Zielonka 25.12.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 Najserdeczniejsze życzenia: Cudownych Świąt Bożego Narodzenia Rodzinnego ciepła i wielkiej radości, Pod żywą choinką zaś dużo prezentów, A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija - oczywiście w w nowym, Przytulnym domku. Zielonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 25.12.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie, niech Was aniołek ode mnie uściśnie. Na wigilijnym stole opłatek położy i w moim imieniu życzenia złoży: by zbliżające się święta Bożego Narodzenia przyniosły radość z tego co jest, nadzieję na to co przed nami, uśmiech i pogodę ducha na każdy dzień nadchodzącego Nowego Roku... http://1.1.1.5/bmi/www.twojezyczenia.pl/kartki_zyczenia/bozonarodzeniowe_7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 29.12.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Domek prześliczny, gratuluję i trzymam kciuki za przeprowadzkę.Baaardzo podobają mi się drzwi zewn. i kolor okien. Zdradzisz jakiej firmy i jaki to kolor?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 29.12.2007 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Oczywiście, że zdradzę Okna profil Salamander, kolor- dąb bagienny drzwi zewnętrzne STOLBUD Włoszczowa, drewno meranti , kolor -lazur palisander pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 01.01.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Wszystkiego najlepszego w Nowym 2008 Roku!!! Ola płytki prezentują się bardzo ładnie. Co to za firma i jak się nazywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 02.01.2008 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Ola płytki prezentują się bardzo ładnie. Co to za firma i jak się nazywają. Jest to Hiszpański gres polerowany Tibet Marfil 50x50 jest naprawdę świetny wczoraj testowaliśmy zabrudzenia na nim kurzu i drobnych okruszków po brykiecie , ciastkach nie znać wcale, wystarczy zmieść i po kłopocie zmyć wodą i nie polerować a i tak się świeci jest szorstki w dotyku więc nie śliski ma różne przebarwienia i wygląda jak marmur ŚWIETNY http://foto3.m.onet.pl/_m/78f22afc2e10db0916cb4e7812bc850f,5,19,0.jpg http://foto0.m.onet.pl/_m/53688626cacdad040b7b84468a32c104,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.01.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 OlaNa Nowy Rok życze Tobie i twojej rodzince pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil. Niech domek zostanie szybko wykonczony i abyscie tam zyli dlugo i szczesliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 10.01.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Witam, domek śliczny, napisz mi proszę coś o Twoich drzwiach i oknach, bardzo mi się podobają Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.01.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 No moja droga odwaliliscie kawał dobrej roboty! teraz przed Wami wykończeniówka Powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda1 11.01.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Część Olka Dobrze dłuższy czas nie zaglądać na forum, bo później na raz można zobaczyć więcej zmian Fajnie, fajnie widać postępy. Dalszego powodzenia w instalowaniu się w "przytulnym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 12.01.2008 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Witam, domek śliczny, napisz mi proszę coś o Twoich drzwiach i oknach, bardzo mi się podobają Pozdrawiam Okna profil Salamander, kolor- dąb bagienny drzwi zewnętrzne STOLBUD Włoszczowa, drewno meranti , kolor -lazur palisander drzwi wewnętrzne KORONA Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 12.01.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 a czy możesz napisać co to za śliczne plytki z dużymi liścmi do łazienki? jak cena tego cuda?interesuje mnie jesze tez gres do salonu-jaka to dokladnie firma hiszpańska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 12.01.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Gres Tibet - ceramika Pamesa - otrzymał w 2006 r tytuł Perła Ceramiki UE. To rodzaj poleru, ale specyficzny, bo niejednolity satynowy połysk - nie tak jak typowe "bankowe" polerki, które mi się nie podobają, szczególnie w ersji chińskiej. Jest rzeczywiście piękny, elegancki i technicznie b. dobry, wytrzymałość gresu - ponadto rektyfikowany do układania na małą fugę 1,5-2mm. Cena ok. 150 zł, ale można ponegocjowac w niektórych firmach taniej. U mnie będzie ten najjaśniejszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 12.01.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Ola kominek wyszedł przepięknie. Tylko pozazdrościć, naprawdę bomba. Przepiękne drzwi. zdradzisz ile kosztowała jedna para tuti kompletti? Pozdrawiam i gratuluje postępów JM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 13.01.2008 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 a czy możesz napisać co to za śliczne plytki z dużymi liścmi do łazienki? jak cena tego cuda?interesuje mnie jesze tez gres do salonu-jaka to dokladnie firma hiszpańska? płytka z dużymi liśćmi to gres hiszpański nazywa się : Floresta Marron 30x90 a 1szt. to koszt 260zł ta druga z liśćmi jak bluszcz to Ducal Marron 15x60 1 szt. - 170zł te kafle do salonu pięknie opisała el-ka ja płaciłam po upuście 140zł z m2 są rewelacyjne nawet jak się wejdzie w brudnych butach to po wyschnięciu wystarczy zamieść szczotką i po wszystkim śladu po błocie nie znajdziesz , nie są śliskie, a choć szorstkie w dotyku to w świetle dnia lub sztucznego światła pięknie się błyszczą i nie są wszystkie jednakowe, przypominają naturalny marmur bardzo jestem z nich zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 13.01.2008 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Ola kominek wyszedł przepięknie. Tylko pozazdrościć, naprawdę bomba. Przepiękne drzwi. zdradzisz ile kosztowała jedna para tuti kompletti? Pozdrawiam i gratuluje postępów JM drzwi z ościeżnicą kosztowały( ze zniżką 7%) ok.1400 zł ( ja mam różnej grubości ościeżnice dlatego napisałam ok. bo mam fakturę wystawioną za całość z montażem ) plus klameczki 265zł to cały komplecik 1665zł Pozdrawiam Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 13.01.2008 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 el-ka dziękuję za piękny opis płytek Tibet nie wiedziałam, że zostały wyróżnione ale najwyraźniej zasługują na to Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 15.01.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Witam serdecznie. Jeszcze mnie nie znacie ( poza kropkq do ktorej napisalam wczesniej ) ale ja juz sobie poczytalam wasze komentarze i znam Was troszke. Mam nadzieje ,ze dostane przyzwolenie na wlaczenia sie do dyskusji jako , ze jestem posiadaczka slicznej niebieskiej teczki z nadrukiem " D12 przytulny". Szkoda ze jestem tak daleko za Wami w realizacji ale posiadanie projektu to tez juz cos. Napisze Wam tylko ,ze moj "przytulny" bedzie budowany w systemie kanadyjskim a wiec w konstrukcji drewnianej. Do tego mam zagospodarowane poddasze (dwie sypialnie i lazienka) . Jesli chodzi o dol to nadal sie zastanawiamy nad kilkoma zmianami - stad moja chec poznania waszych rozwiazan. Przepraszam ale nie mam polskich znakow na klawiaturze jako , ze pisze do Was z daleka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 15.01.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Przecudny ten Twój kominek,możesz zdradzić jakie są wymiary obudowy,co to za kamień i co to za oświetlenie w nim zastosowałaś?Zachorowałam na Twój kominek i chciałabym zgapić od Ciebie jeśli pozwolisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 16.01.2008 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Przecudny ten Twój kominek,możesz zdradzić jakie są wymiary obudowy,co to za kamień i co to za oświetlenie w nim zastosowałaś?Zachorowałam na Twój kominek i chciałabym zgapić od Ciebie jeśli pozwolisz Dziękuję za miłe słowa kominka :lol: mam również bardzo się podoba Cała konstrukcja jest z karton-gipsu, mnóstwo stelaża, i czarny marmur ...cała szerokość to 2,5m , wkład jest dość duży z szybą o przekątnej 36" , reszta .....muszę zmierzyć jak będę na działce bo nie pamiętam wymiarów , projektu nie dostałam z dokładnymi wymiarami ....zresztą w trakcie robienia obudowy wymiary troszkę zmieniliśmy niż było pierwotnie w naszym zamyśle i w planach. Światełka które oświetlają go to zwykły gumowy, przezroczysty wąż z diodami i w środku kupisz go w każdym sklepie elektrycznym Czy pozwolę z kopiować pewno, że tak cieszy mnie to, że tak wiele osób zwraca się do mnie z podobną prośbą - bo to znaczy , że mam (będę troszkę nieskromna ) piękny kominek Zmierzyłam , wysokość drugiej części tej odstającej ma 1,80 cm ..szerokość 210cm......marmury po bokach po 30cm, odległość paleniska do posadzki 35cm a drugiej płyty od posadzki 15cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts