wiolasz 19.06.2008 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 bardzo bardzo prosimy następna, która zamknęła dziennik po wprowadzeniu się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 19.06.2008 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Właśnie sie kładą moje płytki- fotki już niedługo razem z kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 19.06.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Czekamy z niecierpliwoscia na nowe zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 30.06.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Ale się zawineliście a u mnie tynki, mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.07.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 O RETY !!! znalazłam Twój dziennik zupełnie przypadkiem i to przez google.... i baaaardzo się cieszę, bo masz Wc w płytkach Caleidos Grespanii, które ja planuję na dużej łazience.... KObitko droga powiedz mi proszę jak Ci się spisują w utrzymaniu czystości, czy po umyciu nie ma zamazaji , jak się je kładzie...no wogóle.... widzę również że Ty wybrałaś ciepłe odcienie beżu i brązu, a u nas mają być te same odcienie ino w zimnej tonacji czyli blanco i burdeos.... czekam z niecierpliwością na wieści..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 04.07.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 a ja poszukuję strony w internecie z płytkami caleidos- potrzebuję je wgrać w program do projektowania łazienki- może gdzieś macie dobre zdjęcia tych płytek. Bardzo poszukuję.Czekam w dalszym ciągu na nowe fotki. Na stronie zirconio ich nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.07.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 http://www.novinki-plitki.ru/grespania-caleidos.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 04.07.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Bardzo dziękuję a tyle szukałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.07.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 no ludzie WY to normalnie skarbnica wiedzy wszelakiej jesteście!!!!!!!!!!!!!! Acca ja również w tych płytkach gustuję.... a Tobie jakie kolorki podchodzą? i mam pytanie czy ten program to może PRO 100 demo? jeśli tak to zdradź jak tam wgrać tę płytki, plis........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 04.07.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 we wnętrzach jest wątek o projektowniu płytek-tam masz odpowiedzi- płytki są świetne-mój kolor-to pomarańczo-beże i brązy-jak w fotkach reklamowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.07.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Mam jeszcze jedno pytanie....w Warszawie te płytki kosztują 230 zł/m2, na allegro znalazłam po 192zł, mogę zapytać po ile Ty znalazłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 05.07.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 też z allegro Ale pogadam telefonicznie w cermagu może cos wytarguję zakupiłam u nich za 8k płytki do domu podłogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 24.07.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Pieknie i gustownie urzadzony domek.Co to za deski sa w salonie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 24.07.2008 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 finisz deska jesion exclusive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.07.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 pieknie jest u Was czekam na zdjęcia z pokoi dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bo-war 25.07.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 ...po prostu piknie !!! Kiedy ja będę tak miała??? .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 25.07.2008 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 bo-war Kiedy ja będę tak miała??? .... Nawet się nie obejrzysz kiedy będzie po wszystkim dopóki trwa budowa jesteś podekscytowana wszystkim, żyjesz budową , cieszy Cię każda najmniejsza zmiana...później to już "nuda" po prostu sie bardzo fajnie mieszka Dobrze, że mam jeszcze nie skończony ogród, więc ciągle ta adrenalina we mnie drzemie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 25.07.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Boże jak cudnie, pięknie wyszło. gratuluję Zapytam przy okazji czy cokół masz drewniany- jaki to kolor, pięknie pasuje z płytkami marfil Tibet-mam te same. Właśnie sie zastanawiam jaki dać cokół. drugie pytanie -co to za lampy nad stołem w jadalni i w salonie nad lawą. Szafki kuchenne śliczne- podoba mi sie,że nie za dużo jest tu pomarańczu- super, kominek boski-i tu przykład że nie potrzeba kamienia wokół aby było ładnie- tylko co zrobić jak kominek grzeje codziennie , wszak nie uniknie się brudzenia. Pytanie trzecie- czy glazurnik nie mówił że płytki są trochę nierówne- wymiary są inne- u mnie sama zauważyłam że różnią sie o mm.Jaka fugę stosowałaś do płytek marfil czy są zaimpregnowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 25.07.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Gratuluje, cudnie to wszystko urzadzilas Mam pytanie jak to zrobiliscie ze kominek tak malo odstaje Wam od sciany? I wlasnie ile cm jest wysuniety? Czy to zalezy od wkladu czy wklad wpusciliscie w komin? Pieknie mieszkacie tylko pozazdroscic Wiesz co tak ogladam teraz Wasze rzuty domku i jest on troche podobny do naszego, dlatego mam do Ciebie parę pytań i prosbe o radę. Jaki macie wymiar salonu? Ja tez caly czas zastanawiam sie jak ustawic wszystko w salonie i nie mam nadal pomyslu, wiem ze to jeszcze daleko ale lubie tak sobie czasem pomyslec o czyms przyjemniejszym jak tylko maksy i zaprawa I jeszcze co do lazienki to masz ja troche poobna do mojej no moze troche wezsza, ale powierzchniowo podobna i widzisz tu mam najwiekszy problem bo nie wiem jak ustawic w niej wszystko, wwiem tylko ze na bank rezygnujemy z jednej umywalki, wanne zamieniamy na prostokatna i zostawiamy ja w tym miejscu co jest, wc tez, a prysznic z umywalka zamieniamy miejscami, chociaz teraz to juz sama nie wiem i zastanawiam sie nad rezygnacja z prysznica. A moze Ty masz jakis pomysl bylabym bardzo wdzieczna za jakas rade bo nie wiem jak by bylo wygodnie i w miare przestronnie juz zglupialam Gdybys miala troche czasu to wymysl cos i daj mi znac, bo widze ze u Ciebie jest wszystko fajnie i z gustem urzadzone tak wiec prosze o pomoc Moj e-mail [email protected] Pozdrawiam Wasza cala rodzinke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 25.07.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Dawno nic nie pisalas ale warto bylo czekac! W domku masz slicznie, wszystko mi sie podoba, gratuluje gustu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts