kropkq 11.10.2008 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Ja również obejrzałam Wasz domek, naprawdę bardzo mi się podoba………jedyny mankamencik, jaki znalazłam to sofa ustawiona tyłem do kominka. sofa tyłem do kominka tak wyszło "uwarunkowanie terenu" mogłam wybrać inny rodzaj kominka , mniejszy, narożny (nie zachwycałby mnie tak jak ten) i obok dać TV a sofę na przeciwną ścianę ale znowu osobiście nie lubię połączenia typu : kominek i tv obok, wolałam wybrać wariant ten co mam Zresztą nie przeszkadza mi ta wersja rozpalam ogień w kominku (ogrzewam dom) i robię dalej swoje , nie mam czasu wpatrywać się w niego bez przerwy ale gdy mamy z mężem ochotę na małe lenistwo to wyłączamy tv, rozkładamy sofę , otwieramy butelkę wina i ...... Przez ten układ miałam tylko jeden problem znaleźć taka sofę która rozkładałaby się w taki sposób jak wersalka, ale znalazłam kilka sekund, bez odsuwania ławy i z sofy robi się wielkie łoże Czasami rozkładamy ją i ja leżąc wygodnie wygrzewam sobie plecy, a mąż ogląda tv ...i wszystko gra przecież kominek to sprawa sezonowa i tak jak napisałaś dla mnie to tylko malutki mankamencik dziękuję za odwiedziny i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 11.10.2008 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 witam!piekny dom,wnetrza i ogród!gratulacje!a co to za piekne płytki na podłodze w holu i kuchni?dzieki za odp.POZDRAWIAM!Miłego relaxu na tarasie! To jest gres pół-poler Tibet Marfil 50x50, bardzo łatwy w utrzymaniu czystości Polecam, wszyscy znajomi zachwycają się nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.10.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Też nie lubie na jednej ścianie tv i kominka. Myślę, że fajnie to wyszło i nie nazwałabym tego mankamentem. Ja znów lubię wieczorem drgające światło w pomieszczeniu z palacego się kominka. Nie musze patrzeć na plonienie, wystarczy że na scianach w pokoju tańczą cienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 11.10.2008 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Też nie lubie na jednej ścianie tv i kominka. Myślę, że fajnie to wyszło i nie nazwałabym tego mankamentem. Ja znów lubię wieczorem drgające światło w pomieszczeniu z palacego się kominka. Nie musze patrzeć na plonienie, wystarczy że na scianach w pokoju tańczą cienie ja jeszcze lubię ciepełko z kominka lepsze od podłogówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.10.2008 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Dzień dobry Nieprawda, ze nikt nie zagląda. Ja zaglądam, nic nie piszę bo wszyscy wokół o coś Ciebie pytają i tylko czytam, bo na niektóre rzeczy nie zwróciłabym uwagi sama Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 12.10.2008 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Wiolasz POZDRAWIM ps. Ja Ciebie również odwiedzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.10.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Wiolasz POZDRAWIM ps. Ja Ciebie również odwiedzam tak myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 16.10.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 bardzo ładny dom i zagospodarowanie ogrodu, gratulacje! tak z ciekawości - gdzie kupowaliście nasadzenia do ogrodu? Pytam, bo chyba mieszkamy gdzieś niezbyt daleko od siebie. No może kawałek drogi jest pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 16.10.2008 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 bardzo ładny dom i zagospodarowanie ogrodu, gratulacje! tak z ciekawości - gdzie kupowaliście nasadzenia do ogrodu? Pytam, bo chyba mieszkamy gdzieś niezbyt daleko od siebie. No może kawałek drogi jest pozdrawiam, To ja tak z ciekawością zapytam - gdzie się budujesz lub juz mieszkasz Tuje i inne drobne iglaki kupowaliśmy w Piątku ( adresu nie znam ) resztę w Traczu pod Strykowem. Za gratulacje -DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 16.10.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 To ja tak z ciekawością zapytam - gdzie się budujesz lub juz mieszkasz Tuje i inne drobne iglaki kupowaliśmy w Piątku ( adresu nie znam ) resztę w Traczu pod Strykowem. Za gratulacje -DZIĘKUJĘ okolice Łagiewnik - ul. Wycieczkowej mieszkam od roku u Tracza pod Strykowem byłem, szukam takich większych jodeł czy sosen a tam są dość drogie. Generalnie Tracz ma wszystko dosyć drogie i ciężko jest dostać jakikolwiek rabat. Ale dzięki za inf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 16.10.2008 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 To spróbuj w tym Piatku , tam ma dośc duży wybór (wyjazd z Piątku na Kutno) .Polecam Ja u Tracza mam rabacik- 10% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 21.10.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Fajnie Ola , ze znow jestes. Dom i ogrod wygladaja na zupelnie kompletne. Co ty teraz robisz? Nie brakuje Ci urzadzania, planowania, budowy ??? Chyba mozna sie od tego uzaleznic. Ja juz nie moge zasnac bez wyobrazenia sobie kilku pomieszczen mojego nowego domku lub planowania kolejnych transportow materialow . hi hi hi. Zastanawia mnie tez gdzie ten Twoj malazonek wlazl zeby zrobic zdjecia z gory na slup ??? Nasz przytulny tez juz nabral ksztaltow mimo ,ze nieco innych niz Wasz. Nasz jest lekko "zmodyfikowany". Mam jednak nadzieje , ze bedzie rownie ladny jak Wasz i nie straci uroku przez te modyfikacje. Zaznaczam , ze wciaz sprawdzam czy sa od Was nowe posty wiec nie zapomnajcie o nas - czytajacych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 21.10.2008 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Fajnie Ola , ze znow jestes. jak miło Dom i ogrod wygladaja na zupelnie kompletne. Co ty teraz robisz? A własnie , że robię własnie układają mi kostke brukową jutro kończą i zacznę pracę na rabatach przed domem no i jak zdążymy również przed ogrodzeniem juz się ciesze na samą myśl ...kosteczka jak dla mnie wygląda super (ale jestem samochwała ) Nie brakuje Ci urzadzania, planowania, budowy ??? brakuje, chyba wezmę jakąś budowę , propozycję juz dostałam Chyba mozna sie od tego uzaleznic. oj można , można Ja juz nie moge zasnac bez wyobrazenia sobie kilku pomieszczen mojego nowego domku lub planowania kolejnych transportow materialow . hi hi hi. no to masz tak samo jak ja miałam Zastanawia mnie tez gdzie ten Twoj malazonek wlazl zeby zrobic zdjecia z gory na slup ??? na sąsiada budynek (w budowie) Nasz przytulny tez juz nabral ksztaltow mimo ,ze nieco innych niz Wasz. Nasz jest lekko "zmodyfikowany". Mam jednak nadzieje , ze bedzie rownie ladny jak Wasz i nie straci uroku przez te modyfikacje. Będzię bardzo ładny bo już fajnie wygląda i zapewniam Cię , że dla Ciebie będzie najpiękniejszy Zaznaczam , ze wciaz sprawdzam czy sa od Was nowe posty wiec nie zapomnajcie o nas - czytajacych. niedługo wkleje zdjęcia kostki brukowej emwu- trudno zapomnieć o wszystkich wspierających mnie w czasie budowy, odwiedzających dziennik , miłych słowach ...było tego wiele Pozdrawiam Również pozdrawiam Cię serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 22.10.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Hej Olu ja też Cie czasem odwiedzam choc dawno mnie nie bylo ale widze ze troche zmian u Ciebie...I mam do Ciebie pytanko co to za płytki masz na tarasie? Czy to jakas kostka brukowa? Bo my wlasnie chyba nie bedziemy robic lanego tarasu i schodow tylko zrobimy go z kostki ale nie wiem jak to wyglada cenowo podobno kostka wychodzi taniej tylko zalezy znow jaka... A jak to u Was bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 22.10.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 witam.tak sie waszym domem zauroczylam, ze slow mi brakuje.ogrod swietnie rozplanowany.piekny.twoj dziennik jest dla mnie prawdziwa skarbnica wiedzy budowlanej-szczegolnie zdjecia.a dzieki fotkom waszego salonu, znalazlam sposob jak u nas ustawimy kominek,akwarium i tv.tez wlasnie nie chcialam na jednej scianie tv i kominka.i tak jak u was jest dla nas idealnie. piekne kolory, cieple pomaranczowe.dodatki w kazdym pomieszczeniu dopasowane.ach bosko. pozdrawiam. olu super laska z ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 22.10.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Zagladalam zagladalam i nic nie pisalam - Mayland mnie tu przygonila bo kladziecie taka sama kostke jak my - no i tak w ogole pieknie u was!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 22.10.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 O boże, az mi dech zaparło, nie tak dawno zaglądałam do was (no może to było jakiś czas temu) a tu takie cuda, ogród po prostu bajka, pięknie, praktycznie i z głwa urządzone, WIELKIE GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 22.10.2008 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Hej Olu ja też Cie czasem odwiedzam choc dawno mnie nie bylo ale widze ze troche zmian u Ciebie... I mam do Ciebie pytanko co to za płytki masz na tarasie? Czy to jakas kostka brukowa? Bo my wlasnie chyba nie bedziemy robic lanego tarasu i schodow tylko zrobimy go z kostki ale nie wiem jak to wyglada cenowo podobno kostka wychodzi taniej tylko zalezy znow jaka... A jak to u Was bylo? Witaj na tarasie mam kostkę Libetu Via Castello kolor pastello system tych kostek składa się z 13 różnej wielkości prostokątów(są dość duże) , położone tak samo jak kładzie się kostkę brukową ... dzięki temu mam pewność, że po kilku latach nie będą odchodzić tak jak to mają w zwyczaju kafelki Jedyny mankament to plamy po grillowaniu bardzo ciężko schodzą , ale Ludwik i gorąca woda czynią cuda na wiosnę mam zamiar je zaimpregnować , zresztą teraz grill ustawiam na kamykach za to plusem ich jest to , że nie w ogóle nie znać na nich kurzu a tak pro po to ja miałam wylany taras a na te płyty zdecydowałam się przed samym założeniem w niczym to nie przeszkadzało koszt po upustach ok. 70zł za m2 plus założenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 22.10.2008 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 aga1401 dziękuję za odwiedziny i zapraszam częściej miło mi , że mogłaś skorzystać z moich doświadczeń mhk kosteczkę mamy ładniutką - prawda edyta kozłowska dziękuję wszystkim za odwiedziny, za tyle ciepłych słów i zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 22.10.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 aga1401 dziękuję za odwiedziny i zapraszam częściej miło mi , że mogłaś skorzystać z moich doświadczeń mhk kosteczkę mamy ładniutką - prawda edyta kozłowska dziękuję wszystkim za odwiedziny, za tyle ciepłych słów i zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts