kropkq 28.05.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Za wszystkie inne komentarze bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 28.05.2009 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 I ciagle tylko w bikini Pozdr. Przejrzałam cały mój dziennik i tylko są 3 zdjęcia moje w bikini to nie znaczy ,że ciągle Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 28.05.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Olus, to nie bylo zlosliwie. Bron Boze. Po prostu masz super figure. I BABA Ci to mowi nie facet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 28.05.2009 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Olus, to nie bylo zlosliwie. Bron Boze. Po prostu masz super figure. I BABA Ci to mowi nie facet No co Ty, przecież wcale tak nie pomyślałam Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 30.05.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Olu mam jeszcze jedno pytanko czy na tynki kladliscie gladzie ?? bo nic na ten temat nie znalazlam w Twoim dzienniczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 05.06.2009 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Olu mam jeszcze jedno pytanko czy na tynki kladliscie gladzie ?? bo nic na ten temat nie znalazlam w Twoim dzienniczku Nie, nie kładliśmy....po pierwsze brakowało na to czasu a po drugie ściany są tak ładne , że braku gładzi nie widać nawet wśród wielu znajomych których gościliśmy nikt tego szczegółu nie zauważył. Planowałam zrobić przy kolejnym malowaniu ale teraz wydaje mi się to zbędne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 05.06.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Olu mam jeszcze jedno pytanko czy na tynki kladliscie gladzie ?? bo nic na ten temat nie znalazlam w Twoim dzienniczku Nie, nie kładliśmy....po pierwsze brakowało na to czasu a po drugie ściany są tak ładne , że braku gładzi nie widać nawet wśród wielu znajomych których gościliśmy nikt tego szczegółu nie zauważył. Planowałam zrobić przy kolejnym malowaniu ale teraz wydaje mi się to zbędne Pozdrawiam Olu robiliscie tynki gipsowe czy cementowo-wapienne ?? a moze masz jeszcze gdzies zachowany nr tel do Twoich tynkarzy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 05.06.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Robiliśmy tynki gipsowe ale tel. do ekipy który miałam kiedyś komuś dałam i okazało się , że nikt nie odbierał przez dłuższy czas więc go wykasowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.06.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 [ z dziennika budowy ] Jestem pod wrażeniem państwa przepięknego domu oraz ogrodu. Wasza pasja to wasz dom, budując go oraz wykańczając włożyliście ogrom miłości i ciepła, które widać na zdjęciach. Wasz dom ma duszę. Wielkie brawa dla państwa za tak przepiękny dom. http://forum.muratordom.pl/uzytkownik95588.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 08.06.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Super dom! Przejrzałam cały dziennik... od początków budowy..i chyba najbardziej przerażaja mnie ewentualne prace ogrodowe!Ja (jeśłi się wybudujemy) nie dam rady tak! i ten Twoj / Wasz pomysł na ogród!nie nie ja nigdy bym na to nie wpadła... naprawdę masz głowę i chyba będę prosic CIę o pomoc przy (ewentualnym) moim ogrodzie... teraz jeszcze musze doczytać o bruku przed domem...te okręgi to super pomysł i bardzo ładsne sie wpasował w otoczenie domu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 11.06.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 EDZIA st_ella Dziękuję za odwiedziny i zapraszam ponownie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 13.06.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Domek bardzo ładny, ale to co zrobiliście z ogrodem ... NIESAMOWITE. Podziwiam za samozaparcie, czas jaki trzeba zainwestować w taki teren. Efekt niesamowity, teraz wiosną musisz jeszcze bardziej się cieszyć z domu i możliwości spędzania w nim wolnego czasu. Jeszcze raz PRZEPIĘKNIE i wielkie gratulacje talentu . pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 26.06.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Olu mam nadzieje, ze bedziesz dalej zagladac do swojego dzienniczka bo teraz jak budowa "blizniaka" ruszyla, to pytanek mam moc Napisz mi jak macie rozwiazana sprawe wentylacji, czy macie na dachu takie male kominki - grzybki czy tylko dwa duze kominy ?? i jeszcze odnosnie tarasu i schodow wejsciowych - czy macie pod nie robiona wylewke ?? na zdjeciach widzialam, ze zasypane to bylo piachem a czy dalej szla na to wylewka ?? i czym macie oblozone schody wejsciowe ??, bo jesli chodzi o taras to znalazlam w komentarzach, ze to kostka Libetu z serii Via Castello - jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 04.07.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Napisz mi jak macie rozwiazana sprawe wentylacji, czy macie na dachu takie male kominki - grzybki czy tylko dwa duze kominy ?? mamy rekuperację i jeszcze odnosnie tarasu i schodow wejsciowych - czy macie pod nie robiona wylewke ?? tak na zdjeciach widzialam, ze zasypane to bylo piachem a czy dalej szla na to wylewka ?? i czym macie oblozone schody wejsciowe ??, Nie wiem jak to się nazywa - duże, jasne płyty z Libetu "prawie" jak kamień bo jesli chodzi o taras to znalazlam w komentarzach, ze to kostka Libetu z serii Via Castello - jest super zgadza się maren -pogoda dopisuje , wolę posiedzieć na dworku , komputer poszedł w odstawkę - do jesieni, no może zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.07.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Ze sto lat a może aż dni u Ciebie nie byłam i powiem jedno tak dopieszczonego i nie przesadzonego ogrodu to ja nie widziałam. Napisz mi proszę jak znajdujesz basen> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 06.07.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Olu a jaka firma zakladala Wam rekuperacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 06.07.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Olu a jaka firma zakladala Wam rekuperacje Przykra sprawa bo w czasie końcówki pracy u mnie właściciel firmy (młody chłopak) zginął w nieszczęśliwym wypadku podczas montowania rekuperatora w jakiejś hali nie wiem co dalej stało się z firmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 07.07.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Ze sto lat a może aż dni u Ciebie nie byłam i powiem jedno tak dopieszczonego i nie przesadzonego ogrodu to ja nie widziałam. Napisz mi proszę jak znajdujesz basen> Witam Cię jak miło Niestety ale Twojego pytania nie rozumię , co to znaczy jak znajdujesz basenwybacz ale nie kumam Jak przetłumaczysz na polski to postaram się odpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytkazet 08.07.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Nie napisze zbyt wiele bo mnie zatkało Po prostu cudowny gród i dom !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 08.07.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ja tez nie kumam z tym basenem. a ogrod wraz z domem jest jednym z moich ulubionych.wczoraj znajomym pokazaywalam w irlandii.byli w szoku. Olu cudnie jest u was.roze boskie.warzywniaczek mniam.achhhhhhhhh wszystko fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts