vanka99 22.12.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 WitamPrzepiękny dom i ogród. Gratuluje pomysłów i wytrwałości. Niech Święta Bożego Narodzeniai Wigilijny wieczór upłyną Wamw szczęściu i radościprzy staropolskich kolędachi zapachu świerkowej gałązki.Nowy Rok zaś niech przyniesie szczęście i pomyślność Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 23.12.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://images31.fotosik.pl/423/1f27a396fcba6966med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 23.12.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://foto0.m.onet.pl/_m/219f1be32e0d0ecc615bb08e63396e60,21,19,0.jpg Jakbym widziala swojego 7 letniego sznaucerka . Moj spi tak w lozku lub na sofie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maziaa 25.12.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Skąd ja znam tego pieska ?!?! Czyżby to klon mojej Zuli ?? http://fotoforum.gazeta.pl/3,0,401683,2,13.html Zdrowych pogodnych Świąt i samych szczęśliwych chwil w nowym przepięknym domku !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 25.12.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Skąd ja znam tego pieska ?!?! Czyżby to klon mojej Zuli ?? http://fotoforum.gazeta.pl/3,0,401683,2,13.html Zdrowych pogodnych Świąt i samych szczęśliwych chwil w nowym przepięknym domku !!! Twój piesek tak samo uroczy jak i mój To najwspanialsze psy na świecie a zwłaszcza sunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.12.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Co do rasy to sie zgodze, ale nie zgadzam sie z "dyskryminacja" plciowa Moj chlopak jest the best http://img389.imageshack.us/img389/8303/img20991kh2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 25.12.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2008 Tez mam chlopaka Emilka - pies aniol!http://photos.nasza-klasa.pl/3552723/7/other/std/bfd4a8f22f.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maziaa 26.12.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 No ładnie z tematów budowlanych zeszliśmy na psy Ale rzeczywiście ta rasa jest naaaajwspanialsza. A magpie101 ja to mam zestaw sznaucerkę Zulę i córkę Emilkę hahaha !!! Jeśli chodzi o budowę to niestety nie mam tu dziennika, ale zapraszam na mojego bloga http://www.wenecja-tarnow.mojabudowa.pl/ Jeszcze sporo przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewachem 27.12.2008 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Pani OluTo mój pierwszy post na forum i nie wiem co mam napisac w jakich slowach by sie nie powtarzac po innych. Swoich odczuc po przeczytaniu Pani dziennika i obejrzeniu Pani domu nawet nie potrafie ubrac w odpowiedni slowa. Gratuluje i zycze przede wszystkim zdrowia by moc przezyc w tym RAJU wiele wspanialych lat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 27.12.2008 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE Sznaucerki (chciałabym się poprawić) to wyjątkowe,mądre, śliczne pieski...niezależnie od płci ewachem- witam w moich skromnych progach i zapraszam częściej Ps. my tu na forum , niezależnie od wieku jesteśmy na TY tak więc miło mi Cie poznać Ewo , ja jestem Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewachem 27.12.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE Sznaucerki (chciałabym się poprawić) to wyjątkowe,mądre, śliczne pieski...niezależnie od płci ewachem- witam w moich skromnych progach i zapraszam częściej Ps. my tu na forum , niezależnie od wieku jesteśmy na TY tak więc miło mi Cie poznać Ewo , ja jestem Ola Dziękuję Olu Dziś po raz drugi czytam Twój dziennik Napisałam Ci na priv=> jakbys mogla odpisac bede wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 27.12.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 już kiedyś pisałam,że u Ciebie Olu jest pięknie,ale teraz to przeszłaś samą siebie jest tak świątecznie i miło, podglądam Twój domek bardzo często i mam nadzieję,że już niedługo ja będę się borykać z urządzaniem, a na razie poprawiam sobie humor oglądając Twój domek.Niech Wam się dobrze mieszka ...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 28.12.2008 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 już kiedyś pisałam,że u Ciebie Olu jest pięknie,ale teraz to przeszłaś samą siebie jest tak świątecznie i miło, podglądam Twój domek bardzo często i mam nadzieję,że już niedługo ja będę się borykać z urządzaniem, a na razie poprawiam sobie humor oglądając Twój domek.Niech Wam się dobrze mieszka ...pozdrawiam Tamaro, pokaż, pochwal się Swoim domkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lido41 28.12.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Witam po przeczytaniu i obejrzeniu Twojego dziennika ja również dołączam do grona zachwyconych pięknem domu i otoczenia całość wprost idealna- tylko gratulować !!! Mam w związku z tym pytanie - gdzie kupowaliście deskę podłogową ( już doczytałam,że to jesion z Finishparkietu), bo bardzo mi się podoba, a nie wiem, gdzie można ją dostać w Łodzi? czy podłoga jest lakierowana na wysoki połysk, czy to lakier półmat - bo prezentuje się świetnie! i jeszcze jedno pytanko - kto jest wykonawcą Waszego ogrodzenia ( tzn.przęsła,brama), czy można prosić o jakiś kontakt? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 28.12.2008 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Witam po przeczytaniu i obejrzeniu Twojego dziennika ja również dołączam do grona zachwyconych pięknem domu i otoczenia całość wprost idealna- tylko gratulować !!! Mam w związku z tym pytanie - gdzie kupowaliście deskę podłogową ( już doczytałam,że to jesion z Finishparkietu), bo bardzo mi się podoba, a nie wiem, gdzie można ją dostać w Łodzi? czy podłoga jest lakierowana na wysoki połysk, czy to lakier półmat - bo prezentuje się świetnie! i jeszcze jedno pytanko - kto jest wykonawcą Waszego ogrodzenia ( tzn.przęsła,brama), czy można prosić o jakiś kontakt? Pozdrawiam deski na podłogę kupiliśmy na ul. Wróblewskiego przy Castoramie ....deseczki niczym nie lakierowane , takie są od nowości ogrodzenie robiła firma METALEX - 0 42 640 54 06 adres: Łódź, Szczecińska (róg Rąbieńskiej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lido41 28.12.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 dziękuję za szybką odpowiedź Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 28.12.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Olu ja jeszcze nie mam co pokazać odralnianie działki trwało ponad pół roku, ale nareszcie mam akt notarialny i wiosną chcemy ruszyć z kopyta. Będzie to Oliwka,projekt już zaadoptowany i czekam na wydanie pozwolenia. Czytam forum już dwa lata i mam nadzieję, że w końcu wykorzystam tą kopalnię wiedzy budowlanej.Twój dom jest dla mnie wielką inspiracją, a kominek będzie na pewno taki jak u Ciebie, jeśli oczywiście nie masz nic przeciw temu.Ale się rozpisałam Tylko proszę ,nie usuwaj zdjęć z serwera wzorem innych forumowiczów,jak już zakończyli budowę Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.12.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 http://i210.photobucket.com/albums/bb218/commentsjunkie/newyear/champagne-new-year.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacki 30.12.2008 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Gratuluje domek śliczny i taki zielony jak mój , nawet okolica wydaje się taka swojska Szczęśliwego Nowego Roku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 30.12.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Witam Olu.Dziekuje za zyczenia i przepraszam , ze sie nie odzywalam ale zadko bywalam na forum. Zyczymy Wam : KOLEJNEGO SZCZESLIWEGO ROKU W WASZYM SLICZNYM DOMKU I KOLEJNEGO WSPOLNEGO ROKU PELNEGO MILOSCI, PRYJAZNI I ZROZUMIENIA !BUZIAKIMONIKA I MICHAEL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts