostatnie zdjęcia Waszego domu to coś mi to przypomniało http://foto2.m.onet.pl/_m/5106253f845396ce1eaad805c738d6e6,5,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/c33ed819f08f547c196047276f347891,5,19,0.jpg Fajnie, że udało się Wam osiągnąć to co zamierzaliście, my też jesteśmy bardzo zadowoleni. Widocznie tak to już jest z tymi "przytulnymi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 06.11.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Ola co się dzieje z Twoim dzienniczniem? Rano jak go przeglądałam to były zdjęcia Twojego przytulnego ze skończonymi tynkami. Teraz jestem i zdjęć już nie ma? Co jest grane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 06.11.2007 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 kakusek Okienko specjalnie dla ciebie http://foto0.m.onet.pl/_m/fe78c52e1317987fa601051039366554,5,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/0668885298825ac10e66052e61f19859,5,19,0.jpg Okna mają wymiary: w salonie dwa 140x150....w kuchni i sypialni od frontu 150x150..... a dwa od strony tarasu 150x180 ...i łazienka 120x90 tynk silikonowy barwiony w masie firmy CAPAROL ale kolorki ( dwa) wybrane z palety kolorów firmy STO .... fundament tynk mozaikowy Od strony tarasu te duże 180-tki podzielone (70 i 100) w takiej samej proporcji jak tarasowe. Od frontu nie było takiej potrzeby. a teraz mam pytanie do Ciebie czy też budujesz przytulny , jeśli nie to jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 06.11.2007 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Witaj Olu A drzwi na pewno będą pasować. Jak wszystko inne zresztą. Czekam na więcej zdjęć Tak sobie myślę ciekawe kiedy coś schrzanię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 06.11.2007 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Ale numer z tymi "przytulnymi" (dzięki oczywiście przekłamaniom ze strony komputera). Jak zobaczyłam te ostatnie zdjęcia Waszego domu to coś mi to przypomniało Fajnie, że udało się Wam osiągnąć to co zamierzaliście, my też jesteśmy bardzo zadowoleni. Widocznie tak to już jest z tymi "przytulnymi" Wszystkie Przytulne są do siebie bardzo podobne i są oczywiście "przytulne" ... co nie znaczy , że inne nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Witaj Olu A drzwi na pewno będą pasować. Jak wszystko inne zresztą. Czekam na więcej zdjęć Tak sobie myślę ciekawe kiedy coś schrzanię Pewnie to już za Tobą ten pierwszy raz, ale jestem przekonana że nie zauważyłaś. Grunt to optymistyczne podejście do życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts