Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Mojego Przytulnego"

kropkq

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ola

ja się dołączam do powyższych próśb o zdjęcia i kilka słów o tym jak się mieszka?

Też myślę, że Twoja absencja może być spowodowana brakiem neta, ale może :roll: jakieś odwiedziny znajomych, którzy mają internet. Przecież nie odmówiliby Ci skorzystania i napisana do nas kilku zdań :lol:

Pozdrawiam Rena

• 2 weeks później...

witajcie, witajcie :lol:

wpadłam na chwilkę , internetu jeszcze brak , będzie w maju :( wtedy wkleję zdjęcia ...kilka zdjęć :lol:

dziękuję wszystkim za pamięć....nie mogę się rozpisywać bo jestem towarzysko u znajomej :lol:

mieszka się wspaniale, jest super :lol: :lol: :lol: coż więcej chcieć :roll: :wink:

Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia w budowie upragnionego domku

:lol: :lol: :lol:

• 1 month później...

Ach te kafle na przedpokoju ....super takie duże gładkie - widok piękny nic tylko pozazdrościć i łazienka wyszła taka ładniutka :)) Kominek cud a szczególnie efekt nocny :p :p :p Nie mogę się doczekać kuchni bo widzę ładny front.

Jedno pytanko mam Oleńko do Ciebie jakie oświetlenie dałaś na dwór koło drzwi tarasowych czy to halogenki ??- jak będziesz miała chwilkę jeśli możesz to odpisz pa pa

• 3 weeks później...

Witam Cie Olu.

Minely juz chyba prawie 3 miesiace odkad mieszkacie w swoim domku. Wiem, ze jestescie szczesliwi i cieszy Was kazda chwila ale jestem tez przekonana , ze po 3 miesiacach znalexliscie sie w kilku sytuacjach kiedy przez mysl Wam przemknelo "moglismy to zrobic inaczej..".

Jest taki watek w , ktorym opisuje sie wlasnie takie nasze znaleziska ale jesli mozesz napisz tutaj poniewaz przeczytaja to zapewne wlasciciele innych "przytulnych" i wezma to pod uwage przy budowie. Chyba , ze wszystko jest super i nie zmienilibyscie kompletnie niczego. W takiej sytuacji bede pelna podziwu :)

Jedne z pytan , ktore mnie drecza to zadaszenie tarasu. U mnie bedzie tak jak u was zadaszony taras i okno tarasowe powiekszone o kolejne 90 cm. Czy mimo to nie jest za malo swiatla w salonie?

Stojąc na początku drogi do zamieszkania w wymarzonym domku muszę pogratulować Tobie tak wspaniałego domku i budowy. Opisywałaś to wszystko tak pięknie i z takim zaangażowaniem, że uwierzyłam, iż budowa jest też dla ludzi. Bardzo serdecznie pozdrawiam życząc wielu cudnych chwil w nowiuśkim domku.

Ps. Mam drobne pytanko ponieważ tak jak większość odwiedzających dziennik urzekł mnie Twoj kominek czy mogę sobie podpatrzeć projekt i zrobić podobny??

Jeszcze raz wszystkiego naj...i jak moi poprzednicy proszę o zdjęcia

• 3 weeks później...
Jedno pytanko mam Oleńko do Ciebie jakie oświetlenie dałaś na dwór koło drzwi tarasowych czy to halogenki ??- jak będziesz miała chwilkę jeśli możesz to odpisz pa pa

Tak na tarasie i przy wejściu to halogeniki :lol:

ze po 3 miesiacach znalexliscie sie w kilku sytuacjach kiedy przez mysl Wam przemknelo "moglismy to zrobic inaczej..". Jedne z pytan , ktore mnie drecza to zadaszenie tarasu. U mnie bedzie tak jak u was zadaszony taras i okno tarasowe powiekszone o kolejne 90 cm. Czy mimo to nie jest za malo swiatla w salonie?

Jak do tej pory NIC byśmy nie zmienili , wszystko ale to wszystko nam pasuje :lol: :lol: :lol: domek jak garnitur uszyty na naszą miarę, potrzeby i finanse :lol: W saonie jest mnustwo światła :lol: a mało tego w okresie zimowym słoneczko zagląda nam przez to wielkie okno i ogrzewa dodatkowo salon a teraz w okresie letnim daszek nad tarasem nie pozwala (jest cień) na wpadanie promieni słonecznych do domu i nawet jak słoneczko mocno grzeje to w salonie jest przyjemny chłodzik :lol: :lol: :lol:

Mam drobne pytanko ponieważ tak jak większość odwiedzających dziennik urzekł mnie Twoj kominek czy mogę sobie podpatrzeć projekt i zrobić podobny

Oczywiście , że możesz :lol: nawet ostatnio dostałam od redakcji muratora taką propozycję

Przygotowując artykuł na temat kominków przeszukuję Forum Muratora. Tam też w wątku poświęconym kominkom znalazłam zdjęcie Pani kominka, który ogromnie mi się spodobał. Chciałabym - o ile się Pani zgodzi - pokazać go w opracowywanym materiale. Pozwalam więc sobie zwrócić się do Pani z prośbą o podanie mi kilku informacji na jego temat
Być może ukaże się jakaś wzmianka w artykule o moim kominku :lol: :oops:

Ja rowniez zainteresowalam sie tymi plytkami Tibet

płytki spisują się na medal :lol:

Pozdrawiam WSZYSTKICH i życzę przyjemnego budowania i jeszcze przyjemniejszej wykończeniówki :lol: :lol: :lol:

Internet co prawda już mam ale raz działa a raz nie ....musze poszukac innej firmy .....zdjęcia na razie wklejam w miare możliwości czasowych na onet foto... pewno jak się zbiorę to pokażę cały domek :D teraz mam na głowie ogród a co za tym idzie mnustwo pracy ....ale wszystko w swoim czasie .....cierpliwości :wink: :lol: