Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Mojego Przytulnego"

kropkq

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nadulka

U mnie również bardzo brzydka pogoda , pada, pada i pada :( a żeby było weselej, robią u nas kanalizację!!!! po tych wykopach zostały dziury i straszliwe błocisko :( po kostki !!! nawet z psem nie chce mi się wyjść .... wracamy utytłane po same pachy ;) a kostka od brudnych kół aut - szkoda gadać :(

Mebelki jeszcze trochę potrzymam, zaledwie dwa dni temu jadłam śniadanko i obiad na tarasie, chyba jeszcze uda mi się wypić kawkę - choćby w kurtce :cool:

podobno jeszcze słoneczko ma zagościć i ZŁOTA POLSKA JESIEŃ , strasznie tęsknię za nią :)

Trzymaj się ciepło :) i zaglądaj czasem do mnie :)

Piękny dom i ogród ,gratuluję i troszkę zazdraszczam:) My nie bujemy lecz remontujemy i przed nami długa droga.

ps. mamy takie same szklane rozkładane stoły

Witaj kubel30 :welcome:

Przeglądałam Twój dziennik i faktycznie długa droga przed wami. Nie mniej warto się pomęczyć bo piękny dom kupiliście, jakie piękne, duże drzewo rośnie :rolleyes:

już widzę pod nim stół przykryty białym obrusem a przy nim Waszą rodzinkę. Taka wiejska sielanka. Na pewno będzie pięknie :rolleyes:

Pozdrawiam i życzę dużej wygranej .....żebyście urządzili go tak jak sobie wymarzyliście - zasługujecie na to w 100% :rolleyes:

markoto

Krzaczek jest cudny,latem ma czerwone przyrosty a teraz cały krwisto-czerwony. Jak będę w centrum ogrodniczym to zerknę i zapiszę nazwę, bo jak ja go kupowałam to nie miał przypiętej karteczki. Może na stronie ogrodniczej pytania do Elfir znajdziesz odpowiedź. Ona wie wszystko:rolleyes: lub poczekasz .

Pozdrawiam