yuka 15.10.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Gratuluję!!! Śliczne maleństwo i jak spokojnie sobie śpi... Niech wypoczywa i zbiera siły!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.10.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Ogromne GRATULACJE!!! Duzo sił dla Mamusi i Michałka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 16.10.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Gratulacje, a to niespodzianka. Twój dziennik podglądam od długiego czasu, tak po cichutku. Podziwiam Wasz piękny domek i cudowny ogród. A teraz jeszcze ta cudowna kruszynka... Miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.10.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 moje gratulacje śliczne maleństwo , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 16.10.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 WIELKIE GRATULACJE!!!! śliczny chłopiec - słodziutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 16.10.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Z okazji narodzin Waszego maleństwa, życzymy Mu beztroskiego i zdrowego dzieciństwa, a Wam - odkrywania nowych uroków wspólnego życia. Gratulujemy szczęśliwym dziadkom!!! Wnusio śliczny jak jego Mamusia!!! Pozdrowienia i buziaczki dla całej rodzinki, szczególnie najmłodszego jej członka-Michasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 18.10.2009 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Dziękuję wszystkim za ciepłe i serdeczne życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 18.10.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Michałek jest przeuroczy. Życzę mu duzo zdrówka a rodzicom i dziadkom pociechy z maleństwa.Ps. Ogród przepiekny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.10.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Jaka kruszynka malutka Taka do kochania.... Wszystkiego najlepszego i niech się zdrowo chowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 18.10.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 gratulacje:) oj widze jakie to bedzie oczko w glowie dziadkow. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 24.10.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 gratulacje babciu-ale swoja droga piękna kobieto myslalam ze to Wasze- przecież ty jesteś taka młoda!!! Michałku rośnij duży !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 25.10.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Olenko WIELKIE GRATULACJE z powodu powiekszenia Rodzinki Niech Michalek szybko nabiera cialka i zdrowo rosnie na pocieche Rodzicow i Dziadkow. Pieknie napisalas o tej milosci do wnuczat-szczera prawda Moj pierwszy synek rowniez jest z pazdziernika i tez urodzil sie bardzo malutki (1950 g,45 cm) a teraz po kilku latach nikt by nie uwierzyl ze byla z niego taka kruszynka Wierze ze mimo wszystko bedziesz zagladac do dzienniczka.Pochwalisz sie czasem jak rosnie Wasz Skarb no i na pewno w ogrodzie teraz pojawia sie nowe sprzety typu piaskownica ,zjezdzalnia itd rownie ladne jak ogrod Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 27.10.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Najpierw obowiązek ...jakoś mi umknęło [ z dziennika budowy ] piękny dom, piękny ogród !!! wszystko przemyślane ..... podziwiam i zazdroszczę gratuluję tego najukochańszego wnusia , trzymam kciuki żeby zdrowo rósł i nabierał ciałka !!! i mimo wszystko mam cichą nadzieję, że to nie będą ostatnie notatki i zdjecia w Tym dzienniku pozdrawiam serdecznie Magda http://forum.muratordom.pl/uzytkownik50605.htm A teraz z przyjemnością skladam gratulacje wspanialej Babci - słodkiego wnuczka... I niech zdrowo sie chowa i z każdym dniem przynosi radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzejson 28.10.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 No no, moje gratulacje. rodzinka w komplecie~! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 31.10.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Gratulacje dla babci, dziadka i oczywiście mamy Michałka Podziwiam dom i otoczenie. Dla takich widoków warto budować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 31.10.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Gratulacje dla babci, dziadka i oczywiście mamy Michałka Podziwiam dom i otoczenie. Dla takich widoków warto budować. Dziękują za życzenia i pozdrowienia i .....Dla takich widoków warto budować takie słowa sprawiają mi ogromną radość Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.11.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 witaj Olu ogród nadal pieknie wyglada chociaz juz powpli zima sie zbliża i juz nie jest tak dookoła zielono jak w lato ,a jak tam mały Michałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 03.11.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Olu - to milo ,ze nadal do mnie zagladasz . Nasze domki to nadal dwa przytulne z tego samego projektu Moj jest tylko lekko zmodyfikowany. Tak jakby mu sie buzke rozciagnelo Domek juz w srodku wykonczony ale do Twojego ogrodu jeszcze nam daleko . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 04.11.2009 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Olu - to milo ,ze nadal do mnie zagladasz . Nasze domki to nadal dwa przytulne z tego samego projektu Moj jest tylko lekko zmodyfikowany. Tak jakby mu sie buzke rozciagnelo Domek juz w srodku wykonczony ale do Twojego ogrodu jeszcze nam daleko . Pozdrawiam emwu Zaglądam, zaglądam bo miło popatrzeć jak domek z dnia na dzień pięknieje Lekko zmodyfikowany to chyba "lekko" powiedziane Może do ogrodu daleko bo najpierw musisz przeczekać zimę......a pamiętasz jak zaczynałaś budowę a dziś możesz się już wprowadzić jak szybko i sprawnie poszło z ogrodem będzie podobnie Powodzenia jessi Zima zbliża się wielkimi krokami , trzeba zabezpieczyć rośliny przed mrozami , a mi się tak bardzo nie chce.... bo jestem wielkim zmarzlakiem. Zimą siedziałabym w domku przed kominkiem i piekła cynamonowe ciasteczka, gotowała bigos i robiła śledzie w oleju, zimą u nas te potrawy najbardziej smakują Ale już niedługo dojdzie mi najprzyjemniejsza rzecz , zabawianie Misia o ile mi córka pozwoli bo widzę, że stara się być bardzo samodzielna A nasz Michałek ma się coraz lepiej Jeszcze tydzień temu leżała podłączony do respiratora a dziś został przeniesiony na salę noworodków Córka dojeżdża do niego prawie codziennie (chociaż to prawie 25km w jedną stronę) już bierze go ręce, karmi butelką (musi nauczyć się ssać) i sama przewija a przecież to nadal mała kruszynka, nie ma jeszcze 2kilogramów, może za dwa tygodnie już będzie z nami :lol: Pozdrawiam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 04.11.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Olu Dopiero teraz zauwazylam w Twoich komentarzach ,ze chyba cos mi umknelo Gratuluje nowego czlonka rodziny. Faktycznie kruszynka z niego ale najwazniejsze ,ze chlopczyk zbiera sily i szykuje sie na ubarwienie waszego zycia . Pozdrawiam, trzymam kciuki i jeszcze raz gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts