Alunek 02.09.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Olu,Piękny dom i cudowny ogród! GRATULACJE!!!Będę zaglądać do ciebie częściej po inspiracje. Pozdrawiam z Pomorza:)Ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 02.09.2010 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 michaśka Dziękuję za piękne życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 02.09.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Olu, Piękny dom i cudowny ogród! GRATULACJE!!! Będę zaglądać do ciebie częściej po inspiracje. Pozdrawiam z Pomorza:) Ala Alu Miło, że zajrzałaś do mnie Dziękuję za ciepłe słowa i zapraszam częściej Pozdrawiam z centrum Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 04.09.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 To i ja przyłączę się do życzeń ...życzę Wam samych szczęśliwych dni w Waszym uroczym domku...a tak na marginesie, my też w tym miesiącu będziemy obchodzić 23 rocznicę ślubu ...jak ten czas leci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 04.09.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Sto lat, sto lat :) P.S. Dziewczyny, jak nie można jak ja już z 5 głosów oddałam? Klikam i pokazuje mi się, że dziękujemy i wyniki. No chyba, że chodzi im o to, że 'pani już dziękujemy' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 04.09.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Ja próbowałam drugi raz,ale pisze że oddałam już swój głos,więc chyba nie idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 04.09.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Tamara Bardzo dziękuję za życzenia ja również Wam składam serdeczne życzenia oraz dużo szczęścia i miłości piękna rocznica , prawda? Naprawdę jak ten czas leci;) Aga Klikam i pokazuje mi się, że dziękujemy i wyniki. chyba raczej to drugie pani już dziękujemy Nadulka pocieszna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
foksi 05.09.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Przy takiej okazji nie wypada się dalej ukrywać Podglądam od poczatku Wasz cudowny domek i konsekwentnie prowadzony ogród. Przepiękne i takie przemyślane, czyściutkie. Życze gorąco wszystkiego NAJ, niech Wam się szczęści na każdym kroku Głos oczywiście też oddałam. Dzięki Twojej Olu fascynacji pomarańczowym kolorem - mam w domu wiele akcentów w tym kolorze (wspaniale rozświetla). Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 06.09.2010 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Przy takiej okazji nie wypada się dalej ukrywać Podglądam od poczatku Wasz cudowny domek i konsekwentnie prowadzony ogród. Przepiękne i takie przemyślane, czyściutkie. Życze gorąco wszystkiego NAJ, niech Wam się szczęści na każdym kroku Głos oczywiście też oddałam. Dziękuję serdecznie :) Dzięki Twojej Olu fascynacji pomarańczowym kolorem - mam w domu wiele akcentów w tym kolorze (wspaniale rozświetla). Dziękuję Pomarańcz jest pięknym i ciepłym kolorkiem, wspaniale komponuje się z innym kolorami, dodaje ciepła, i ja napisałaś rozświetla pomieszczenia W ten chłodny i deszczowy wrzesień pozdrawiam cieplutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 06.09.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Witaj Olumam pytanie,czy pamiętasz moze jakiej wysokości są twoje palisady -25 czy 40 cm.? Nie dopytałam swojego pana od kostki,a muszę je zakupić.Wydaje mi się,że 25 cm powinno wystarczyć, na tyle żeby ogrodzić rabaty przy domu. Pozdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 06.09.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Bogusiu wystająca część palisad to 10cm więc tak myślę, że 25-piątki chyba wystarczą . Niestety ale wszystkie są wkopane, żadna mi nie została a rachunku też nie mam dlatego nie mam jak sprawdzić pozdrawiam Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikson 07.09.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 a ja was też wciąż podglądam i kibicuje. Głos oddałam ajagże za tak ciepło prowadzony dziennik nie można inaczej. No i wszystkiego naj... na dalszej drodze życia )). Przepiękne te kompozycje smakowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 07.09.2010 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 ikson Przepięknie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 07.09.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Olu dziękuję za odpowiedź Myślałam,że trzeba kupić 40 cm,ale tyle wkopac w ziemię to chyba przesada:) PS.Chyba mamy taką samą kostkę jak u Ciebie-tylko dwa kolory,szary i zółty. Pozdrawiam słonecznie:) http://gify.klimacik.pl/mini/384.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 07.09.2010 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 (edytowane) ciku Czy mogłabyś mi jeszcze tylko podać jak grube są sztachetki (2, 3 cm?) i jak szeroko rozstawione. To robi piękne wrażenie i chciałabym uzyskać taki efekt zamawiając gdzieś bliżej Bielska. Gdybyś mogła jeszcze zamieścić zdjęcie mocowania panelu na zawiasie to już byłoby super. Mój mąż potrzebuje to widziec, bo ma jakiś problem z mocowaniem , nie wiem dokladnie o co chodzi.Odpowiem w komentarzach, gdyż wiele osób pyta na priw. o nie, tym sposobem ten temat może będę miała już z głowy;) Sztachetki mają wymiary 2cmx4cm w rozstawie 7cm od góry zaspawane (nie zaślepione z tworzywa zaślepkami) Ogrodzenie wykonywała firma zdjęcia dla Twojego męża i innych Mam nadzieję, że pomogłam Pozdrawiam:) Edytowane 6 Stycznia 2012 przez kropkq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 07.09.2010 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Bogusiu Jakie piękne słoneczko:) dziś rano było pięknie , później padało a teraz znowu zrobiło się ładnie ....oby tak dalej bo mam dosyć tego deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 07.09.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Super! Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silviajustina 08.09.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Witam Cie Olu!Dołączam do grona zachwyconych Twoim domem i ogrodem!!Jest przepięknie!!Mam pytanie dotyczące okien:jesteś zadowolona z jednostronnego koloru?nie myslalas by zrobic tez ciemne od srodka?i jeszcze jedno,nie chciałas zrobic przesuwanych drzwi tarasowych? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 09.09.2010 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 (edytowane) Witaj silviajustina Dziękuję za pochwały Okienka: kolor, dzielenia , wielkość to była przemyślana decyzja:) Ciemny kolor z zewnątrz pasujący do dachówki, orynnowania..... wewnątrz białe bo to kolor neutralny , do niego pasuje każdy wystrój, każdy kolor mebli i dodatków. Jeśli kiedyś chciałabym zmienić wystrój nie muszę się martwić lub dopasowywać czegokolwiek do koloru okien. Zresztą nie wyobrażam sobie mojej jasno-pomarańczowej kuchni i ciemnych brązowych ram okiennych Przesuwane drzwi owszem ale ja mam duże okno(3,80m) i skrzydło przesuwane byłoby bardzo duże ( nie pamiętam ale coś było nie tak) a ponieważ chciałam mieć jak najwięcej szyb a najmniej powierzchni ram , zrobiłam tak jak jest - otwierana jest tylko część (90-tka) a resztę zmuszona byłam podzielić na dwie części bo nikt nie chciał wstawić mi szyby o szerokości ok. 3m (chyba , że okna byłyby z aluminium tyle, że o wiele, wiele droższe) dzielenie jest nie za szerokie i nie przeszkadza w podziwianiu widoków na zewnątrz - przyrody:) Również pozdrawiam Edytowane 9 Września 2010 przez kropkq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silviajustina 13.09.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Dziękuję Olu za wyczerpujacą odpowiedz:)Pytałam Cie o to wszystko bo sama jestem na etapie wybierania koloru okien itp,Też jestem zdania ze biala okna wewnatrz to chyba najlepsze rozwiązanie ale wolałam sie upewnic:)U Ciebie jest pięknie więc warto zapytac.A co do drzwi tarasowych to faktycznie okno masz spore.Moje ma 270/240 i dalej sie waham czy maja byc normalne czy przesuwane.Bardziej podobaja mi sie przesuwane,sa takie"nowoczesniejsze":)ale slyszałam o nich różne opinie ze np lubia sie psuc itp.druga sprawa ze w przesuwanych zawsze bedzie próg(w tych tanszych) a w zwykle mozna dostac bez progu.Sama nie wiem co zrobic:bash: Chciałam jeszcze dodac ze oddałam na Twój Dziennik 2 głosy.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts