kamilaJ 23.08.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 witam, bardzo podoba mi sie wasze ogrodzenie i mam pytanko odnosnie tego ile was kosztowało ogrodzenie całej działeczki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 23.08.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Ola, zapewne juz o tym pisalas ale ja oczywiscie nie moge znalezc. Czy wy macie okna z okleina jednostronna??? Dopiero teraz na zdjeciach zauwazylam ze od wewnatrz sa biale . Do tej pory nie zwracalam na to uwagi a teraz jestem zdziwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 23.08.2008 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Ola, zapewne juz o tym pisalas ale ja oczywiscie nie moge znalezc. Czy wy macie okna z okleina jednostronna??? Dopiero teraz na zdjeciach zauwazylam ze od wewnatrz sa biale . Do tej pory nie zwracalam na to uwagi a teraz jestem zdziwiona A dlaczego jestes zdziwiona Na zewnątrz są ciemne dąb bagienny, bo mniej brudzące i dopasowane ą do ciemnego dachu a wewnątrz białe bo pasują do każdego rodzaju mebli i koloru ścian, są takie neutralne i jaśniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 23.08.2008 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 witam, bardzo podoba mi sie wasze ogrodzenie i mam pytanko odnosnie tego ile was kosztowało ogrodzenie całej działeczki pozdrawiam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 23.08.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Jestem zdziwiona, ze dopiero teraz zauwazylam - tyle razy ogladalam zdjecia Twoich wnetrz i nie widzialam. Sama jestem na etapie decyzji co do okien. Myslelismy juz o tym samym rozwiazaniu ale jakos ostatecznie zdecydowalismy na okleine dwustronna. Z tym ze nasze "ostatecznie" nie jest ostateczne do momentu zakupu okien Slyszalam jednak , ze ciemne okna optycznie zmniejszaja wnetrze wiec moze powinnismy sie jeszcze raz zastanowic. Pozyjemy , zobaczymy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 24.08.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 kropkq gratuluje artykułu w najnowszym Muratorze o Twoim kominku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 24.08.2008 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 kropkq gratuluje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nely 29.08.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 wow 21 rocznicasupergratulacje podwójne - za dom i rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 29.08.2008 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 nely witaj i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 29.08.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 GRATULACJE !!!! Wiekszosc moze obchodzic "oczkowa" rocznice ale ilu z nich moze sie pochwalic tak szczesliym pozyciem jak Wasze?Z Twoich postow bije cieplo i radosc zycia-nawet przy tak ciezkim doswiadczeniu jak budowa domu daliscie rade isc ramie w ramie wspierajac sie wzajemnie dlatego wcale mnie nie dziwi ze kazda kolejna rocznica cieszy Was jeszcze bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 30.08.2008 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 kakusek Zaraz przypomina mi się cytat Jonathan Carrolla: "W pewnym sensie małżeństwo przypomina solidny złoty zegarek dziedziczony od pokoleń. Patrzy się na niego i się go po prostu ma, ale można mieć też zwyczajny, kupiony za 20 dolarów zegarek kwarcowy, zrobiony z gumy i plastiku, który nie wymaga ani czyszczenia, ani przechowywania w specjalny sposób, a przecież chodzi rewelacyjnie. Taką złotą piękność trzeba codziennie nakręcać, regulować, a raz po raz zanosić do zegarmistrza, żeby przeczyścił mechanizm... Taki piękny zegarek to oczywiście rzadkość, ale przecież gumowy i tak chodzi lepiej, nie wymagając przy tym żadnego zachodu. Kłopot z zegarkiem dwudziestodolarowy polega na tym, że pewnego dnia po prostu przestaje działać. Można go wówczas tylko wyrzucić i kupić nowy." Wybór należy do nas Dziękuję za gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 30.08.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Wszystkiego naj naj naj z okazji rocznicy Abyście przeżyli jeszcze 2 razy tyle w takim szcześciu... http://orchidea24.pl/modules/shop/upload/images/456.jpg Tak sobie myślę... ja jestem jeszcze młoda i nawet nie mieliśmy z mężem pierwszej rocznicy ślubu chociaż już nie długo bo 13 pazdziernika... ale tak sobie mysle ze tez chciala bym przezyc tyle z moim mezem w zgodzie i milosci. Zazdroszcze Wam takiej milosci... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.08.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 kakusek Zaraz przypomina mi się cytat Jonathan Carrolla: "W pewnym sensie małżeństwo przypomina solidny złoty zegarek dziedziczony od pokoleń. Patrzy się na niego i się go po prostu ma, ale można mieć też zwyczajny, kupiony za 20 dolarów zegarek kwarcowy, zrobiony z gumy i plastiku, który nie wymaga ani czyszczenia, ani przechowywania w specjalny sposób, a przecież chodzi rewelacyjnie. Taką złotą piękność trzeba codziennie nakręcać, regulować, a raz po raz zanosić do zegarmistrza, żeby przeczyścił mechanizm... Taki piękny zegarek to oczywiście rzadkość, ale przecież gumowy i tak chodzi lepiej, nie wymagając przy tym żadnego zachodu. Kłopot z zegarkiem dwudziestodolarowy polega na tym, że pewnego dnia po prostu przestaje działać. Można go wówczas tylko wyrzucić i kupić nowy." Wybór należy do nas Dziękuję za gratulacje Ja także dołączę do gratulacji. A na zdjeciach wyglądacie jak Młoda Para prawie Przeczytałam ten framgent i przyznam sie, że to bardzo dobra wskazówka. szczegolnie, ze my dzis też w temacie i obchodzimy swoją rocznicę. Jeszcze raz Wszystkiego naj naj naj w Oczkową Rocznicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 30.08.2008 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Dziękujemy WSZYSTKIM a teraz wypijmy razem szampana http://images34.fotosik.pl/339/ee9b3084f48a2046.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 31.08.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 przepięknie w tym Waszym domku...kominek cudny, wszystko mi się podoba...dużo pracy i serca w to włożyłaś, ale efekt niesamowity...jak będę na etapie wykończeń, bo na razie papierologia, to napewno coś odgapię...chyba nie masz nic przeciw, a tymczasem życzę samych miłych chwil w nowym domku...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 31.08.2008 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 ..jak będę na etapie wykończeń, bo na razie papierologia, to napewno coś odgapię...chyba nie masz nic przeciw, a tymczasem życzę samych miłych chwil w nowym domku...pozdrawiam witaj w moim dzienniku nie mam nic przeciwko "odgapiania" również pozdrawiam i życzę powodzenia :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.09.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Ciagle siedzi mi to w glowie wiec zapytam:Jak macie podzielone okno tarasowe?Czy te kwatery sa rowne czy ta jedna otwierana jest wezsza? Zastanawiam sie czemu nie wybralas rozwiazania drzwi przesuwanych?Ja planuje rowniez 2 duze przeszklenia w salonie (jedno moze bedzie 360 cm szerokie (3 razy po 120-w tym jedna witryna a 2 przesuwka) a drugie tylko witryna 2X120) Ciagle sie waham czy okna z PVC beda wystarczajaco bezpieczne i wytrzymale przy tak duzych przeszkleniach ale jestem leniem i nie chce brac okien drewnianych (malowanie) Jeszcze odnosnie ogrodu-jaki masz rodzaj tui?Czy wszystie przyjely sie bez prolemu bo widze ze kupilas juz je dosc spore Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 04.09.2008 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Ciagle siedzi mi to w glowie wiec zapytam:Jak macie podzielone okno tarasowe?Czy te kwatery sa rowne czy ta jedna otwierana jest wezsza? Zastanawiam sie czemu nie wybralas rozwiazania drzwi przesuwanych?Ja planuje rowniez 2 duze przeszklenia w salonie (jedno moze bedzie 360 cm szerokie (3 razy po 120-w tym jedna witryna a 2 przesuwka) a drugie tylko witryna 2X120) Ciagle sie waham czy okna z PVC beda wystarczajaco bezpieczne i wytrzymale przy tak duzych przeszkleniach ale jestem leniem i nie chce brac okien drewnianych (malowanie) Jeszcze odnosnie ogrodu-jaki masz rodzaj tui?Czy wszystie przyjely sie bez prolemu bo widze ze kupilas juz je dosc spore Pozdrawiam Oj! kakusek specjalnie dla Ciebie pokazywałam swoje okno w salonie (komentarze str.8 , post wysłany: Wto, 6 Listopad 2007 19:44 ) dlaczego nie wybrałam drzwi przesuwanych nie pamiętam ale na pewno miałam powód bo z tego co mi się przypomina to chyba bralismy takowe pod uwagę. Tuje szmaragd, są duże i wszystkie się przyjęły przynajmniej do dziś nic się z nimi złego nie dzieje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.09.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 OLa Kochana jestes -dzieki za cierpliwosc i NIE pogonienie Pamietalam ze pisalas mi juz kiedys szczegolowo o oknach i mam zapisane ich wymiary ale nie spisalam sobie podzialu okna tarasowego Nastepnym razem przejrze najpierw dokladnie komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.09.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 [wpis przeniesiony z "dziennika"] Witam serdecznie bardzo gorąco Państwu GRATULUJĘ domek wygląda FAN-TA-STY-CZNIE naprawde super sam przeglądam różne projekty bo moje marzenie to również taki "mały" przytulny domek i kto wie może się uda działeczka już prawie jest .Pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/uzytkownik75625.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts