Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Mojego Przytulnego"

kropkq

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Skąd ja znam tego pieska ?!?! Czyżby to klon mojej Zuli ??

http://fotoforum.gazeta.pl/3,0,401683,2,13.html

Zdrowych pogodnych Świąt i samych szczęśliwych chwil w nowym przepięknym domku !!!

Twój piesek tak samo uroczy jak i mój :wink: :lol:

To najwspanialsze psy na świecie :lol: :lol: :lol: a zwłaszcza sunie :wink: :lol:

No ładnie z tematów budowlanych zeszliśmy na psy :lol: Ale rzeczywiście ta rasa jest naaaajwspanialsza.

A magpie101 ja to mam zestaw sznaucerkę Zulę i córkę Emilkę hahaha !!!

Jeśli chodzi o budowę to niestety nie mam tu dziennika, ale zapraszam na mojego bloga

http://www.wenecja-tarnow.mojabudowa.pl/

Jeszcze sporo przed nami :)

Pani Olu

To mój pierwszy post na forum i nie wiem co mam napisac w jakich slowach by sie nie powtarzac po innych. Swoich odczuc po przeczytaniu Pani dziennika i obejrzeniu Pani domu nawet nie potrafie ubrac w odpowiedni slowa. Gratuluje i zycze przede wszystkim zdrowia by moc przezyc w tym RAJU wiele wspanialych lat. Pozdrawiam

DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE :lol: :lol: :lol:

Sznaucerki (chciałabym się poprawić) to wyjątkowe,mądre, śliczne pieski...niezależnie od płci :wink: :lol:

ewachem- witam w moich skromnych progach i zapraszam częściej :lol:

Ps. my tu na forum , niezależnie od wieku jesteśmy na TY :lol:

tak więc miło mi Cie poznać Ewo , ja jestem Ola :lol:

DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE :lol: :lol: :lol:

Sznaucerki (chciałabym się poprawić) to wyjątkowe,mądre, śliczne pieski...niezależnie od płci :wink: :lol:

ewachem- witam w moich skromnych progach i zapraszam częściej :lol:

Ps. my tu na forum , niezależnie od wieku jesteśmy na TY :lol:

tak więc miło mi Cie poznać Ewo , ja jestem Ola :lol:

Dziękuję Olu :) Dziś po raz drugi czytam Twój dziennik :lol: :lol: :lol:

Napisałam Ci na priv=> jakbys mogla odpisac bede wdzieczna 8)

już kiedyś pisałam,że u Ciebie Olu jest pięknie,ale teraz to przeszłaś samą siebie :D jest tak świątecznie i miło, podglądam Twój domek bardzo często i mam nadzieję,że już niedługo ja będę się borykać z urządzaniem, a na razie poprawiam sobie humor oglądając Twój domek.Niech Wam się dobrze mieszka ...pozdrawiam

już kiedyś pisałam,że u Ciebie Olu jest pięknie,ale teraz to przeszłaś samą siebie :D jest tak świątecznie i miło, podglądam Twój domek bardzo często i mam nadzieję,że już niedługo ja będę się borykać z urządzaniem, a na razie poprawiam sobie humor oglądając Twój domek.Niech Wam się dobrze mieszka ...pozdrawiam

Tamaro, pokaż, pochwal się Swoim domkiem :)

Witam

po przeczytaniu i obejrzeniu Twojego dziennika ja również dołączam do grona zachwyconych pięknem domu i otoczenia :D całość wprost idealna- tylko gratulować !!!

Mam w związku z tym pytanie - gdzie kupowaliście deskę podłogową ( już doczytałam,że to jesion z Finishparkietu), bo bardzo mi się podoba, a nie wiem, gdzie można ją dostać w Łodzi? czy podłoga jest lakierowana na wysoki połysk, czy to lakier półmat - bo prezentuje się świetnie!

i jeszcze jedno pytanko - kto jest wykonawcą Waszego ogrodzenia ( tzn.przęsła,brama), czy można prosić o jakiś kontakt? Pozdrawiam :lol:

Witam

po przeczytaniu i obejrzeniu Twojego dziennika ja również dołączam do grona zachwyconych pięknem domu i otoczenia :D całość wprost idealna- tylko gratulować !!!

Mam w związku z tym pytanie - gdzie kupowaliście deskę podłogową ( już doczytałam,że to jesion z Finishparkietu), bo bardzo mi się podoba, a nie wiem, gdzie można ją dostać w Łodzi? czy podłoga jest lakierowana na wysoki połysk, czy to lakier półmat - bo prezentuje się świetnie!

i jeszcze jedno pytanko - kto jest wykonawcą Waszego ogrodzenia ( tzn.przęsła,brama), czy można prosić o jakiś kontakt? Pozdrawiam :lol:

deski na podłogę kupiliśmy na ul. Wróblewskiego przy Castoramie ....deseczki niczym nie lakierowane , takie są od nowości :wink:

ogrodzenie robiła firma METALEX - 0 42 640 54 06

adres: Łódź, Szczecińska (róg Rąbieńskiej)

Olu ja jeszcze nie mam co pokazać :evil: odralnianie działki trwało ponad pół roku, ale nareszcie mam akt notarialny i wiosną chcemy ruszyć z kopyta. Będzie to Oliwka,projekt już zaadoptowany i czekam na wydanie pozwolenia. Czytam forum już dwa lata i mam nadzieję, że w końcu wykorzystam tą kopalnię wiedzy budowlanej.Twój dom jest dla mnie wielką inspiracją, a kominek będzie na pewno taki jak u Ciebie, jeśli oczywiście nie masz nic przeciw temu.Ale się rozpisałam :p Tylko proszę ,nie usuwaj zdjęć z serwera wzorem innych forumowiczów,jak już zakończyli budowę :D Pozdrawiam serdecznie