Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Mojego Przytulnego"

kropkq

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ola masz przepiekny dom, gratuluję wyczucia smaku. Kominek powala. To najładniejszy kominek jaki do tej pory widziałam na forum. Super to wyszło.

Bardzo ale to bardzo podobają mi sie drzwi - prosta klasyczna forma o ładnym wzorze - tez bajka.

czytajac Twoj dziennik musze przynac ze jesteś bardzo dzielna. Ja tez borykam sie ze sterta niepoprasowanych ciuchów, zapuszczeniem obecnego mieszkania, bo nie starcza mi juz sił i zapału... dobrze Cie rozumiem.

Fajnie ze macie juz gaz. My na niego wciaz czekamy moze ruszy sie cos na wiosne. Bo narazie dom wygrzewamy tylko kominkiem, ale temperatura jest 22 stopni.

Czy przeprowadzka na 1 marca jest wciaz aktualna?

Witam, niedawno odkrylam Twój domek i równiez chciałabym pogratulować - samozaparcia, energii, pieknych pomysłów i rewelacyjnego domku :) a kominek wprost FANTASTYCZNY :lol: taki nowoczesny ale prosty i nie przeładowany..

Czy moglabym poprosic o namiary na priva i o orientacyjne koszty?

Z góry dzieks :wink:

Pozdrawiam serdecznie,

M.

Ola masz przepiekny dom, gratuluję wyczucia smaku. Kominek powala. To najładniejszy kominek jaki do tej pory widziałam na forum. Super to wyszło.

Bardzo ale to bardzo podobają mi sie drzwi - prosta klasyczna forma o ładnym wzorze - tez bajka.

czytajac Twoj dziennik musze przynac ze jesteś bardzo dzielna. Ja tez borykam sie ze sterta niepoprasowanych ciuchów, zapuszczeniem obecnego mieszkania, bo nie starcza mi juz sił i zapału... dobrze Cie rozumiem.

Fajnie ze macie juz gaz. My na niego wciaz czekamy moze ruszy sie cos na wiosne. Bo narazie dom wygrzewamy tylko kominkiem, ale temperatura jest 22 stopni.

Czy przeprowadzka na 1 marca jest wciaz aktualna?

Buduję i urządzam dom przede wszystkim dla siebie , ale to bardzo, bardzo miło jak jeszcze innym się podoba to co robię :lol: dziękuję za tyle miłych słów :lol: :lol: :lol:

Sterta ciuchów już zniknęła ale zaraz pojawiła się następna :wink: Sama wykończeniówka mnie nie wykańcza tylko ten pośpiech , żeby skończyć przed tym magicznym 1 marca......Mieszkania tez nie mam kiedy posprzątać :roll: ale , że wychodzę z domu rano a wracam na wieczór to kurzu nie widzę :wink:

Z gazem walczyłam prawie cały rok, ale w końcu jest co bardzo mnie cieszy, bo bez wygrzania podłogi nie położyliby mi podłogi a najgorszy jest bark podłóg i kurz.

Widzę , że Ty również niedługo się przeprowadzasz . Życzę spokoju przed i w czasie przeprowadzki i pogody :lol:

Pozdrawiam OLa :lol:

Dolaczam do fanek Twojego kominka:) Jest naprawde SUPER!!!!!!!!! No i oczywiscie mam ;) 3 pytanka, podalas dokladne wymiary kominka tzn jego wysokosc i szerokosc, ale czy moglabys podac jeszcze jego szerokosc z boku tzn samej obudowy i tej czesci odstajacej?? Kiedy - na jakim etapie budowy rozprowadzaliscie te rury od kominka?? I ostatnie co to jest za marmur, ma jakas nazwe??

Z gory dziekuje za odp.

Pozdrawiam:)

Olu ja też poległam na malowaniu :lol: Myślałam, ze sami to zrobimy ale jak zaczęłam malować sufit w łazience i kotłownię to miałam dość :lol: Pokoje malują mi robotnicy :lol: Dzisiaj wiem, że to był bardzo dobry pomysł, choć przyznam, że kosztowny. Do tego doszedł tynk czesankowy i sumka się zebrała spora. :roll: Ale cieszę sie, ze sama tego robić nie muszę.

Masz rację, ze zleciłaś to innym :wink: :lol:

czy moglabys podac jeszcze jego szerokość boku tzn samej obudowy i tej czesci odstajacej?? Kiedy - na jakim etapie budowy rozprowadzaliscie te rury od kominka?? I ostatnie co to jest za marmur, ma jakas nazwe??

Z gory dziekuje za odp.

szerokość pierwszej części jest zależna od szerokości wkładu( tak żeby się zmieścił z malutką rezerwą) :lol: reszta to chyba tak żeby wyglądało dobrze :wink: i zależy ile jest miejsca żeby się wysunąć go wgłąb pokoju...ja dużo nie mogłam dlatego przy montażu te sprawy na bieżąco regulowaliśmy .... marmur czarny , najczarniejszy jaki mieli :lol: ale nie wiem jak się nazywa :roll:

rozprowadzenie rur nastąpiło dopiero wczasie budowy kominka , czyli wykończeniówka

pozdrawiam :lol:

Kropeczko dawno mnie tu nie było a tu domek cud. I chciałam poinformować Panią, że w konkursie na NAJPIĘKNIEJSZY kominek zajeła Pani 1 miejsce i w zawiązku z tym donoszę, że ściągam patnet z poświetleniem od spodu. JA tez taki chcę mieć i KROPKA

i pomyśleć, że tak chciałam mieć kominek tylko dla siebie "jedyny w sobie" , niepowtarzalny :wink:

a tu mój kominek jest GWIAZDĄ :lol: :lol: :wink:

czy moglabys podac jeszcze jego szerokość boku tzn samej obudowy i tej czesci odstajacej?? Kiedy - na jakim etapie budowy rozprowadzaliscie te rury od kominka?? I ostatnie co to jest za marmur, ma jakas nazwe??

Z gory dziekuje za odp.

szerokość pierwszej części jest zależna od szerokości wkładu( tak żeby się zmieścił z malutką rezerwą) :lol: reszta to chyba tak żeby wyglądało dobrze :wink: i zależy ile jest miejsca żeby się wysunąć go wgłąb pokoju...ja dużo nie mogłam dlatego przy montażu te sprawy na bieżąco regulowaliśmy .... marmur czarny , najczarniejszy jaki mieli :lol: ale nie wiem jak się nazywa :roll:

rozprowadzenie rur nastąpiło dopiero wczasie budowy kominka , czyli wykończeniówka

pozdrawiam :lol:

Dzieki za odpowiedz, ja tez nie moge za bardzo sie wysunac w glab pokoju, bo mam strasznie waski salon, stad moje pytanko:)

Witam, śledzę od dłuższego czasu forum, podglądam jak powstają Wasze domki i bardzo zazdroszczę. Ja dopiero chcę wystartować Wiele nie mam kawał pola, które zaczęłam przekształcać na działkę budowlaną. Jeszcze długo droga przede mną .Może się uda. Pozdrawiam

Domek kropeczko jest przecudny, a kominek...... PIĘKNY