Jola z Melisy 05.09.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Ola, niestety nie będę oryginalna. Cudowny macie domek! Jestem zachwycona. A kominek powalił mnie na kolana. Też taki chcę! Możesz napisać ile kosztował. Jeszcze raz gratuluję. Przepięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 05.09.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 [wpis przeniesiony z "dziennika"] ponury- zauważyłam, że w kilku komentarzach powtarza się to samo "wpis przeniesiony z "dziennika" a nie można tak napisać coś od siebie nie mniej dziękuję za odwiedziny i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 05.09.2008 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Ola, niestety nie będę oryginalna. Cudowny macie domek! Jestem zachwycona. A kominek powalił mnie na kolana. Też taki chcę! Możesz napisać ile kosztował. Jeszcze raz gratuluję. Przepięknie! Pod tym adresem: http://www.muratordom.pl/murator/podstrony/opowiesci-kominkowe,15636_21753.htm kliknij na mój kominek i jest tam napisane ile wkład i ile reszta (cena z rozprowadzeniem) Jak Ci się podoba to nie ma sprawy, bierz sie do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 05.09.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Piękna z Was para ! Olu, jak przeczytałam ostatnie Twoje wpisy, cytaty w dzienniku i komentarzach, poogladałam zdjęcia, to aż ciepło mi się zrobiło na sercu. Gratuluję, że Wam się udało tyle lat przeżyć razem, tyle stworzyć i nadal cieszyć się tym, a przede wszystkim sobą. Gratuluję raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 05.09.2008 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 TomKa Dziękuję Ci serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 07.09.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Olu, ja jeszcze Cie pognebie o ten kominek Jak wyglada kominek od strony komina? Chyba niczym go nie zabudowalas, bo swiatla nie byloby widac? A jesli nie, to czy bardzo widac węża? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 07.09.2008 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Nie wiem dokładnie o co pytasz ale wąż jest tylko położony na górze i go nie widać ze względu, że jest wysoko a do tego wąż nie do końca dociągnięty.. na dole przytwierdzony haczykami ...... jak świeci to odbija się światło w kaflach (bardzo delikatnie to widać, podglądając z boczku) wejdź w dziennik budowy na 3 stronę post z Pon, 31 Grudzień 2007 23:08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdaf555 19.09.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Witam serdecznie! Bardzo podoba mi się Twój domek, wnętrza i ogród! Jestem pełna podziwu! Optymizm i radość płynie z Twoich postów... i widać, że budowa może być przyjemna! Super podejście! Pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 19.09.2008 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Pozdrowienia dla Magdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.09.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 [wpis przeniesiony z "dziennika"] witaj kropkq obejrzałam właśnie zdjęcia twojego domku i muszę ci powiedzieć ze jestem pod ogromnym wrażeniem Dom przepiękny Wnętrza rewelacja- w moim stylu i stąd mam do ciebie kilka pytań: 1) co masz w kuchni na podłodze (firma,kolor, nazwa) 2) cegła klinkierowa (kolor,firma) 3) płytki na tarasie (j.w) pozdrawiam http://forum.muratordom.pl/uzytkownik56852.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.09.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 [wpis przeniesiony z "dziennika"] ponury- zauważyłam, że w kilku komentarzach powtarza się to samo "wpis przeniesiony z "dziennika" a nie można tak napisać coś od siebie nie mniej dziękuję za odwiedziny i pozdrawiam "od siebie" jeśli sobie nie życzysz, mogę nie przenosić niestety dział techniczny chyba nie potrafi dodać prostej funkcjonalności "bezszelestnego" przenoszenia postów pomiędzy wątkami, stąd taka sygaturka do tych 'odwiedzin' trochę służbowych ale dom piękny, gratuluję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 23.09.2008 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 jeśli sobie nie życzysz, mogę nie przenosić ależ , skąd od razu takie słowa "nie życzysz" życzę sobie , życzę ...tylko trochę mnie to zaciekawiło -dlaczego właśnie tak Zapraszam , zaglądaj i przenoś Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 09.10.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Witam Dawno nie zagladalam. Poza tym Wy chyba tez juz nie czesto tu bywacie. U nas budowa powolutku posuwa sie do przodu. Tak sie dzisiaj zqstanawialam - gdzie ja postawie choinke ? A Wy? mieliscie miejsce na drzewko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.10.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Witam Przyleciałam tu za Twoją kuchnią (normalnie jak z katalogu, a te stołki barowe - klasa!) i Twój kominek też już gdzieś mi wpadł w oko, a tu widzę że w ogóle masz pięknie: i moje kolory w sypialni wymarzone, i moja ulubiona grespania (?) i domek z zewnątrz też super i ogródek piękny powstaje - no w ogóle zachwycona jestem No i z Ciebie samej też fajna laseczka Jak Ty możesz być 21 lat po ślubie??? Wyszłaś za mąż jak miałaś 7 lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 10.10.2008 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Witam Dawno nie zagladalam. Poza tym Wy chyba tez juz nie czesto tu bywacie. U nas budowa powolutku posuwa sie do przodu. Tak sie dzisiaj zqstanawialam - gdzie ja postawie choinke ? A Wy? mieliscie miejsce na drzewko??? Witaj!!!! Bardzo się cieszę, że jeszcze ktoś tu zagląda Preważnie jak się przestaje pisać to i odwiedziny się kończą tak więc i ja zaglądam rzadziej a jak już, to przewaznie po to żeby odpisywać na pytania, oczywiście na priv , a odp. są w dzienniku lub komentarzach Twój dziennik jak jeszcze paru osób obowiązkowo i z ciekawością oglądam Postępy budowlane są u wszystkich z czego ja również się cieszę i nie mogę doczekać się wykończeniówki. Tak więc życzę wszystkim powodzenia Co do choineczki to od razu wiedziałam gdzie ją postawię - to miejsce między oknami, tam najładnie będzie się reprezentować Mam tylko mały problem, bo obecnie stoi tam kwiat i tak mu tam dobrze, że rośnie jak szalony ale nie wiem czy przestawienie mu nie zaszkodzi To w tym miejscu tylko troszeczkę przesunę stół : http://foto3.m.onet.pl/_m/74e312e9b776f63299eed9a323bed3cf,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 10.10.2008 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Witam DorciaIQ Bardzo mi miło, że odwiedziłaś mój dziennik i choć na chwilkę wirtualnie zagościłaś w moim domku Cieszę się , że Ci się spodobało i dziękuję za miłe słowa Wpadaj częściej, zapraszam No i z Ciebie samej też fajna laseczka Jak Ty możesz być 21 lat po ślubie??? Wyszłaś za mąż jak miałaś 7 lat? no, ale taka jest prawda ja mam już duużo latek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.10.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Kupiłam taki sam kwiatek. U Ciebie faktycznie bardzo wyrósł. Mam nadzieję, ze gdy będę go mocno przycinać to nie będzie rósł i nadal będzie tworzył zwartą kulę na której mi zależy. Kurcze, lubie kwiatki które nie rosną Jak kupuje jakiegoś to w określonym celu, w określone miejce, do zapełnienia danej przestrzeni. A jak zaczyna rosnać to sie wkurzam Miejsce na choinkę świetne! Ja w tym roku planuje ubrać zimową choinkę na tarasie po drugiej stronie drzwi tarasowych. Bez bombek, jedynie w światełkach Ciekawe czy to wypali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 10.10.2008 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 mayland Obejrzałam sobie Twój domek i kwiatek również Wszystko piękne Ja chyba mam, tak jak Ty - chciałabym żeby kwiaty miały określona wielkości i na tym koniec ale jak zwykle wszystkie rosną a później robi się problem Ten ma tak samo- rośnie jak głupi boję się go przyciąć żeby nie zmarniał (troszkę przecież kosztował ) Choineczkę też będę miała ubraną w ogródku, specjalnie na tę okazję kupiliśmy taaaką już wyrośniętą (ma gdzieś około 3m) , żeby na święta cieszyła nas swoim widokiem z lampeczkami oczywiście - kolor lampek jeszcze do uzgodnienia http://foto3.m.onet.pl/_m/359e770078b2904b49431969e9eb5b0f,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwka2007 10.10.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Ja również obejrzałam Wasz domek, naprawdę bardzo mi się podoba………jedyny mankamencik, jaki znalazłam to sofa ustawiona tyłem do kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolanta k 10.10.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 witam!piekny dom,wnetrza i ogród!gratulacje!a co to za piekne płytki na podłodze w holu i kuchni?dzieki za odp.POZDRAWIAM!Miłego relaxu na tarasie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts