INWESTORKA71 11.08.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Zazdrość to grzech ,ale jak tu nie zazdrościć??? U Ciebie jest poprostu pięknie ,wszystko ze smakiem dopracowane ,z gustem urządzone!! NIc tylko patrzeć i podziwiać .Jestem na etapie urządzania wnętrz i to jest bardzo trudne Pozdrawiam i gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 12.08.2008 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Ola dom jak nazwa PRZYTULNY a ogrod pieknieje z dnia na dzien.Nie myslalas aby zajac sie urzadzaniem wnetrz lub ogrodow profesjonalnie?Uwazam ze masz niezwykly talent,wyczucie i gust.Pomysl o tym powaznie bo zobacz ile osob zauroczylas tym co stworzylas do tej pory Może i zauroczyłam parę osób ale nie ośmieliłabym się robić tego profesjonalnie do tego trzeba mieć przygotowanie , ja jestem tylko amatorką i to we własnym domu Pisalas ze jestes zadowolona z gresu w holu.Rozumiem ze dobrze sie go myje i nie znac na nim strasznie brudu.Ale mam pytanie odnosnie jego sliskosci-czy jest bezpieczny?Moje urwisu ciagle sa gdzies w biegu dlatego zastanawiam sie czy u mnie gres polerowany wchodzi w rachube Mój gres nie jest polerowany , to pół-poler i nie jest śliski , choć bardzo ładnie się błyszczy.... my jesteśmy nim zachwyceni , i nie tylko my Jeszcze male pytnko odnosnie basenu Fakt ze bede go kupowac dopiero na przyszle wakacje ale zastanawiam sie teraz nad jego ksztaltem-czy nie lepiej byloby miec basen podluzny?Przegladnelam troche net i w sumie znalazlam troche w takim ksztalcie ale sa to baseny rozporowe (nie ze stelazem) i o duzo wiekszej pojemnosci dlatego teraz mam dylemat czy nastarcze go czyscic i czy woda nie bedzie zbyt lodowata O utrzymaniu czystości w basenie gdzieś na forum czytałam...ja zmieniałam wodę po bardzo wietrznej pogodzie i jak zapomniałam go zakryć ale jak sie o niego dba to nie ma z nim większych problemów....woda nagrzewa się dość szybko ale jak jest cieplutko na dworze , moża kupić też do większych kolektory słoneczne i już nie ma problemu (my pomyślimy tym w przyszłym roku) teraz mąż kąpie sie prawie codziennie , ja jestem większy zmarzluch więc jak juz woda jest znacznie cieplejsza:wink: Zastanawia mnie ten okrag z kamyszkow na tylach domu-czy macie zmaira robic tam jakas altanke? Nie skądże znowu - to nasza Chorwacka plaża tam się opalamy , na drugi rok mam zamiar kupić taki duuuży leżak, może parasol....to jest świetne miejsce na wygrzewanie Mam nadzieje ze nas szybko nie opuscisz mimo finiszu budowlanego i bedziesz nadal pokazywac swoje dziela a my bezwstydnie bedziemy zgapiac twoje pomysly też taką mam nadzieje, że będę miała co pokazywać a jeśli sie komuś cos podoba to nie mam sprawy - może zgapiać :lol: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 12.08.2008 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Zazdrość to grzech ,ale jak tu nie zazdrościć??? U Ciebie jest poprostu pięknie ,wszystko ze smakiem dopracowane ,z gustem urządzone!! NIc tylko patrzeć i podziwiać .Jestem na etapie urządzania wnętrz i to jest bardzo trudne Pozdrawiam i gratuluje Ale zdrowa zazdrość czasami czyni cuda Również pozdrawiam i życzę powodzenia w urządzaniu domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 12.08.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Co do gresu to przychylam się do wypowiedzi ..dziś zaczynamy kłaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 12.08.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Co do gresu to przychylam się do wypowiedzi ..dziś zaczynamy kłaść Na pewno pięknie będzie się prezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila79 12.08.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Witam.Może już ktoś o to pytał, ale po przeczytaniu Twojego dziennika od początku do końca (zrobiłam to pierwszy raz- z reguły kończę na przejrzeniu zdjęć, a tam tylko "zwykłe" domy ) nie mam obecnie czasu przeczytać komentarzy, więc z góry przepraszam. Mam pytanie co to za podłoga w salonie i jaką masz farbę w salonie (to przeważającą i tą na obudowie kominka.A mam ten sam wkład kominkowy i Twoja obudowa mocno mnie zainspirowała. Domek i ogród są PRZEPIĘKNE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 13.08.2008 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Witam. "Mam pytanie co to za podłoga w salonie i jaką masz farbę w salonie (to przeważającą i tą na obudowie kominka. A mam ten sam wkład kominkowy i Twoja obudowa mocno mnie zainspirowała. Domek i ogród są PRZEPIĘKNE. -finisz deska jesion exclusive -w salonie bardzo jasny beż, na kminku oliwka (farby Caparol , nr nie pamiętam a notatki sama z przykrością stwierdziłam, że gdzieś sie zawieruszyły:( ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alenrok 13.08.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Gratuluje pięknego kominka. I wizyty na stronach muratora "do czytania" . Piękny ma Pani ten dom oj piękny. Kiedy mój tak będzie wyglądał................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila79 14.08.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 DZiękuję bardzo za odpowiedź. Ja również myślałam nad produktem tej firmy, tylko, że nad finisz parkietem, teraz chyba wybiorę deskę. A zapomniałam jeszcze spytać co to za klameczki. (tak mi się wszystko podoba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 14.08.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Ola Twój kominek w "muratorze" pięknie sie prezentuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 14.08.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Oj,tak tak, kominek piękny i w dzienniku i w Muratorze i w naturze na pewno też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 14.08.2008 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 jejku , dziewczyny a ja jeszcze go nie mam mogę tylko powiedzieć , że w rzeczywistości- jest ładny i jak na razie tylko takiego go oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 14.08.2008 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 DZiękuję bardzo za odpowiedź. Ja również myślałam nad produktem tej firmy, tylko, że nad finisz parkietem, teraz chyba wybiorę deskę. A zapomniałam jeszcze spytać co to za klameczki. (tak mi się wszystko podoba). klameczki - dziś przerzuciłam faktury i ...nic nie mam nazwy przykro mi , że nie mogę Ci pomóc jeszcze spróbuje poszukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarDag 14.08.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Gratuluję prezentacji kominka w MURATORZE. Od razu rozpoznałam ,,podglądam'' Was od czasu gdy wbiliście pierwszą łopatę Pieknie macie! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 14.08.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Hej Olu.. Widziałam Twoj kominek w muratorze i nawet na niego zaglosowalam... i powiem ci ze jestes w pierwszej trojce co do najfajniejszego kominka... jest prosty a takie wlasnie sa najfajniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 15.08.2008 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Dzięki ! obejrzałam wszystkie kominki każdy ma coś w sobie a przede wszystkim w każdego z nich włożono dużo przemyśleń, serca, pieniążków i każdy upiększa salon swoich właścicieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin93B 17.08.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Witam. Bardzo nam się podoba Państwa dom i jesteśmy coraz bardziej przekonani nad budową własnego małego gniazdka. W związku z tym mam pytanie. Ile wyniósł Państwa koszt całkowity budowy domu, łacznie z meblami i wykończeniem ogrodu. Pozdrawiam Marcin B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 17.08.2008 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Marcin - odp. na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kimklb 20.08.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Twój dziennik Olu jest dla mnie czymś wyjątkowym. Ilekroć wydaje mi się że budowa jest czymś niemożliwym dla mnie zbyt nieosiągalnym marzeniem wtedy szybciutko zaczynam lekturę "Mójego kawałka...." od razu mi lepiej i optymizm bierze górę nad strachem.Domek jest piękny, a ogród....marzenie.pozdrawiam bardzo serdecznie Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meduza32 20.08.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Kilka dni temu stalismy sie wlascicielami upragnionej dzialki budowlanej A projekt Przytulnego jest jednym z naszych faworytow. Wasz dom jest przepiekny - gustownie urzadzony. Mam do Ciebie Olu pytanie - czy moglabys umiescic jak wyglada Wasz zaadoptowany projekt - rzut parteru i poddasza ??? I czy poddasze jest uzytkowe czy tak jak pisalas wczesniej wykorzystalas je na strych ??? Pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts