Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Mojego Przytulnego"

kropkq

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ola, niestety nie będę oryginalna. Cudowny macie domek! Jestem zachwycona. A kominek powalił mnie na kolana. Też taki chcę! Możesz napisać ile kosztował. Jeszcze raz gratuluję. Przepięknie!

Pod tym adresem:

http://www.muratordom.pl/murator/podstrony/opowiesci-kominkowe,15636_21753.htm

kliknij na mój kominek i jest tam napisane ile wkład i ile reszta (cena z rozprowadzeniem) :D

Jak Ci się podoba to nie ma sprawy, bierz sie do roboty :lol: :lol: :lol:

Piękna z Was para :D !

Olu, jak przeczytałam ostatnie Twoje wpisy, cytaty w dzienniku i komentarzach, poogladałam zdjęcia, to aż ciepło mi się zrobiło na sercu.

Gratuluję, że Wam się udało tyle lat przeżyć razem, tyle stworzyć i nadal cieszyć się tym, a przede wszystkim sobą.

Gratuluję raz jeszcze :D

Nie wiem dokładnie o co pytasz :roll:

ale wąż jest tylko położony na górze i go nie widać ze względu, że jest wysoko a do tego wąż nie do końca dociągnięty.. na dole przytwierdzony haczykami ...... jak świeci to odbija się światło w kaflach (bardzo delikatnie to widać, podglądając z boczku) :lol:

wejdź w dziennik budowy na 3 stronę post z Pon, 31 Grudzień 2007 23:08

• 2 weeks później...

[wpis przeniesiony z "dziennika"]

witaj kropkq

obejrzałam właśnie zdjęcia twojego domku i muszę ci powiedzieć ze jestem

pod ogromnym wrażeniem Dom przepiękny Wnętrza rewelacja- w moim stylu

i stąd mam do ciebie kilka pytań:

1) co masz w kuchni na podłodze (firma,kolor, nazwa)

2) cegła klinkierowa (kolor,firma)

3) płytki na tarasie (j.w)

pozdrawiam

http://forum.muratordom.pl/uzytkownik56852.htm

[wpis przeniesiony z "dziennika"]

ponury- zauważyłam, że w kilku komentarzach powtarza się to samo "wpis przeniesiony z "dziennika"

a nie można tak napisać coś od siebie :roll: :lol:

nie mniej dziękuję za odwiedziny i pozdrawiam :lol: :lol: :lol:

"od siebie" :lol:

jeśli sobie nie życzysz, mogę nie przenosić ;)

niestety dział techniczny chyba nie potrafi dodać prostej funkcjonalności "bezszelestnego" przenoszenia postów pomiędzy wątkami, stąd taka sygaturka do tych 'odwiedzin' trochę służbowych ;)

ale dom piękny, gratuluję i pozdrawiam

• 3 weeks później...

Witam :)

Przyleciałam tu za Twoją kuchnią (normalnie jak z katalogu, a te stołki barowe - klasa!) i Twój kominek też już gdzieś mi wpadł w oko, a tu widzę że w ogóle masz pięknie: i moje kolory w sypialni wymarzone, i moja ulubiona grespania (?) i domek z zewnątrz też super i ogródek piękny powstaje - no w ogóle zachwycona jestem :p :p :p

No i z Ciebie samej też fajna laseczka :oops: Jak Ty możesz być 21 lat po ślubie??? Wyszłaś za mąż jak miałaś 7 lat? :lol:

Witam

Dawno nie zagladalam. Poza tym Wy chyba tez juz nie czesto tu bywacie.

U nas budowa powolutku posuwa sie do przodu. Tak sie dzisiaj zqstanawialam :) - gdzie ja postawie choinke ? :) A Wy? mieliscie miejsce na drzewko???

Witaj!!!!

Bardzo się cieszę, że jeszcze ktoś tu zagląda :lol:

Preważnie jak się przestaje pisać to i odwiedziny się kończą :cry: tak więc i ja zaglądam rzadziej a jak już, to przewaznie po to żeby odpisywać na pytania, oczywiście na priv , a odp. są w dzienniku lub komentarzach :wink:

Twój dziennik jak jeszcze paru osób obowiązkowo i z ciekawością oglądam :lol: :lol: :lol: Postępy budowlane są u wszystkich :lol: z czego ja również się cieszę i nie mogę doczekać się wykończeniówki.

Tak więc życzę wszystkim powodzenia :lol:

Co do choineczki to od razu wiedziałam gdzie ją postawię - to miejsce między oknami, tam najładnie będzie się reprezentować :lol: :lol:

Mam tylko mały problem, bo obecnie stoi tam kwiat i tak mu tam dobrze, że rośnie jak szalony :o :lol: ale nie wiem czy przestawienie mu nie zaszkodzi :roll:

To w tym miejscu tylko troszeczkę przesunę stół :

http://foto3.m.onet.pl/_m/74e312e9b776f63299eed9a323bed3cf,10,19,0.jpg

Witam DorciaIQ :lol: :lol: :lol:

Bardzo mi miło, że odwiedziłaś mój dziennik i choć na chwilkę wirtualnie zagościłaś w moim domku :lol: :lol: :lol: Cieszę się , że Ci się spodobało i dziękuję za miłe słowa :lol: Wpadaj częściej, zapraszam :lol:

No i z Ciebie samej też fajna laseczka :oops: Jak Ty możesz być 21 lat po ślubie??? Wyszłaś za mąż jak miałaś 7 lat? :lol:

no, ale taka jest prawda :wink: ja mam już duużo latek :o :wink:

Kupiłam taki sam kwiatek. U Ciebie faktycznie bardzo wyrósł. Mam nadzieję, ze gdy będę go mocno przycinać to nie będzie rósł i nadal będzie tworzył zwartą kulę na której mi zależy. Kurcze, lubie kwiatki które nie rosną :wink: Jak kupuje jakiegoś to w określonym celu, w określone miejce, do zapełnienia danej przestrzeni. A jak zaczyna rosnać to sie wkurzam :wink: :lol:

Miejsce na choinkę świetne! Ja w tym roku planuje ubrać zimową choinkę na tarasie po drugiej stronie drzwi tarasowych. Bez bombek, jedynie w światełkach :lol: Ciekawe czy to wypali :wink:

mayland

Obejrzałam sobie Twój domek i kwiatek również :lol: Wszystko piękne :lol: :lol:

Ja chyba mam, tak jak Ty - chciałabym żeby kwiaty miały określona wielkości i na tym koniec 8) ale jak zwykle wszystkie rosną :lol: a później robi się problem :wink: Ten ma tak samo- rośnie jak głupi :o boję się go przyciąć żeby nie zmarniał :roll: (troszkę przecież kosztował :wink: )

Choineczkę też będę miała ubraną w ogródku, specjalnie na tę okazję kupiliśmy taaaką już wyrośniętą (ma gdzieś około 3m) , żeby na święta cieszyła nas swoim widokiem :lol: :lol: :lol: z lampeczkami oczywiście - kolor lampek jeszcze do uzgodnienia :lol: :wink:

http://foto3.m.onet.pl/_m/359e770078b2904b49431969e9eb5b0f,10,19,0.jpg :wink: