Nadulka 22.08.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Olu, już 23 głosy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 22.08.2010 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Dzisiaj króciutko napiszę RAZ JESZCZE_DZIĘKUJE PIĘKNIE !!!!! Jest piękna pogoda więc lecę korzystać z niej .....ale w wolnej chwili odpowiem na Twoje KasiaC79 pytania , na pewno:) Miłego niedzielnego popołudnia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 22.08.2010 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 o jejku , zaglądam a tu 24głosy !!! jak miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.08.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 26;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 24.08.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 KasiaC79 Dziękuję za odwiedziny:) Glebę mam ? właściwie nie wiem jaką , wodę przepuszcza bo najpierw jest żwirek a dopiero głębiej glina. A komarów jest jak wszędzie , raz są raz ich nie ma Swoją wagę utrzymuje od czasów szkoły , nigdy nie miałam z nią żadnych kłopotów , po prostu tak mam Ale żeby schudnąć trzeba mniej jeść - tak mi się wydaje to chyba najlepszy sposób ....tylko jak tu nie jeść jak takie pokusy na nas czyhają Zapraszam więc najlepiej jak najczęściej do mojego ogrodu na pyszną kawkę (bez cukru - oczywiście) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 24.08.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Ja też oddałam głos na Twój dziennik Olu:)) , Twój dom i ogród , to po prostu cudo...życzę zwycięstwa...pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 25.08.2010 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Ja też oddałam głos na Twój dziennik Olu:)) , Twój dom i ogród , to po prostu cudo...życzę zwycięstwa...pozdrawiam... Dziękuję Tamarko:) za pochwały i głosik jednak zwycięstwo należy się tym co własnoręcznie zbudowali swój dom , podziwiam takich ludzi i mam do ich ciężkiej pracy i uporu wielki szacunek nie mniej miło jest być wyróżnionym , być zaraz za liderami;) Pozdrawiam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 25.08.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 nowe zdjęcia - OCH!! baaardzo pozytywna energia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubinowa 26.08.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 witam, zawsze miło mi się "podgląda", ba, często szukam Pani dziennika kilka stron wstecz, aby nacieszyć oko, gdy mam "chandrę budowlano-ogrodową" i nie tylko; proszę częściej "podpisywać listę", pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 26.08.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Witaj Olu:) Nie lubię się rozpisywać (wybacz) ale podglądam i przeczytałam od pierwszej stony cały Twój dziennik . Bardzo mi się u Ciebie podoba-szczególnie ogród jest moją inspiracją. Zagłosowałam oczywiście na Ciebie- aktualnie masz 32 głosy i prawie 10% ogólnego głosowania 3-mam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 26.08.2010 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Aga-Białystok witam:) rubinowa miło mi Cię gościć u siebie listę podpisuję tak często jak mogę lady in red Nie lubię się rozpisywać (wybacz)- wybaczam;) dzięki za głosik Kochane dziewczyny -pozdrawiam bardzo, gorąco pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michaśka 27.08.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Witaj Olu:)dziś specjalnie zeby oddać głosik na twój dziennik zarejestrowałam się w muratorze!Bardzo podoba mi się twój domek (nie jestem tu oryginalna) urządzony ze smakiem, nowocześnie a jednocześnie ciepło, przytulnie. Mnie również nudzą te wszystkie obecnie modne wenge. A twój ogród powala wszystkich na kolana, żeby taki piękny ogród stworzyć bez wiedzy fachowej , przygotowania - wielki ukłon. Pozwolisz, że będę się wzorować przy zakładaniu swojego? Pozdrawiam i życzę Ci wszystkiego najlepszego !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.08.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Olu,fajne fotki dodałaś.Roślinki faktycznie rosną jak na drożdzach,powiem ci że piękna kobieta z Ciebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 27.08.2010 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) Witaj Olu, zajrzałam do Twojego dziennika zupełnie przypadkiem, a tu takie widoki. Śliczny domek, śliczny ogród, wszystko śliczne Gratuluję cudnego dziennika i pozdrawiam P.S. Również zagłosowałam Edytowane 27 Sierpnia 2010 przez aasienkaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 27.08.2010 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 michaśka aasienkaaa Dzięki za odwiedziny i następne głosiki, wzorować się można bez obaw :)Pozdrawiam i zapraszam ponownie:) Nadulka, takie komplementy od kobiety ....aż się zaczerwieniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 27.08.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Myślę, że szczerych komplementów od kobitek znajdzie się więcej, bo piękno zewnętrzne i wewnętrzne od Ciebie bije! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 27.08.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Oj, Agusiu miła z Ciebie kobitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.08.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Widzisz Olu a myślałaś że to tylko ja..... Miło że do mnie zajrzałas;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrbasia 30.08.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 (edytowane) Witaj Olu! Wspaniały jest ten Twoj dziennik budowy. Piekny dom i ogród, pieknie to wszystko opisałaś, Wasze zmagania i radości.Dzieki, że cały czas dopisujesz nowe wiadomości. Zasługujesz naprawde na nagrode od Muratora.Czytałam wiele dzienników budowy, ale Twój jest najlepszy na całym forum. To co piszesz emanuuje takim ciepłemi radościa z wszystkiego co udaje Wam się osiagnąc, Zaczerpnęłam od Ciebie kilka pomyśłów, aktualnie też mieszkamy w nowym domku.Życze Tobie i rodzinie samych pomyślności w życiu. Prosze pisz dalej. Gdzie głosować??? Edytowane 30 Sierpnia 2010 przez Andrbasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 30.08.2010 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 (edytowane) Witaj Basiu !!! Zaczerpnęłam od Ciebie kilka pomyśłów, aktualnie też mieszkamy w nowym domku. Jak milo, ciekawa jestem jakie pomysły Ci się spodobały? Pokaż nam Swój domek:) Życze Tobie i rodzinie samych pomyślności w życiu Ja Tobie również życzę szczęścia i powodzenia oraz serdecznie pozdrawiam Gdzie głosować??? a tutaj - http://forum.muratordom.pl/dzienniki_forum.php Edytowane 30 Sierpnia 2010 przez kropkq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts