kakusek 03.02.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Witam Slicznie wykanczanie swoj domek.Juz nie moge sie doczekac na fotki kuchni.Ja wybralam jednak projekt Natalka gdyz Lawenda bylaby raczej duzo drozsza w budowie. Kominek rewelka-podoba mi sie jego styl choc u mnie musi byc duzo mniejszy-bede miala na tej samej scianie tv wiec i dla niego musi znalezc sie miejsce na scianie. Mam pytanko-doczytalam na 2 stronie w dzienniku ze pisalas iz dach ma 172 m kw.To chyba jakas pomylka?Natalka jst ciut wieksza na szeokosc i dach ma az 320 metrow. Do przeprowadzki macie juz bardzo malo ale mam nadzieje ze nawet po niej bedziesz prowadzic swoj dziennik-bardzo fajnie sie go czyta Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 04.02.2008 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Mam pytanko-doczytalam na 2 stronie w dzienniku ze pisalas iz dach ma 172 m kw.To chyba jakas pomylka?Pozdrawiam Pewno, że pomyłka bo ma 272m2 Juz się poprawiłam Dziękuję wszystkim za ciepłe i miłe słowa teraz bardzo brakuje mi czasu na wszystko... nawet na systematyczne wpisy do dziennika, a później ...nie wiem czy będe miała internet gdyby mnie w marcu juz nie było tzn. że nie mam internetu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola 05.02.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Olu, mam pytanie w związku z płytkami w Twojej łazience -czy dobrze "się kładły"?I czy dobrze sie je użytkuje?Kupiłam takie same ,ale na razie czekają na "fachowca",który je połozy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 07.02.2008 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 cześć! płytki kładły sie ok. tylko musiałam z nimi jechać do cięcia bo kafelkarzowi taki duży rozmiar nie mieścił się w maszynę co do użytkowania to nie wiem, bo nawet ich jeszcze nie umyłam (czekam na wodę ) ale myślę , że będą w porządku A swoją drogą to ładne płytki kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 13.02.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Buuuu nie będzie netu Może jakiś bezprzewodowy? Wszystkiego najlepszego w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sli 13.02.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Witaj kropkq Oglądam Twój dziennik i podziwiam jak łatwo Ci idzie z wykończeniem. Mam jedno pytanko - na jaką kabinę i panel prysznicowy zdecydowałaś się? Bo całkiem ciekawie wyglądają... I jeśli możesz to napisz ile Cię one kosztowały? Oczywiście życzę samych dalszych sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monica 17.02.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 A ja mam pytanie jeszcze odnośnie schodów... czy masz już może je zamonotwane i czy zadowolona jesteś z efektów końcowych? Piękny ten Twój Przytulny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielonka 18.02.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witaj Olu!Wiem, że wiele razy już to czytałaś i że się powtarzam, ale domek jest przecudny... !!!!!!!!!!!!!!! My ruszamy w marcu i aż się boję co mnie czeka. Pozdrwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 18.02.2008 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witajcie , witajcie teraz zaglądam do dziennika bardzo rzadko i na krótko....to są ostatnie dni do przeprowadzki, pracy co nie miara, a niedługo zabraknie internetu mogę przez jakiś czas nie pisać w swoim dzienniku i nie odpisywać ale myślę , że wybaczycie mi jak się już rozpakuje i podłączą mi internet to odrobię zaległości Monica schodów jeszcze nie mam , będą na początku lutego ... Zielonka nie bój się niczego ja jak zaczynałam to byłam zupełnie zielona w sprawach budowlanych a teraz mogłabym swobodnie poprowadzić inną budowę to jest super przeżycie , wielki wyzwanie , kontakty z wieloma "różnymi" ludźmi i całkiem przyjemne i ta satysfakcja , że po wielu miesiącach stoi wymarzony dom Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za wszystkie miłe, pochlebne, ciepłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
btx 20.02.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 a możesz zdradzić coś na temat kosztów budowy łącznie z wykończeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.02.2008 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 22-02-2008 piatek Mebelki kuchenne wyglądają ślicznie, firma w której zamawiałam spisała się na medal, do tego szklane sopelki nad wyspą i całość wygląda rewelacyjnie podłoga położona, wygląda jak lite drewniane deski , sama natura , właśnie o czymś takim myślałam :lol: jutro tylko listwy i ... A zdjęcia Życzę , żeby wam się dobrze mieszkało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 23.02.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Ola twoj dziennik wspaniale sie czytalo-tyle tam optymizmu,radosci budowania....... -tylko pozazdroscic.Cieszcie sie teraz swoim domkiem i aby wam sie w nim wspaniale mieszkalo Moze kiedys jeszcze zdasz relacje juz z zamieszkania -SAMYCH RADOSNYCH PORANKOW I WSPANIALYCH GRILOW NA TARASIKU -caluski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 23.02.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Może choć pokaz fotki kuchni? proszę.widać ,że będzie wyspa, czy te piękne płytki są tez w kuchni- tybet? co to za deska na podłogę- do salonu?co to za drzewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.02.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Gratulacje z okazji zbliżającego się finału Dołączam się do powyższych próśb o pokazanie jeszcze tego, czego nie widziałyśmy. I aby się tak pięknie mieszkało jak się budowało!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laki1231 01.03.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 WITAM. Super wykańczacie swój domek[tylko pogratulować i pozazdrościć].Wlaśnie kończymy stan surowy D12 i mamy taki pytanie. Ila kosztowała Was instalacja wodno- kanalizacyjna centralnego ogrzewania wraz z kotłownią i robocizną.Proszę napisz z jakiej firmy jast ogrzewanie podłogowe.POZDRAWIAMY PIOTREK I EWA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 02.03.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Od wczoraj juz śpimy (oprócz dzieci) w naszym kochanym, cieplutkim, przytulnym domku. Jest wspaniale. Ola to musiało być niesamowite przeżycie - kłaść się spać w swoim przytulnym domku . Wierzymy, że jest wspaniale i czekamy na kolejne fotki i opowieści o tym jak się mieszka. Pozdrawiam gorąco, Rena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 02.03.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Oleńko i co się śniło??????? NIech wszystkie dobre Anioły czuwają nad waszym statkiem w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OleAnder 06.03.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Przede wszystkim gratulacje wprowadzki (oraz posiadania gazu)! Muszę przyznać, że bardzo mi się podoba Wasz kominek - super! Miło by było dowiedzieć się o nim więcej. Widzę, że w kuchni ma być wyspa? Także i u nas powstanie mała wyspa (między kuchnią a jadalnią) - to świetny pomysł i aż dziwne, że wciąż tak mało popularny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 06.03.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Ja dopiero będę kładła te piękne płytki - wersja Tibet Blanco. Powiedz na jak dużą fugę była kladziona płytka, czy przy 1,5 mm nie było problemów i czy masz ogrzewanie podłogowe ? Mnie powiedziano z wiarygodnego źródła (od znajomego właściciela firmy, który między innymi wybierał te plytki w jakiejś ważnej Komisji do tej nagrody), że można na 1,5 przy zachowaniu dylatacji od ścian - ale warto zasięgnać opinii "praktyków" - użytkowników.Jaki kolor fugi dawaliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 09.03.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Olu, przypadkiem - szukając pomysu na glazurę niełazienkową - trafiłam na Twój dziennik budowy. Pamiętam, jak dopieko zaczynałaś budowę (spotkanie w Browarze), a tu już po przeprowadzce...Gratulacje. Najbardziej zauroczył mnie kominek, ale te płytki Tibet Marfil też wyglądają pięknie. Kupiłaś je w Łodzi? Pozdrowienia, Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts