acca5 10.03.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Olu a jak planujesz pomalować kominek i czym, czy możesz pokazać kuchnię, please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.03.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Zdrowych, pogodnychŚwiąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronierodziny i wśród przyjaciół http://kartki.onet.pl/_i/d/zloty_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.03.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://images32.fotosik.pl/187/1b855ab2c9cc6169.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 23.03.2008 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 http://images31.fotosik.pl/189/2ae7ea86f2fe6e3b.jpg Pogodnych i radosnychŚwiąt Wielkanocnych,skocznego zajączka,smacznego jajkaoraz mokrego dyngusa ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamilaWr 25.03.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Olu, piękny kominek i super pomysł Mam nadzieję, że nie pogniewasz się, jeśli co nie, co skorzystam z Waszego pomysłu. pozdrawiam i życzę przyjemnego mieszkania w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.03.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Olu, zdjecia i sprawozdanie, jak się mieszka!!!! Zakładam, że nie masz netu jeszcze, dlatego nie zaglądasz ale my się tu ostro dobijamy do "drzwi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 28.03.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ola ja się dołączam do powyższych próśb o zdjęcia i kilka słów o tym jak się mieszka? Też myślę, że Twoja absencja może być spowodowana brakiem neta, ale może jakieś odwiedziny znajomych, którzy mają internet. Przecież nie odmówiliby Ci skorzystania i napisana do nas kilku zdań Pozdrawiam Rena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 05.04.2008 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 witajcie, witajcie wpadłam na chwilkę , internetu jeszcze brak , będzie w maju wtedy wkleję zdjęcia ...kilka zdjęć dziękuję wszystkim za pamięć....nie mogę się rozpisywać bo jestem towarzysko u znajomej mieszka się wspaniale, jest super coż więcej chcieć Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia w budowie upragnionego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 06.05.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Ach te kafle na przedpokoju ....super takie duże gładkie - widok piękny nic tylko pozazdrościć i łazienka wyszła taka ładniutka ) Kominek cud a szczególnie efekt nocny Nie mogę się doczekać kuchni bo widzę ładny front. Jedno pytanko mam Oleńko do Ciebie jakie oświetlenie dałaś na dwór koło drzwi tarasowych czy to halogenki ??- jak będziesz miała chwilkę jeśli możesz to odpisz pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 22.05.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Witam Cie Olu. Minely juz chyba prawie 3 miesiace odkad mieszkacie w swoim domku. Wiem, ze jestescie szczesliwi i cieszy Was kazda chwila ale jestem tez przekonana , ze po 3 miesiacach znalexliscie sie w kilku sytuacjach kiedy przez mysl Wam przemknelo "moglismy to zrobic inaczej..". Jest taki watek w , ktorym opisuje sie wlasnie takie nasze znaleziska ale jesli mozesz napisz tutaj poniewaz przeczytaja to zapewne wlasciciele innych "przytulnych" i wezma to pod uwage przy budowie. Chyba , ze wszystko jest super i nie zmienilibyscie kompletnie niczego. W takiej sytuacji bede pelna podziwu Jedne z pytan , ktore mnie drecza to zadaszenie tarasu. U mnie bedzie tak jak u was zadaszony taras i okno tarasowe powiekszone o kolejne 90 cm. Czy mimo to nie jest za malo swiatla w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 22.05.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 a tak wogole to gdzie sa nowe zdjecia ? Maj sie juz konczy a jestem naprawde ciekawa jak wszystko u was teraz wyglada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 27.05.2008 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Stojąc na początku drogi do zamieszkania w wymarzonym domku muszę pogratulować Tobie tak wspaniałego domku i budowy. Opisywałaś to wszystko tak pięknie i z takim zaangażowaniem, że uwierzyłam, iż budowa jest też dla ludzi. Bardzo serdecznie pozdrawiam życząc wielu cudnych chwil w nowiuśkim domku.Ps. Mam drobne pytanko ponieważ tak jak większość odwiedzających dziennik urzekł mnie Twoj kominek czy mogę sobie podpatrzeć projekt i zrobić podobny??Jeszcze raz wszystkiego naj...i jak moi poprzednicy proszę o zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.06.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Ja rowniez zainteresowalam sie tymi plytkami Tibet Niestety nie widzialam ich na zywo el-ka mozesz napisac gdzie je kupowalas na Ślasku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 17.06.2008 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Jedno pytanko mam Oleńko do Ciebie jakie oświetlenie dałaś na dwór koło drzwi tarasowych czy to halogenki ??- jak będziesz miała chwilkę jeśli możesz to odpisz pa pa Tak na tarasie i przy wejściu to halogeniki ze po 3 miesiacach znalexliscie sie w kilku sytuacjach kiedy przez mysl Wam przemknelo "moglismy to zrobic inaczej..". Jedne z pytan , ktore mnie drecza to zadaszenie tarasu. U mnie bedzie tak jak u was zadaszony taras i okno tarasowe powiekszone o kolejne 90 cm. Czy mimo to nie jest za malo swiatla w salonie? Jak do tej pory NIC byśmy nie zmienili , wszystko ale to wszystko nam pasuje domek jak garnitur uszyty na naszą miarę, potrzeby i finanse W saonie jest mnustwo światła a mało tego w okresie zimowym słoneczko zagląda nam przez to wielkie okno i ogrzewa dodatkowo salon a teraz w okresie letnim daszek nad tarasem nie pozwala (jest cień) na wpadanie promieni słonecznych do domu i nawet jak słoneczko mocno grzeje to w salonie jest przyjemny chłodzik Mam drobne pytanko ponieważ tak jak większość odwiedzających dziennik urzekł mnie Twoj kominek czy mogę sobie podpatrzeć projekt i zrobić podobny Oczywiście , że możesz nawet ostatnio dostałam od redakcji muratora taką propozycję Przygotowując artykuł na temat kominków przeszukuję Forum Muratora. Tam też w wątku poświęconym kominkom znalazłam zdjęcie Pani kominka, który ogromnie mi się spodobał. Chciałabym - o ile się Pani zgodzi - pokazać go w opracowywanym materiale. Pozwalam więc sobie zwrócić się do Pani z prośbą o podanie mi kilku informacji na jego temat Być może ukaże się jakaś wzmianka w artykule o moim kominku Ja rowniez zainteresowalam sie tymi plytkami Tibet płytki spisują się na medal Pozdrawiam WSZYSTKICH i życzę przyjemnego budowania i jeszcze przyjemniejszej wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.06.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 A jakieś zdjęcia i już masz internet hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 18.06.2008 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Internet co prawda już mam ale raz działa a raz nie ....musze poszukac innej firmy .....zdjęcia na razie wklejam w miare możliwości czasowych na onet foto... pewno jak się zbiorę to pokażę cały domek teraz mam na głowie ogród a co za tym idzie mnustwo pracy ....ale wszystko w swoim czasie .....cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwka2007 18.06.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 A możemy liczyć na wiecej aktualnych zdjeć???????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.06.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Ja też jestem za... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 18.06.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 bardzo bardzo prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 18.06.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 a są jakieś już lecę zobaczyć acca położyliście już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts