Andrbasia 30.08.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 (edytowane) [Hejka! Już zagłosowałam, a czy można oddać na Twój dziennik 100 głosów, hehe , Trzymaj się Olu Iinspirujac sie Twoim dziennikiem, zbudowałam prosty kominek tzn. (tak zaprojektowałam), pomarańczowy kolor na scianie, w ogrodzie kamienie, koła i owale. Kupiłam maszyne do chleba. Tak więc widzisz wiele. Przeglądałam przodujacy dziennik w głosowaniu Muratora, stwierdzam, że ludzie po prostu maja dużo znajomych. Jak można uznać dziennik za najlepszy skoro budowa jeszcze trwa i długo nie bedzie jeszcze widać efektów. PS. Nie prowadze dziennika, nie umiem wklejać zdjęć sorki, sorki , sorki Edytowane 30 Sierpnia 2010 przez Andrbasia dopisanie tekstu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 30.08.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Witam Olu, mój głos ma numer 41, gratuluje domu i ogrodu....dziennik czyta się jednym tchem, pięknie u Was w każdym kątku zarówno domu i ogrodu. Pozdrawiam i wklejaj jeszcze więcej zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 31.08.2010 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Basiu, Sara Dziękuję, dziękuję, dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RGosia 31.08.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 (edytowane) no i sie "ujawniam" - bo gdy zobaczyłam glosowanie musialam swój glos oddacKazdego dnia po powrocie z pracy zagladam do Ciebiekazde zdjecie znam prawie na pamiecZakochana jestem w domu i w ogrodzie - mam nadzieje ze moj ogrod bedzie podobny do twojego na razie mamy zamkniety stan surowy a na swoj dzinnik jakos brak mi czasu. Edytowane 31 Sierpnia 2010 przez RGosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 01.09.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 [Hejka! Już zagłosowałam, a czy można oddać na Twój dziennik 100 głosów, Można Choćby codziennie Mam nadzieję, że zobaczę Cię Olu w Muratorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 01.09.2010 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 no i sie "ujawniam" - bo gdy zobaczyłam glosowanie musialam swój glos oddac Kazdego dnia po powrocie z pracy zagladam do Ciebie kazde zdjecie znam prawie na pamiec Zakochana jestem w domu i w ogrodzie - mam nadzieje ze moj ogrod bedzie podobny do twojego na razie mamy zamkniety stan surowy a na swoj dzinnik jakos brak mi czasu . Gosiu , dziękuję Najmilsze jest to , że teraz dopiero wiem jak wiele osób "odwiedza mnie" to bardzo miłe i tak bardzo cieszy Pozdrawiam :) Aga Zobaczysz, zobaczysz ...tylko jeszcze nie wiem kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 01.09.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Można Choćby codziennie Mam nadzieję, że zobaczę Cię Olu w Muratorze Chyba właśnie nie można jeszcze raz, bo ja próbowałam.... nie da mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 01.09.2010 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 nie można, nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 01.09.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Witaj Olu,widzę że już 45 głosów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 2mm 01.09.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 45 głosów niestety nie da chyba pierwszego miejsca ale szansa na PODIUM nadal jest!!! skoro większości podoba się coś co może kiedyś za ileś lat będzie podobno domem....... no comments Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.09.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 (edytowane) Olu wszystkiego najlepszego dla Was i wielu rocznic:)Wyglądacie cudownie:)P.S. Byłam w tym samym miejscu co Wy, tylko 1 dzień wcześniej:) Edytowane 1 Września 2010 przez yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 02.09.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Olu szczerzę gratuluję rocznicy i życzę kolejnych tak szczęśliwych.........:) miejsce przepiękne - szkoda, że mam tak daleko:( A teraz lecę zagłosować tak przecież trzeba - chociażby za to, że mogę w każdej smutnej chwili cieszyć oko Twoim ogrodem.......:) pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.09.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Cześc Olu ,jak zwykle u Ciebie pieknie i oczywiscie przyszłam Ci powiedziec że na Ciebie głosowałam a jakże inaczej ihhihihi bo uwielbiam do Ciebie zaglądac !!! pozdrawiam cieplutko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 02.09.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Mój głosik też oddany, razem 49. Ogród wspaniały. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 02.09.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 witam i ja tez oddałam swój głosik !!!! razem juz 50 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 02.09.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Olu,życzę Wam wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze,dużo miłości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 02.09.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 http://w126.wrzuta.pl/sr/f/14bPKCmOCec/bukiet_kwiatow Olu,troszkę spoźnione zyczenia ale.. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! z okazji rocznicy ślubu:) PS. Piękny dorobek Waszego wspólnego życia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.09.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 http://mojakartka.com.pl//kartki/31/388.jpg Z okazji rocznicy ślubu życzę Wam miłości, radości i szczęścia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 02.09.2010 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 2mm, yuka, oldzia, jessi, AJA123, kamilaJ, Nadulka, rogbog, aka z Ina Ale się wzruszyłam, aż mi łezki w oczach stanęły Dziękuję wszystkim razem i każdej z osobna ....za tak cudowne życzenia , za to , że zaglądacie do mnie, za to , że głosujecie na mój dziennik i ...za wszystko czego nie napisałam :) Serdecznie dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michaśka 02.09.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Ja również pędzę szybciutko przyłączyć się do życzeń: Z okazji święta Waszego życzenia wszystkiego najlepszego: niech każdy dzień dostarcza radości i uśmiech zawsze w sercach gości, niechaj problemy Was omijają, a wszyscy bardzo Was kochają. Życzę Wam Szczęśliwej podróży do kolejnych Jubileuszy! Niech dobry los się kłania w pas ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts