kropkq 04.04.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Pomysł przedni, jestem na tak! Buziaki wasze są mi znajome, naprawdę, tylko ta pamięć........i właśnie bardziej Twojego męża skądś kojarzę, zabij nie mogę sobie przypomnieć. Czy mogę prosić o jakieś koło ratunkowe ? Pozdrawiam! Już Ci przesyłam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 06.04.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Piękne są te żabki w tych czułych objęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 06.04.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Widzę, że wiosna już każdemu udzieliła się na dobre (odchwaszczamy, sadzimy nowe roślinki, wyciągamy leżaczki i grille ). Olu krokusy, tulipany i hiacynty zapewne pięknie ukwiecą Twój ogród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 06.04.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 dzien doberek ,no i sie zaczął sezon ogródkowy a u Ciebie praca w ogródku pełną parą super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 06.04.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 zaczął sezon ogródkowy a u Ciebie praca w ogródku pełną parą Tak , zaczął się na dobre nawet nie mam kiedy tu zajrzeć zostaje mi noc dziś odnawiałam meble ogrodowe, malowałam specjalnym olejem , wyglądają jak nowe a nawet lepiej wsadziłam resztę roślinek .... mój dzień był bardzo pracowity i jestem z siebie bardzo zadowolona:lol: samochwała Muszę się do czegoś przyznać praca w ogrodzie , urządzanie go, obserwowanie chyba mnie bardziej cieszą niż budowa i urządzanie domu w końcu domu już nie zmienię , najwyżej wystrój a ogród zmienia się o każdej porze roku, co ja mówię DNIA Jutro sprzątanie, mycie okien, pranie firan....och, jak ja to lubię Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.04.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 zaczął sezon ogródkowy a u Ciebie praca w ogródku pełną parą Tak , zaczął się na dobre nawet nie mam kiedy tu zajrzeć zostaje mi noc dziś odnawiałam meble ogrodowe, malowałam specjalnym olejem , wyglądają jak nowe a nawet lepiej wsadziłam resztę roślinek .... mój dzień był bardzo pracowity i jestem z siebie bardzo zadowolona:lol: samochwała Muszę się do czegoś przyznać praca w ogrodzie , urządzanie go, obserwowanie chyba mnie bardziej cieszą niż budowa i urządzanie domu w końcu domu już nie zmienię , najwyżej wystrój a ogród zmienia się o każdej porze roku, co ja mówię DNIA Jutro sprzątanie, mycie okien, pranie firan....och, jak ja to lubię Do jutra oooo to pracowity dzień miałaś praca w ogrodzie to sama przyjemnośc ja też uwielbiam "grzebać w ziemi" to dzisiaj również zapowiada się pracowity dzien i to chyba jeszcze bardziej niż wczorajszy ihhi pozdrawiam jessi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 08.04.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Olu super domek, gratuluję gustu - wszystko świetnie się uzupełnia. Mam pytanko - i mam obawy że już na nie kiedyś odpowiadałaś, ale strasznie dużo stron w Twoich komentarzach... więc liczę, że się zlitujesz - strasznie podoba mi się Wasz kominek - po prostu rewelka i chyba się zainspiruję pomysłem, także bardzo proszę o info czy to wszystko jest zrobione z płyt k-g? z góry dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 09.04.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Ewelinka napisał: Mam pytanko - i mam obawy że już na nie kiedyś odpowiadałaś, ale strasznie dużo stron w Twoich komentarzach... więc liczę, że się zlitujesz - strasznie podoba mi się Wasz kominek - po prostu rewelka i chyba się zainspiruję pomysłem, także bardzo proszę o info czy to wszystko jest zrobione z płyt k-g? No i co ja biedna mam począć??? zlituję się bo mam już posprzątane i troszeczkę czasu żeby przeszukać swoje komentarze .......skoro Tobie się nie chce Odnośnie kominka skopiuję kilka odpowiedzi które już kiedyś komuś pisałam na jego temat a Ty wybierz co Ci będzie pasować : Nie mam innych zdjęć prócz tych które zamieszczone są w dzienniku. Wydawało mi się , że obudowa z karton-gipsu, zwykłe prostokąty nie są aż tak ciekawą lub tez trudną sprawą do zrobienia, żeby poszczególne etapy budowy kominka fotografować. Myślę, że ktoś kto dużo robi kominków i zna się na tym, nie powinien mieć większego problemu z wykonaniem podobnego, ten chłopak co robił mówił, że to prościzna Kominek ma szer. 2,5 m głębokość 0,70m ale to przeciez można dopasować go do tego ile się ma miejsca. Kominek juz chwalilam, teraz pochwale caly dom i ogrod - slicznie Mam jeszcze pytanko odnosnie kominka, czy marmur jest na jednej plaszczyznie - rowno z wkladem, czy wystaje? to by było za proste i nie było by takiego fajnego efektu wygląda to tak: http://foto1.m.onet.pl/_m/749d2cc1c8565c2d2c807fedadfa0bed,21,19,0.jpg Pozdrawiam i życzę WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.04.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://www.pieczatki-poligrafia.pl/wielkanoc2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka 09.04.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 baardzo Ci dziękujękurcze na tych poprzednich zdjęciach nie zauważyłam nawet że jest tam jeszcze marmur - nie ma to jak fotka z bliska.pytanko - jak się uzytkuje ten kominek? pozdrawiam i Radosnych Świąt życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 09.04.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/kartki-wielkanocne-82.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 09.04.2009 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 pytanko - jak się uzytkuje ten kominek? Całą zimę ogrzewałam dom praktycznie kominkiem , gaz włączał się tylko nad ranem (przy dużych mrozach) miałam cieplutko 20-23 w sypialniach, w salonie 24-26 stopni lubimy ciepełko , nic się nie okopciło , nie dymiło , wszystko OK. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.04.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://zycietoniebajka.blox.pl/resource/wielkanoc.gif Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,bogaty zajączek uśmiechem czaruje.Mały kurczaczek spełni marzenia,wiary, radości, miłości, spełnienia. MonikaC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.04.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/1797.JPG Niech te święta Wielkiej Nocy spłyną rzeką Boskiej mocy, otuliwszy serce Wasze spokojem i radością. Życzymy Wam chwili refleksji i chwil radości, spędzonych wspólnie przy rodzinnym stole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.04.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Wesołych :) http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Pisanki_996172.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 09.04.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 jak ja kocham tu zagladac:) zabki mnie rozbawily.swietne zdjecie a ogrod widac ze budzi sie do zycia.choc czasem mi sie wydaje ze nawet zima nie spal.tak jest u was cudnie pozdrawiam. Zycze spokojnych, wesolych i zdrowych swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 09.04.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Tęczowych pisanek, na stole pyszności, mokrego dyngusa i wspaniałych gości. Niech to będzie czas uroczy, życzę miłej Wielkanocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 10.04.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/1743.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaS. 10.04.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://img12.imageshack.us/img12/95/wesoegoalleluja.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.04.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://images6.fotosik.pl/452/5026d11573441aa0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts