kropkq 31.10.2008 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 mi brak słów - macie ślicznie bardzo mi się podoba dom i ogród pozdrawiam Dzięki i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 05.11.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 kropq, jutro wstawiają mi drzwi. Nie powiem- strasznie się boje tego koloru.A skoro masz ten sam kolor drzwi, może byłabyś mi w stanie doradzić, czy w przedpokoju pasowałaby garderoba w kolorze orzech?Jakie masz odczucia w swojej łazience? Czy te drzwi nie gryzą się z zupełnie inną kolorystyką, taką jak wenge?Powiedz mi jeszcze czy ta pomarańcz jest bardzo rażąca, czy dużo zależy od światła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.11.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 mi brak słów - macie ślicznie bardzo mi się podoba dom i ogród pozdrawiam Dzięki i zapraszam chyba się naprawdę wproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 05.11.2008 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 chyba się naprawdę wproszę będzie mi bardzo miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 05.11.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 kropq, jutro wstawiają mi drzwi. Nie powiem- strasznie się boje tego koloru. Powiedz mi jeszcze czy ta pomarańcz jest bardzo rażąca, czy dużo zależy od światła? Zupełnie Cie nie rozumię boisz się ale przecież sama wybrałaś ten kolor.... a poza tym przecież to nie pomarańczowy,... mam do niego dopasowaną szafkę na buty (grusza polna? chyba ) ale to juz nieco inny kolor mniej wyraźny,mdły o gładkiej strukturze ...i takich drzwi bym nie wybrała ale te co mam (odgrzebałam fakrtury i sprawdziłam dokładnie - Drzwi firmy KORONA , kolor calvados dąb ) są piękne :wyrazisty kolor, struktura dębu, piękne wysłojenie..... na zdjęciach wyglądaja nieco inaczej w rzeczywistości są bardzej ciemne ale na pewno nie pomarańczowe http://foto0.m.onet.pl/_m/0db7e565816e0e88f7bea12b50f8718c,5,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/24cb0aaa4c32b3a69649c3dc2545db1d,5,19,0.jpg przez to, że jest to "mocny" kolor , zdecydowany, wyraźny to ten ciemny w łazience wenge nie tłumi go i jednocześnie drzwi calvados przy nim nie wygląda blado. Może to wszystko zależy od wielu czynników od reszty wystroju sama zobaczy czy u mnie jest pomarańczowo brzydko http://foto2.m.onet.pl/_m/e69462f4a812b987152043eed8b7cdca,10,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/68bd7521eef685e24613740e23189b51,10,19,0.jpg Chyba martwisz sie na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.11.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 piękne schody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.11.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 piękne płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 05.11.2008 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 anetina mikopiko dziewczyny ! nie słodzić mi tu za bardzo to są schody na "strych" wąskie i bez poręczy (ale takie -według potrzeb ) a płytki- są fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 06.11.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 ale takie schody są ładne my tez chcemy coś w stylu miały być proste i ciut zakręcone, ale te mi się bardziej podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.11.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Oooo przyciełaś kwiatka w salonie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 06.11.2008 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Oooo przyciełaś kwiatka w salonie widzę nie nie przycięłam to stare zdjęcie kwiatek przestawiłam w kąt i przycięłam jeden wierzchołek (sam najmniejszy listek) teraz obserwuję jak nic się nie będzie działo to skrócę więcej. A ty obcinałaś go ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ohh 06.11.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 kropkq czy mogłabyś mi powiedzieć jakiej szerokości są Twoje schody? czy to 70cm? Pytam, ponieważ z mężem chcemy sobie zrobić małą sypialnię na poddaszu, ale nie za bardzo mamy miejsce na szerokie schody. Max. 70 cm się zmieści. Czy po takich schodach można w miarę wygodnie poruszać się? A tak bez słodzenia też uważam, że prezentują sie bardzo elegancko i lekko . Czy 7tys. wystarczy mi na podobne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.11.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Nie przycinałam jeszcze swojego. Widze natomiast, ze wszystkie nowe listki które puszczał pieknie się rozrosły. Spadło mi za to 3 stare liście. Ale jak zacznie tylko iść za mocno w górę to będę go cieła. Narazie jest jeszcze zwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 06.11.2008 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 kropkq czy mogłabyś mi powiedzieć jakiej szerokości są Twoje schody? czy to 70cm? Pytam, ponieważ z mężem chcemy sobie zrobić małą sypialnię na poddaszu, ale nie za bardzo mamy miejsce na szerokie schody. Max. 70 cm się zmieści. Czy po takich schodach można w miarę wygodnie poruszać się? A tak bez słodzenia też uważam, że prezentują sie bardzo elegancko i lekko . Czy 7tys. wystarczy mi na podobne?? Ponieważ nie mieliśmy w planach góry tylko taki stryszek (a i tak wyszło co innego), to żeby nasz korytarz nie był zbyt szeroki -pani architekt wyznaczyła na schody najmniej miejsca jak tylko się dało : czyli uznała , że 90cm to najmniej.....ale same stopnie mają 75cm , parę cm odstają od ściany i jeszcze zostawione zostało miejsce na poręcze które może w przyszłości zostaną zrobione (jak zajdzie potrzeba ) myślę , że jeśli nie masz tyle miejsca to zrobią Ci takie jakie zechcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 06.11.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Ola , ja znowu po porade do doswiadczonej "przytulnej" . Sprawa telewizora. U nas podobnie jak u Was kominek na jednej a telewizor na przeciwnej scianie. Z tym , ze kominek bedzie narozny a telewizor wiszacy. Tak czy inaczej - zastanawia mnie sprawa slonca. Okna salonu skierowane sa na poludnie. Od strony kominka slonce wschodzi a od strony telewizora zachodzi (czy u Was jest tak samo? ) . Przy takim ukladzie w salonie jest caly czas slonecznie . I teraz pytanie czy da sie ogladac telewizor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 06.11.2008 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Ola , ja znowu po porade do doswiadczonej "przytulnej" . Przy takim ukladzie w salonie jest caly czas slonecznie . I teraz pytanie czy da sie ogladac telewizor ? Jako doświadczona "przytulna" może "przytulanka" powiem Ci, że mam tak samo jak Ty z tym słońcem, ale jakoś nie zwróciłam uwagi na to żeby mi to w jakiś sposób przeszkadzało ....bo ja lubię słoneczko a tv latem prawie wcale nie oglądałam teraz dopiero troszkę , kiedy wieczór robi się tak szybko.....mało tego przez ten cały czas jak mieszkamy, miałam tylko 3 dobrze odbierające programy dopiero dziś mąż wykupił cyfrę + Taka ze mnie amatorka telewizji Chociaż przy zachodzie nie powinno być żadnych problemów no może o wschodzie ale kto by o 6.00 czy 7.00 oglądał telewizję są fajniejsze sprawy które tak rano można robić .....np. oglądać wschód słońca, słuchać śpiewu ptaków ...... Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 06.11.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 dziękuje ci za odpowiedzi i tak jak obiecałam podaje link ze zdjęciami moich drzwi. Czekam na twoją opinię (ale szczerą ) http://forum.muratordom.pl/post2849198.htm#2849198 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.11.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 witanko... ja równiez mam pytanie o lampry ogrodowe... czy one są jakos bezprzewodowe....? bo widziałam jak zakładałaś trawnik, ale nie zauważyłam tam ewentualnego kabelka z prądem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.11.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Były kable http://foto0.m.onet.pl/_m/0c80984cb3a771e8749bcb5e02652368,21,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.11.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 My też wczoraj skosilismy trawę. Miałam obiekcje czy robić to przed zimą ale trawa była tak duza, że pewnie gniłaby zimą. Wykosilismy więc jednocześnie usuwając razem z trawą zalegające w niej liscie Mam nadzieję, ze nic tym naszym trawom nie będzie ma być chłodno już ale jeszcze bez mrozu. Te lampy zawsze mi się podobaly. Prosty, elegancki wzór. Kiedys i ja o nich myślałam ale ostatecznie wybrałam z prześroczystymi kloszami bo mam niewiele tych lamp a chciałam by dawały więcej swiatła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts