mysweetbabys 12.11.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 fajny dzienniczek no i domek super urzadony w srodku jak i super urzadzone na zewnatrz,czy ktos wam robi projekt zieleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 12.11.2008 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 witanko... ja równiez mam pytanie o lampry ogrodowe... czy one są jakos bezprzewodowe....? bo widziałam jak zakładałaś trawnik, ale nie zauważyłam tam ewentualnego kabelka z prądem.. mayland Były kable Potwierdzam, że były i do nawodnienia też są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 12.11.2008 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 My też wczoraj skosilismy trawę. . Wykosilismy więc jednocześnie usuwając razem z trawą zalegające w niej liscie Mam nadzieję, ze nic tym naszym trawom nie będzie ma być chłodno już ale jeszcze bez mrozu. Te lampy zawsze mi się podobaly. Prosty, elegancki wzór. Kiedys i ja o nich myślałam ale ostatecznie wybrałam z prześroczystymi kloszami bo mam niewiele tych lamp a chciałam by dawały więcej swiatła. Nasza trawa dopiero teraz nabrała ładnego wyglądu , przez to krótkie ścięcie...a poza tym, chociaż u mnie tych liści nie było tak wiele, to ciągle mnie denerwowały , kosiarka wciągnęła je jak odkurzacz chyba mrozów takich dużych od razu nie będzie Jeżeli chodzi o lampy to świecą tak mocno, że od strony ogrodu zrobiliśmy na ściemniaczu bo wręcz oślepiały od frontu jest ich mniej (trzy) ale i tak musimy coś wymyśleć do nich pasują energooszczędne i nawet te najsłabsze dają za dużo światła , tym bardziej , że zaraz obok stoi słup energetyczny z lampą ...mam cały dom oświetlony tak więc te z przodu są powiedziałabym raczej dla ozdoby, nie mniej- jak już są to powinny świecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 12.11.2008 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 fajny dzienniczek no i domek super urzadony w srodku jak i super urzadzone na zewnatrz,czy ktos wam robi projekt zieleni? Nie, na początku chcieliśmy ale skoro pani oznajmiła nam , że cena za powiedzmy za najskromniejszy to 3tys. zrezygnowaliśmy na rzecz krzaczków do ogrodu teraz jestem bardzo zadowolona bo wiem , że to co mam to tylko zawdzięczam sobie a i tak ci co się trochę na ogrodach znają podpytują, który ogrodnik nam taki fajny projekt zrobił...czyżby był zrobiony po fachowemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.11.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 kropkq piękny dom a ogród rany marzę o takim. To mój ideał. Jak będę urządzała nasz to poproszę o kilka wskazówek. BRAWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 18.11.2008 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 kropkq piękny dom a ogród rany marzę o takim. To mój ideał. Jak będę urządzała nasz to poproszę o kilka wskazówek. BRAWO Zapraszam, jak tylko będę mogła w czymś pomóc to chętnie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia_999 19.11.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Pięknieeeeeeeeeeee!!! jestem pełna podziwu zwłaszcza dla ogrodu, narazie jednym tchem oglądałam zdjecia teraz poczytam może trochę normalnie cudo ten Wasz domek i ogródek !!! pozdrawiam i gratulujęps ciekawa jestem czy za parę lat moj ogródek będzie choć w 1/10 tak świetny jak Wasz???? Oto jest pytanie Ale kiedy to będzie......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zphugawronwp.pl 21.11.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Pięknie, pięknie i jeszcze raz pięknie! Już wiem gdzie zasięgnąć porad w razie potrzeby. Mam nadzieje, że moge na porady liczyć? Ogród cudeńko (jak u Toli) i domek również śliczny (jak u Toli). Aż zazdroszczę takiego gustu, bo też chciałabym tak mieszkać (w pięknie urządzonym domku z pieknym ogrodem) i nie wiem czy choć w połowie będe zadowolona ze swoich wyborów co do wykończeniówki wnętrz, nie mówiąc już o ogrodzie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.11.2008 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Ola czy Twoja ekipa budowlana i ciesle dzialaja rowniez w malopolsce czy tylko w Twoich regionach?Chyba bylas z nich zadowolona a przegladajac poczatki dziennika znalazlam ceny ktore podalas wiec wydaje mi sie ze byli dosyc tani.Jezeli moglabym prosic o jakis namiar (zdaje sie ze byli to jacys gorale) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 22.11.2008 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Niestety ale ekipa murarska rozleciała się , zresztą budowali tylko w swoich stronach, dla mnie zrobili wyjątek dojeżdżając 50 km codziennie Firma od dachu ma pełno pracy w naszych okolicach ale podaję namiar ŻUR-DACH tel. 516093029 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.11.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Ola dzieki W takim razie zaczynam intenyswne poszukiwania w sowich okolicach.Mam nadzieje ze z sila robocza nie bedzie tak ciezko jak w poprzednim roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 24.11.2008 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 zaczynam intenyswne poszukiwania w sowich okolicach.Mam nadzieje ze z sila robocza nie bedzie tak ciezko jak w poprzednim roku powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 24.11.2008 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 [email protected] sylwia_999 dziękuję i życzę powodzenia w urządzaniu domku i ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 04.12.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Witaj kropkq, Straszliwie podoba mi się twój ogródek, jest boski Domek też jest śliczny, bardzo podoba mi się twój wkład kominkowy mogła byś dokładnie podać jaki to model? I jeszcze mam prośbę o podanie nazwy dachówki oraz jaki kolor ma twoja elewacja ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 09.12.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Oryginalna to na pewno nie będę, ale co mi tam... Domek, ogród, wnętrza - przecudne!!!! Pierwsza klasa!!!! Mistrzostwo!!!!Mam wielką prośbę. Czy mogłabyś napisać kolor (i nazwę firmy) klinkieru, z którego zrobione jest ogrodzenie? Przepraszam, ale niestety z braku czasu nie przeczytałam całego dziennika, głównie to oglądałam zdjęcia, więc być może już o tym pisałaś. Mam nadzieję, że to jednak nie będzie problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 11.12.2008 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Witaj kropkq, Straszliwie podoba mi się twój ogródek, jest boski Domek też jest śliczny, bardzo podoba mi się twój wkład kominkowy mogła byś dokładnie podać jaki to model? I jeszcze mam prośbę o podanie nazwy dachówki oraz jaki kolor ma twoja elewacja ? Pozdrawiam Wkład kominkowy DOVRE materiał wykonania komory: żeliwo wysokiej jakości wyposażenie: drzwi proste o nowoczesnej linii z szybą 36" otwierane na lewą stronę,dwa regulatory dopływu powietrza do spalania: prawy - bezpośrednio na palenisko, lewy - zabezpieczający szybę przed zadymianiem, automatyczny szyber, popielnik, przyłącze powietrza z zewnątrz, uchwyt stalowy wielofunkcyjny (otwieranie drzwiczek, wyjmowanie popielnika, sterowanie dopływem powietrza), system dopalania spalin. Dachówka celtycka -czarna elewacja - niestety ale nr nie mam zapisanych Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 11.12.2008 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Oryginalna to na pewno nie będę, ale co mi tam... Domek, ogród, wnętrza - przecudne!!!! Pierwsza klasa!!!! Mistrzostwo!!!! Mam wielką prośbę. Czy mogłabyś napisać kolor (i nazwę firmy) klinkieru, z którego zrobione jest ogrodzenie? Przepraszam, ale niestety z braku czasu nie przeczytałam całego dziennika, głównie to oglądałam zdjęcia, więc być może już o tym pisałaś. Mam nadzieję, że to jednak nie będzie problem? Kolor cegiełek klinkierowych to Sahara ale firmy nie pamiętam a nie mam już siły przeglądać wszystkich faktur, dostaje dużo takich pytań na priv, myślę , że mnie zrozumiesz. Sorki Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 11.12.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Witam serdecznie i gratuluję pięknego domu. Wnętrza są według mnie bardzo ciepłe i gustowne i wręcz zapraszają żeby wejść. Podziwiam też umiejętność zakladania i pielęgnowania ogrodu własnymi rękami - ja licze na fachowców i na to że zdążę się jeszcze czegos nauczyć......Wasz ogród jest cudownym dopełnieniem domu...no i ten basen.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 12.12.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Oryginalna to na pewno nie będę, ale co mi tam... Domek, ogród, wnętrza - przecudne!!!! Pierwsza klasa!!!! Mistrzostwo!!!! Mam wielką prośbę. Czy mogłabyś napisać kolor (i nazwę firmy) klinkieru, z którego zrobione jest ogrodzenie? Przepraszam, ale niestety z braku czasu nie przeczytałam całego dziennika, głównie to oglądałam zdjęcia, więc być może już o tym pisałaś. Mam nadzieję, że to jednak nie będzie problem? Kolor cegiełek klinkierowych to Sahara ale firmy nie pamiętam a nie mam już siły przeglądać wszystkich faktur, dostaje dużo takich pytań na priv, myślę , że mnie zrozumiesz. Sorki Pozdrawiam serdecznie Jeśli to Sahara to już wszystko wiem. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 12.12.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Dzięki za odpowiedz Witaj kropkq, Straszliwie podoba mi się twój ogródek, jest boski Domek też jest śliczny, bardzo podoba mi się twój wkład kominkowy mogła byś dokładnie podać jaki to model? I jeszcze mam prośbę o podanie nazwy dachówki oraz jaki kolor ma twoja elewacja ? Pozdrawiam Wkład kominkowy DOVRE materiał wykonania komory: żeliwo wysokiej jakości wyposażenie: drzwi proste o nowoczesnej linii z szybą 36" otwierane na lewą stronę,dwa regulatory dopływu powietrza do spalania: prawy - bezpośrednio na palenisko, lewy - zabezpieczający szybę przed zadymianiem, automatyczny szyber, popielnik, przyłącze powietrza z zewnątrz, uchwyt stalowy wielofunkcyjny (otwieranie drzwiczek, wyjmowanie popielnika, sterowanie dopływem powietrza), system dopalania spalin. Dachówka celtycka -czarna elewacja - niestety ale nr nie mam zapisanych Pozdrawiam Jeśli chodzi o kominek to o tych wszystkich zaletach wkładu przeczytałam w twoim dzienniku budowy a mi chodziło o dokładny model ! Czy to jest wkład kominkowy Dovre 2180 CBS ? podaje link http://www.sanmet.pl/wklad_grzewczy_dovre_2180_cbs-produkt_dodaj_komentarz-72.html I jeszcze jedno pytanie co to za marmur jest obok wkładu i czy dodatkowo jest tam jakaś szyba? zrobiłam zdjęcia wykończonego kominka, bardzo się nam podoba ... i wszystkim którzy go obejrzeli http://foto0.m.onet.pl/_m/a39e050687578910706e6b81276a565c,5,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/5d1a382aed39232a75555bdaff67e391,5,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/8f4573578e29176217e87dad3ade0681,5,19,0.jpg http://foto0.m.onet.pl/_m/e365fb51b8c812c2fb98f33270f4cc38,5,19,0.jpg Kominek jest naprawdę super i nie dziwie się że wszyscy wpadają w zachwyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts