Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Mojego Przytulnego"

kropkq

Recommended Posts

Wykonaliście kawał dobrej roboty. Dużo zrobiliście a to cięzka praca. Wiem coś o tym :wink:

Czasem brakuje mi takiej osoby, która mogłaby coś doradzić... :roll: WY tworzycie zgrany duet!!!

Wiem, że wiesz, że to ciężka praca bo oglądam Twój dziennik i widzę Twoje zmagania z ogrodem, Ty tez ciężko pracujesz.

My pracujemy razem, wspólnie wymyślamy, kupujemy ....czasami jaki już nie mam siły i ochoty to mąż mobilizuje mnie do dalszego działania a innym razem jest odwrotnie - to ja gonię jego :wink: zawsze w dwójkę jest raźniej :lol: Dlatego w Twoją stronę składam pokłony, jesteś dzielną kobietą i niezmordowaną :D Twój mąż pod tym względem nie jest jedynym , znam wielu takich co nie lubią pracy w ogrodzie, my kobiety lubimy kwiatki, krzaczki, kamyczki, porządek.....

I chwała nam za to :lol: :lol: :lol:

a ja zazdraszczam odchowanych dzieci :wink: ..u nas ja siedzę w mieszkaniu i panuję nad łobuzerstwem a mąż w domu pracuje :D Z tymi naszymi młodymi nic nie da się zrobić ..trzeba mieć oczy wokół głowy :roll:

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a ja zazdraszczam odchowanych dzieci :wink: ..u nas ja siedzę w mieszkaniu i panuję nad łobuzerstwem a mąż w domu pracuje :D Z tymi naszymi młodymi nic nie da się zrobić ..trzeba mieć oczy wokół głowy :roll:

Trzeba było wcześniej wziąć się za te sprawy , teraz same by sie zabawiały :lol: a Ty z mężem w ogrodzie :lol: ale z tego co wiem wszyscy przechodzimy (z dziećmi) to samo, moje kiedyś również były malutkie i czasami nieznośne :D

wyrosną z tego :wink:

Trzeba było wcześniej wziąć się za te sprawy , teraz same by sie zabawiały :lol: a Ty z mężem w ogrodzie :lol: ale z tego co wiem wszyscy przechodzimy (z dziećmi) to samo, moje kiedyś również były malutkie i czasami nieznośne :D

wyrosną z tego :wink:

wiem, wiem..a potem do tego pewnie trochę się tęskni :roll: 8)

kropkq pieknie to wam wyszlo-kostka i rabaty.Jak zagladam do Ciebie to myśle, że już bardziej zaskoczyć mnie nie możesz a jednak się myle.Masz naprawde WIELKI talent,wyczucie smaku w wybieraniu i dobieraniu kolorów,materiałów itp.

Ja u siebie bede miała brązową kostke do tego może pasek żółtej kostki na obrzeżach (coby do nieszczesnej elewacji pasowało i do pieknej kostki tarasowej:) ) i zastanawiam się czy z brązowa kostka i te kamyczki i kora też by się tak ładnie prezentowały jak u Ciebie???Jak myślisz???

kropkq

Ja u siebie bede miała brązową kostke do tego może pasek żółtej kostki na obrzeżach (coby do nieszczesnej elewacji pasowało i do pieknej kostki tarasowej:) ) i zastanawiam się czy z brązowa kostka i te kamyczki i kora też by się tak ładnie prezentowały jak u Ciebie???Jak myślisz???

Ocia , bielutkie kamyczki, kora (nawet te szare) wszędzie sie pięknie reprezentują, do każdego koloru domu i kostki :lol: Czemu narzekasz na elewację :roll: co prawda to nie brudna biel( czytałam, że taka chciałaś) ale nie jest zła :lol: do tego ładnie położona kostka "jesień) w brązach jakieś ciemny brąz palisady lub obrzeża i będzie pięknie :lol: Domek masz uroczy :lol: Świetna tapeta do sypialni, mi też by taka pasowała na jedną stronę :lol:

Witam! Czy mogłabyś napisać, jaki masz kolor drzwi wewnetrznych (czy to calvados?), oraz zrobić fotkę swojej łazienki, tak by było widac drzwi. bo u ciebie łazienka wenge, nawet dobrze komponuje się z tymi drzwiami.

kolor drzwi to calvados, niestety na zdjęcie troszke będziesz musiała poczekać bo musze zrobic , wkleic do foto onetu i dopiero do komentarzy.....ale wkleję ...cierpliwość:)

Witam! Czy mogłabyś napisać, jaki masz kolor drzwi wewnetrznych (czy to calvados?), oraz zrobić fotkę swojej łazienki, tak by było widac drzwi. bo u ciebie łazienka wenge, nawet dobrze komponuje się z tymi drzwiami.

kolor drzwi to calvados, niestety na zdjęcie troszke będziesz musiała poczekać bo musze zrobic , wkleic do foto onetu i dopiero do komentarzy.....ale wkleję ...cierpliwość:)

Bardzo dziękuje!

Czy twoje drzwi są firmy Włoszczowa stolbud? Jeśli tak, to czy kolor nazywa się calvados- czy dzika grusza?

Ja również zamówiłam drzwi w kolorze calvados i prawde mówiąc troche żałuje, bo obawiam się, że moje marzenia o łazience w kolorze wenge właśnie się roztrzaskały. Jednak u ciebie w cale to nie podpada, a więc może jest jakaś iskierka nadzieji...?

Interesuje mnie przede wszystkim zdjęcie, na którym będzie widoczny kolor drzwi oraz np. ciemny kolor mebli, lub kafelków.

Bardzo dziękuje!

Czy twoje drzwi są firmy Włoszczowa stolbud? Jeśli tak, to czy kolor nazywa się calvados- czy dzika grusza?

Ja również zamówiłam drzwi w kolorze calvados i prawde mówiąc troche żałuje, bo obawiam się, że moje marzenia o łazience w kolorze wenge właśnie się roztrzaskały. Jednak u ciebie w cale to nie podpada, a więc może jest jakaś iskierka nadzieji...?

Interesuje mnie przede wszystkim zdjęcie, na którym będzie widoczny kolor drzwi oraz np. ciemny kolor mebli, lub kafelków.

Drzwi są firmy Włoszczowa i kolorek calvados - takie jak Twoje :lol:

Mam jasne kafle, po jednej stronie wklejone są paski, miedziano- złote dekory, po drugiej dekory jak widać - na ciemnym tle liście które tez mają w sobie coś ze złota, szafeczka pod umywalką wenge, parapet z bardzo ciemnego marmuru i przez podłogę idzie ciemny pasek płytek ...i uwierz mi na słowo - naprawdę drzwi w ogóle nie rażą swoim kolorem :lol:

Przecież nie zawsze wstawiając np. drzwi koloru wenge musisz mieć we wszystkich pokojach ciemne meble lub tak jak ja mam, drzwi calvados które swoim kolorem pasują tylko do salonu, przedpokoju i sypialni.....w wc też mam ciemne płytki ...

niestety ale zbyt małą mam łazienkę żeby aparatem ( od wewnątrz) ogarnąć wszystko , ciemna szafkę i drzwi :-?

wklejam tylko to co mogłam zrobić :roll: a decyzja należy do Ciebie :)

http://foto3.m.onet.pl/_m/31a3be14bacb498daf5eb6d14325fcdf,21,19,0.jpg http://foto0.m.onet.pl/_m/13ccf767435a8394e5dadcbc73c208b4,21,19,0.jpg

Nie pojmuję, jak to jest ze niektórzy to mają złote ręce do takich prac i wszystko im wychodzi, nawet jak koncepcji brak..no a ja myśle i nic...

ale masz pieknie, przecudnie i bajkowo faktycznie :D

wiolasz

co Ty tylko narzekasz :roll: a kto taka piękna kuchnię wymyślił :lol:

a poza tym jak juz wcześniej napisała Lucyna 1 " w rękach dobrej gospodyni WSZYSTKO rośnie" :wink: :oops: :lol:

witam

zawsze oglądam i oglądam ( taka ze mnie cichociemna w tym oglądaniu zdjęć w galerii) ale tym razem nie wytrzymam i muszę napisać.

Poprostu jestem zauroczona twoim wjazdem i ogrodem - właściwie wszystko jest tam co ja bym chciała by w moim ogrodzie się znalazło. Poprostu wielkie gratulację

Drzwi są firmy Włoszczowa i kolorek calvados - takie jak Twoje :lol:

Mam jasne kafle, po jednej stronie wklejone są paski, miedziano- złote dekory, po drugiej dekory jak widać - na ciemnym tle liście które tez mają w sobie coś ze złota, szafeczka pod umywalką wenge, parapet z bardzo ciemnego marmuru i przez podłogę idzie ciemny pasek płytek ...i uwierz mi na słowo - naprawdę drzwi w ogóle nie rażą swoim kolorem :lol:

Przecież nie zawsze wstawiając np. drzwi koloru wenge musisz mieć we wszystkich pokojach ciemne meble lub tak jak ja mam, drzwi calvados które swoim kolorem pasują tylko do salonu, przedpokoju i sypialni.....w wc też mam ciemne płytki ...

niestety ale zbyt małą mam łazienkę żeby aparatem ( od wewnątrz) ogarnąć wszystko , ciemna szafkę i drzwi :-?

wklejam tylko to co mogłam zrobić :roll: a decyzja należy do Ciebie :)

Bardzo dziękuje za zdjęcia. Ja również mam drzwi z Włoszczowej, jednak tylko drzwi wejściowe mają kolor calvados, a reszta to dzika grusza- oba kolory bardzo zbliżone do siebie!

W przyszłym tygodniu będe miała wstawiane drzwi! Wtedy odezwe się, jak wyglądają!

Nie pojmuję, jak to jest ze niektórzy to mają złote ręce do takich prac i wszystko im wychodzi, nawet jak koncepcji brak..no a ja myśle i nic...

ale masz pieknie, przecudnie i bajkowo faktycznie :D

wiolasz

co Ty tylko narzekasz :roll: a kto taka piękna kuchnię wymyślił :lol:

a poza tym jak juz wcześniej napisała Lucyna 1 " w rękach dobrej gospodyni WSZYSTKO rośnie" :wink: :oops: :lol:

Nie narzekam, zazdraszczam...Jak sobie pojęcze to mi lżej. A wogle wkurzam sie, bo wszystko wolno idzie u nas a ja już chciałabym sobie w ogródku posiedzieć..

Nie narzekam, zazdraszczam...Jak sobie pojęcze to mi lżej. A wogle wkurzam sie, bo wszystko wolno idzie u nas a ja już chciałabym sobie w ogródku posiedzieć..

Żeby sobie w ogródku posiedzieć to trzeba sobie na to zasłużyć :wink: tzn odwalić kawał ciężkiej roboty a Ty kobieto masz to przed sobą :wink: :D poza tym teraz kiedy już robi się coraz zimniej a bliżej nocy mroźno kto by w ogródku siedział :roll: lepiej przy kominku :lol:

Kobiety mają to do siebie, że jak pojęczą, ponarzekają to im jest lżej :wink: :lol:

też tak mam :wink: :lol:

witam

zawsze oglądam i oglądam ( taka ze mnie cichociemna w tym oglądaniu zdjęć w galerii) ale tym razem nie wytrzymam i muszę napisać.

Po prostu jestem zauroczona twoim wjazdem i ogrodem - właściwie wszystko jest tam co ja bym chciała by w moim ogrodzie się znalazło. Po prostu wielkie gratulację

ikson

dziękuję za odwiedziny za wszystkie miłe słowa i zapraszam ponownie :lol:

:lol: :lol: