Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Mojego Przytulnego"

kropkq

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zaczął sezon ogródkowy a u Ciebie praca w ogródku pełną parą :wink:

Tak , zaczął się na dobre :lol: nawet nie mam kiedy tu zajrzeć :wink: zostaje mi noc :wink: dziś odnawiałam meble ogrodowe, malowałam specjalnym olejem , wyglądają jak nowe a nawet lepiej :o wsadziłam resztę roślinek .... mój dzień był bardzo pracowity :D i jestem z siebie bardzo zadowolona:lol: :oops: :wink: samochwała :wink: Muszę się do czegoś przyznać 8) praca w ogrodzie , urządzanie go, obserwowanie chyba mnie bardziej cieszą niż budowa i urządzanie domu :roll: w końcu domu już nie zmienię , najwyżej wystrój a ogród zmienia się o każdej porze roku, co ja mówię DNIA :lol:

Jutro sprzątanie, mycie okien, pranie firan....och, jak ja to lubię :wink:

Do jutra :lol: :lol: :lol:

zaczął sezon ogródkowy a u Ciebie praca w ogródku pełną parą :wink:

Tak , zaczął się na dobre :lol: nawet nie mam kiedy tu zajrzeć :wink: zostaje mi noc :wink: dziś odnawiałam meble ogrodowe, malowałam specjalnym olejem , wyglądają jak nowe a nawet lepiej :o wsadziłam resztę roślinek .... mój dzień był bardzo pracowity :D i jestem z siebie bardzo zadowolona:lol: :oops: :wink: samochwała :wink: Muszę się do czegoś przyznać 8) praca w ogrodzie , urządzanie go, obserwowanie chyba mnie bardziej cieszą niż budowa i urządzanie domu :roll: w końcu domu już nie zmienię , najwyżej wystrój a ogród zmienia się o każdej porze roku, co ja mówię DNIA :lol:

Jutro sprzątanie, mycie okien, pranie firan....och, jak ja to lubię :wink:

Do jutra :lol: :lol: :lol:

oooo to pracowity dzień miałaś :wink: :p praca w ogrodzie to sama przyjemnośc ja też uwielbiam "grzebać w ziemi" :D :D

to dzisiaj również zapowiada się pracowity dzien i to chyba jeszcze bardziej niż wczorajszy ihhi :p pozdrawiam jessi

Olu super domek, gratuluję gustu - wszystko świetnie się uzupełnia.

Mam pytanko - i mam obawy że już na nie kiedyś odpowiadałaś, ale strasznie dużo stron w Twoich komentarzach... więc liczę, że się zlitujesz :) - strasznie podoba mi się Wasz kominek - po prostu rewelka i chyba się zainspiruję pomysłem, także bardzo proszę o info czy to wszystko jest zrobione z płyt k-g?

z góry dzięki

pozdrawiam

Ewelinka napisał:

Mam pytanko - i mam obawy że już na nie kiedyś odpowiadałaś, ale strasznie dużo stron w Twoich komentarzach... więc liczę, że się zlitujesz - strasznie podoba mi się Wasz kominek - po prostu rewelka i chyba się zainspiruję pomysłem, także bardzo proszę o info czy to wszystko jest zrobione z płyt k-g?

No i co ja biedna mam począć??? zlituję się bo mam już posprzątane i troszeczkę czasu żeby przeszukać swoje komentarze .......skoro Tobie się nie chce :wink:

Odnośnie kominka skopiuję kilka odpowiedzi które już kiedyś komuś pisałam na jego temat a Ty wybierz co Ci będzie pasować :

Nie mam innych zdjęć prócz tych które zamieszczone są w dzienniku. Wydawało mi się , że obudowa z karton-gipsu, zwykłe prostokąty nie są aż tak ciekawą lub tez trudną sprawą do zrobienia, żeby poszczególne etapy budowy kominka fotografować.

Myślę, że ktoś kto dużo robi kominków i zna się na tym, nie powinien mieć większego problemu z wykonaniem podobnego, ten chłopak co robił mówił, że to prościzna

Kominek ma szer. 2,5 m głębokość 0,70m ale to przeciez można dopasować go do tego ile się ma miejsca.

Kominek juz chwalilam, teraz pochwale caly dom i ogrod - slicznie :o

Mam jeszcze pytanko odnosnie kominka, czy marmur jest na jednej plaszczyznie - rowno z wkladem, czy wystaje?

to by było za proste :lol: i nie było by takiego fajnego efektu :wink:

wygląda to tak:

http://foto1.m.onet.pl/_m/749d2cc1c8565c2d2c807fedadfa0bed,21,19,0.jpg

Pozdrawiam i życzę WESOŁYCH ŚWIĄT :lol: :lol: :lol:

pytanko - jak się uzytkuje ten kominek?

Całą zimę ogrzewałam dom praktycznie kominkiem , gaz włączał się tylko nad ranem (przy dużych mrozach) miałam cieplutko 20-23 w sypialniach, w salonie 24-26 stopni :lol: lubimy ciepełko , nic się nie okopciło , nie dymiło , wszystko OK.

Pozdrawiam :lol: