Zakrzów 01.12.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Dziękuję Ale taki ciemny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 05.12.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Witam serdecznie. No wlasnie, chcialbym zapytac o Wasza dachowke bo nam sie bardzo spodobala. O ile dobrze wyczytalem jest to Celtycka Braasa - czarna, prawda? Jedno tylko mnie nurtuje czy ona aby nie jesto powlekana powloka Lumino? (tylko takie udalo mi sie znalezc na stronie RuppCeramika/Braas). Ksztal Waszej ceramiki nam bardzo pasuje ale z zona stanowczo preferujemy matowa dachowke (lub blisko matowej). Jak jest u Was? Czy to jest Braas Celtycka z Lumino i czy w realu swieci sie i polyskuje ta dachoweczka. Ze zdjec odnosze wrazenie, ze nie tak bardzo, ze jest cokolwiek matowa. Ale to tylko zdjecia i wszystko moze sie zdarzyc, stad moje pytanie. Dziekuje i pozdrawiam cieplo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 06.12.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Pięknie tu u Pani... Po prostu cudownie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 07.12.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Cudownie urządzony dom ,kominek rewelacyjny .Ogród marzenie ,jestem pod wrażeniem . A mam pytanie co było dawane pod ziemię gdzie trawa rośnie???jakąś siatka???hmm zastanawia mnie co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarte 09.12.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 tez mnie zastanawia co to za siatka pod trawą ( czyżby zapobiegała w jakiś sposób rośnięciu chwastom? jak się nazywa ta siatka i ile trzeba ziemi na nią nasypać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.12.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ja co prawda nie Ola, ale może ona się nie pogniewa, jak odpiszę Ta siatka to (prawdopodobnie) siatka przeciw kretom. Rozkłada się ją na wyrównany teren, a potem na wierzch trzeba nasypać wg różnych źródeł od 4-6 do 10 cm ziemi. Nie można za dużo, żeby krety nie grasowały na siatce pod trawką i nie można za mało, żeby aeratorem lub wertykulatorem jej nie uszkodzić. Mam nadzieję Olu, że nic nie pokręciłam i nie gniewasz się, że wcinam się w Twój wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarte 10.12.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 dzięki za info. myślałam, że do czego innego ta siatka, ale jak na krety to nie będę jej układać, krety nie są u nas zmorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 12.12.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Ja też myślałam,że inne zastosowanie ma .Myślałam,że żeby trawka fajna była,bez chwastów,równiutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 17.12.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 SWIETNY DOMEK - gratulacje ,mnóstwo pracy ..........[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 17.12.2009 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Ale mam zaległości..... Postaram się pokrótce każdemu odpowiedzieć :lol: mirekbas Białe kamyczki kupuje się w sklepach ogrodniczych, koszt w zależności gdzie kupujesz np. http://www.stone-art.pl/sklep/kamiennaturalny-c-100.html eda84 To jest kostka brukowa POLBRUK malkaj DariaIMichu Igor_Celina piogron agol mika73 Dziękuję, jeszcze raz dziękuję za odwiedziny i zapraszam ponownie aga1401 Dzieci to najpiękniejsza rzecz w życiu i wszystko co robią (jak są malutkie )bardzo, bardzo nas cieszy a opowiadać można o nich w nieskończoność Zakrzów deska w salonie to jesion - tak jak napisała acca5 której dziękuję za odpowiedź maysee Dobrze wyczytałaś to dachówka Celtycka Braasa - czarna, czy się świeci raczej NIE , ten lekki połysk nadaje jej tylko głębi Ja również nie przepadam za połyskiem barto307cc jarte j Tak jak Wam odpisała w moim imieniu yuka jest to siatka przeciw kretom i jak na razie żaden kopca nie zrobił Yuka nie mam nic przeciw jakbyś tak czasem odpisała za mnie teraz to ja każdą wolną chwilkę spędzam z mały Michałkiem . A maluszek tylko je, śpi , czasami popłacze i rośnie , rośnie jak na drożdżach Pozdrawiam WSZYSTKICH bardzo gorąco bo na dworze fajny mrozik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 17.12.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 SWIETNY DOMEK - gratulacje ,mnóstwo pracy ..........[ Dzięki..... z tą pracą to nie było aż tak strasznie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.12.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/z1792602X.jpg życzy Jessi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 21.12.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Niech magia Świąt Bożego Narodzeniawypełnia ciepłem wszystkie mroźne dni,a blask gwiazd przypomina,że czasem wystarczy tylko wypowiedzieć życzenie! http://img452.imageshack.us/img452/9153/4682xk3.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 21.12.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://images38.fotosik.pl/236/ce91b7063bd8eaa7med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.12.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2009/08/kerstbal3208.gif Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnieniech Cię aniołek ode mnie uściśnie i złoży Ci najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Wesołych Świąt ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.12.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Niechaj ziemię rozśpiewa kolęda, Każdy dom i każdego z nas, Niechaj piękne Bożonarodzeniowe Święta Niosą wszystkim betlejemski blask http://kartki.net.pl/kartki/4/122.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 22.12.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Z okazji zbliżających się SWIĄT BOŻEGO NARODZENIA chciałabym życzyć dużo zdrowia, radości, spokoju i pogody ducha. Proszę życzyć Wnusiowi dużo dużo zdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.12.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Wesołych Świąt! http://www.sxc.hu/pic/m/e/en/enimal/905450_merry_christmas.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 22.12.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 W Bożego Narodzenia dni urocze,Niechaj szczęściem serce gra,Niech zdrowie dobre was otoczy,I na dni przyszłości trwa.Niech te święta przyniosą wam Boże łaski,spokój, radość i dostatek wszelki,A Nowy Rok niech spełnimarzenia ukryte na samym dnie serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 24.12.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Przez śnieżycę, zawieruchę ślę życzenia i otuchę,by te święta, choć tak zimne, były ciepłe i rodzinne.Moc prezentów i miłości,w Nowym Roku pomyślności. ``````````{\````````{\{*\````````{*\~\_______```````{```\`<:<:<:>:>``````{~`*`\((((((^^^)`````{`*`~((((((( `?`?````{`*`~`)))))))). _ ' )````{*```*`((((((('\ ~`````{~`*``*)))))`.`\``````{.*~``*((((`\`\))_.?-.````````{``~* ))) `\_.-'````````````{.__ ((`-*.*````````````.*```~``*.``````````.*.``*```~`*.`````````.*````.````.`*.````````.*``~`````*````*.```````.*``````*`````~``*.`````.*````~``````.`````*.```.*```*```.``~```*``~ *...*``~```````````~`````*.~~* ~~* ~~* ~~* ~~*.* życzy TomKa z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts