Sobek1 25.01.2009 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Witaj Olu!!! Ja, jak i cała moja rodzinka jesteśmy zachwyceni Twoim domkiem . Codziennie zaglądam i wyobrażam sobie jak będzie wyglądał mój ale dorównać nie będzie łatwo. Wiem, że wszyscy zamęczają Cię pytaniami i ja również mam jedno: Z jakiego kamienia masz parapety wewnętrzne??? Pozdrawiam serdecznie http://foto.onet.pl/guu5c,q4q4w04c4n2g,u.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 25.01.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Witam ,przeczytałam twój dziennik i jestem pod wrażeniem twoje wnętrza prezentują sie niesamowicie,wszystko dobrane tak że całośc sie prezentuje ślicznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 25.01.2009 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Witaj Olu!!! Ja, jak i cała moja rodzinka jesteśmy zachwyceni Twoim domkiem . Codziennie zaglądam i wyobrażam sobie jak będzie wyglądał mój ale dorównać nie będzie łatwo. Wiem, że wszyscy zamęczają Cię pytaniami i ja również mam jedno: Z jakiego kamienia masz parapety wewnętrzne??? Witaj a tu i teraz tym co napiszę na pewno Cię zaskoczę - za moim płotem buduje się taki sam domek jak Twój w tym momencie robią dach Co do parapetów to nie potrafię Ci podać konkretnej nazwy ....poszłam do firmy sprzedającej marmury i granity, na wielkim placu było ich strasznie dużo.... wybrałam taki kamień jaki mi się kolorystycznie podobał i kupiłam ....wiem tylko, że to granit Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sobek1 25.01.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Witaj No to naprawdę mnie zaskoczyłaś. Bardzo jestem ciekawa jak będzie wyglądało moje Retro u Twoich sąsiadów Twoje parapety zewnętrzne wyglądają jak granit ale te wewnętrzne predzej marmur przypominają Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 25.01.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Rewelacja !!!!! jaki cudny ogród to jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.01.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Rewelacja !!!!! jaki cudny ogród to jest piękne zgadzam się z tobą w 100% u Oli wszystko wygląda prześlicznie Olu obiecaj jak tylko przyjdzie wiosna to porób zdjęcia swojego ogródka bo na prawdę jest "na czym oko zawiesić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 26.01.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ależ tu pięknie! Poczytałam, pooglądałam... Cudnie! Gratuluję Wam Ps. Wasz kominek widziałam w którymś numerze Muratora... I wiem, ze to był ten Wasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 26.01.2009 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ps. Wasz kominek widziałam w którymś numerze Muratora... I wiem, ze to był ten Wasz A i owszem :lol: Olu obiecaj jak tylko przyjdzie wiosna to porób zdjęcia swojego ogródka Obiecuję już sama nie mogę doczekać się wiosny i kwitnących owocowych drzewek , zielonej trawki .... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 26.01.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 wygrałaś w totka ??? ja też tak chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ona_lewkonia 26.01.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Podoba mi się... No i oczywiście mam pytanie o elewację: jaka firma, jakie kolory? Chyba coś w tym stylu również by mi pasowało . Całość 'przytulnego' oczywiście podoba mi się bardzo. Pozdrawiam i gratuluję domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 27.01.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 ach znow sobie obejrzalam galerie...jak milo i swiatecznie....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 27.01.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 wygrałaś w totka ??? ja też tak chcę czy ja wygrałam? gdyby tak się stało to mój dom pewno wyglądałby trochę inaczej no i nie tyrałam bym tak nad ogrodem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 27.01.2009 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Podoba mi się... No i oczywiście mam pytanie o elewację: jaka firma, jakie kolory? Chyba coś w tym stylu również by mi pasowało . Całość 'przytulnego' oczywiście podoba mi się bardzo. Pozdrawiam i gratuluję domku. Tynk silikonowy , firma Caparol....kolorów nie mam zapisanych, były na kubłach po tynku , panowie na koniec posprzątali i wiaderka powyrzucali....musiałabym pofatygować się do firmy od której kupowałam, oni mają zapisane.....trochę mi nie po drodze każda firma ma paletę kolorów- poszukaj jasnych odcieni zieleni....tyle mogę Ci tylko pomóc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 27.01.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 ach znow sobie obejrzalam galerie...jak milo i swiatecznie....pozdrawiam witam miło mi , że odwiedziłaś mnie ponownie i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 27.01.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 ukradłaqm twoje zdjątka ogrodu będą dlamnie wskazówka w urządzeniu mojego jeśli pozwolisz tylko że umnie niecałe 6 arów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 27.01.2009 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 ukradłam twoje zdjątka ogrodu będą dla mnie wskazówka w urządzeniu mojego jeśli pozwolisz tylko że u mnie niecałe 6 arów to dla mnie zaszczyt , że inni chcą się wzorować na moim ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 27.01.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 ukradłam twoje zdjątka ogrodu będą dla mnie wskazówka w urządzeniu mojego jeśli pozwolisz tylko że u mnie niecałe 6 arów to dla mnie zaszczyt , że inni chcą się wzorować na moim ogrodzie tak wspominam żeby nie było że prawa autorskie zastrzeżone a ja wykorzystałam pomysł hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkaj 31.01.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Mieszkanie na wsi ma swoje blaski i cienie. Ja całe życie mieszkam daleko od sklepu i piekarni, na okres wiosenno- letnio -jesienny polecam Ci rower. Na rowerze taka odległość na wsi jest tylko przyjemnością i działa "na zdrowie". Twój chlebek wygląda przepysznie. Napisz mi proszę jakiej firmy jest to urządzenie do pieczenia chleba. Może i ja się skuszę, bo zimą to na pewno na rowerku nie będę jeździć codziennie do piekarni! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrbasia 01.02.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Mieszkanie na wsi ma swoje blaski i cienie. Ja całe życie mieszkam daleko od sklepu i piekarni, na okres wiosenno- letnio -jesienny polecam Ci rower. Na rowerze taka odległość na wsi jest tylko przyjemnością i działa "na zdrowie". Twój chlebek wygląda przepysznie. Napisz mi proszę jakiej firmy jest to urządzenie do pieczenia chleba. Może i ja się skuszę, bo zimą to na pewno na rowerku nie będę jeździć codziennie do piekarni! Pozdrawiam Dołączam się do tego postu, również interesuje mnie ta mini piekarenka - niedługo tez zamieszkam na wsi. Pozdrawiam Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 01.02.2009 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Zamieszkanie na "wsi" to najlepsza sprawa pod słońcem A trochę ruchu nikomu nie zaszkodzi osobiście codziennie spaceruję z moim pieskiem ....... .... a przy dzisiejszej technice świeżutki chlebek można mieć na "pstryknięcie palcem" Automat do wypieku chleba można kupić w różnej cenie np. Moulinexu HOMEBREAD kosztuje ok. 350 zł , moja znajoma kupiła za 280zł a ja mam jakiejś (chyba) niemieckiej firmy BIFINETT za 180zł :lol: Nie chciałam kupować droższego bo nie wiedziałam czy będę zadowolona .....ale jestem a maszyna ma to wszystko co ta droższa: Urządzenie do pieczenia chleba, ciast i bułek oraz wyrobu dżemu Pojemność maksymalna 1000 g 3 ustawienia wagi 500g, 750g, 1000g 12 programów - do 68 wariantów kombinacji. 3 poziomy opiekania skórki Opóźniony start Wyjmowana misa Czasami takie maszyny sprzedają w marketach, ten był w LIDL ale widziałam też w Tesco.... Pozdrawiam i życzę smacznego chlebka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts