Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Mojego Przytulnego"

kropkq

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam serdecznie. No wlasnie, chcialbym zapytac o Wasza dachowke bo nam sie bardzo spodobala. O ile dobrze wyczytalem jest to Celtycka Braasa - czarna, prawda? Jedno tylko mnie nurtuje czy ona aby nie jesto powlekana powloka Lumino? (tylko takie udalo mi sie znalezc na stronie RuppCeramika/Braas). Ksztal Waszej ceramiki nam bardzo pasuje ale z zona stanowczo preferujemy matowa dachowke (lub blisko matowej). Jak jest u Was? Czy to jest Braas Celtycka z Lumino i czy w realu swieci sie i polyskuje ta dachoweczka. Ze zdjec odnosze wrazenie, ze nie tak bardzo, ze jest cokolwiek matowa. Ale to tylko zdjecia i wszystko moze sie zdarzyc, stad moje pytanie. Dziekuje i pozdrawiam cieplo.

Ja co prawda nie Ola, ale może ona się nie pogniewa, jak odpiszę :wink:

Ta siatka to (prawdopodobnie) siatka przeciw kretom. Rozkłada się ją na wyrównany teren, a potem na wierzch trzeba nasypać :roll: wg różnych źródeł :roll: od 4-6 do 10 cm ziemi. Nie można za dużo, żeby krety nie grasowały na siatce pod trawką i nie można za mało, żeby aeratorem lub wertykulatorem jej nie uszkodzić. :p

Mam nadzieję Olu, że nic nie pokręciłam :wink: i nie gniewasz się, że wcinam się w Twój wątek :oops:

Ale mam zaległości..... :o :o :o

Postaram się pokrótce każdemu odpowiedzieć :lol: :lol: :lol:

mirekbas

Białe kamyczki kupuje się w sklepach ogrodniczych, koszt w zależności gdzie kupujesz np. http://www.stone-art.pl/sklep/kamiennaturalny-c-100.html

eda84

To jest kostka brukowa POLBRUK

malkaj

DariaIMichu

Igor_Celina

piogron

agol

mika73

Dziękuję, jeszcze raz dziękuję za odwiedziny i zapraszam ponownie :lol: :lol: :lol:

aga1401

Dzieci to najpiękniejsza rzecz w życiu :lol: i wszystko co robią (jak są malutkie :wink: )bardzo, bardzo nas cieszy a opowiadać można o nich w nieskończoność :lol: :lol: :lol:

Zakrzów

deska w salonie to jesion - tak jak napisała acca5 której dziękuję za odpowiedź :lol:

maysee

Dobrze wyczytałaś to dachówka Celtycka Braasa - czarna, czy się świeci :roll: raczej NIE , ten lekki połysk nadaje jej tylko głębi :wink: Ja również nie przepadam za połyskiem :wink:

barto307cc

jarte j

Tak jak Wam odpisała w moim imieniu yuka jest to siatka przeciw kretom i jak na razie żaden kopca nie zrobił :wink:

Yuka

nie mam nic przeciw jakbyś tak czasem odpisała za mnie :wink: :lol: teraz to ja każdą wolną chwilkę spędzam z mały Michałkiem .

A maluszek tylko je, śpi , czasami popłacze i rośnie , rośnie jak na drożdżach :lol:

Pozdrawiam WSZYSTKICH bardzo gorąco :lol: :lol: :lol: bo na dworze fajny mrozik :lol:

Przez śnieżycę, zawieruchę ślę życzenia i otuchę,

by te święta, choć tak zimne,

były ciepłe i rodzinne.

Moc prezentów i miłości,

w Nowym Roku pomyślności.

``````````{\

````````{\{*\

````````{*\~\_______

```````{```\`<:<:<:>:>

``````{~`*`\((((((^^^)

`````{`*`~((((((( `?`?

````{`*`~`)))))))). _ ' )