KasiaC79 13.09.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 A czy pamiętasz ile kosztowało to okno tarasowe które masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 13.09.2010 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 A czy pamiętasz ile kosztowało to okno tarasowe które masz? Niestety ale w umowie nie miałam wyszczególnionej wyceny każdego okna, tylko za wszystkie razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 13.09.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 silviajustina Popytaj się o przesuwane okna innych użytkowników , może Ci doradzą oddałam na Twój Dziennik 2 głosy a jak Ty to zrobiłaś? Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silviajustina 14.09.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Jeden głos ode mnie drugi z profilu męża;)Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 15.09.2010 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Jeden głos ode mnie drugi z profilu męża;)Pozdrawiam! To w takim bądź razie podziękuj w moim imieniu swojemu mężowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nusia.a 15.09.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Za klasę i styl, za determinację i cierpliwość (chociażby w odpisywaniu na różne pytania), za systematyczność i za uśmiech w naszą stronę! - Mój Głos również !Serdecznie pozdrawiam wszystkich "bohaterów" dziennika! Gratuluję! Dom i ogród modelowy! Więc na okładki z nim!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 15.09.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Cześć Olu:) Wpadłam zobaczyć co u Ciebie?Pogoda nie nastraja optymistycznie,szaro ,buro ...tak jest u mnie...Chyba trzeba będzie już meble tarasowe schować,bo chyba już sobie nie posiedzę z kawką,a szkoda:(Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 15.09.2010 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 nusia.a Jak pięknie to wszystko napisałaś Dziękuję i gorąco pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 15.09.2010 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Nadulka U mnie również bardzo brzydka pogoda , pada, pada i pada a żeby było weselej, robią u nas kanalizację!!!! po tych wykopach zostały dziury i straszliwe błocisko po kostki !!! nawet z psem nie chce mi się wyjść .... wracamy utytłane po same pachy a kostka od brudnych kół aut - szkoda gadać Mebelki jeszcze trochę potrzymam, zaledwie dwa dni temu jadłam śniadanko i obiad na tarasie, chyba jeszcze uda mi się wypić kawkę - choćby w kurtce podobno jeszcze słoneczko ma zagościć i ZŁOTA POLSKA JESIEŃ , strasznie tęsknię za nią Trzymaj się ciepło i zaglądaj czasem do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 16.09.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Olu,dzisiaj jest szansa na tarasową kawkę,w sweterku ,no ale jest;) Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 16.09.2010 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 U nas było różnie, na przemian słońce i deszcz ale idzie ku lepszemu , od soboty będzie lepiej ja życzę przyjemnej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 17.09.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Piękny dom i ogród ,gratuluję i troszkę zazdraszczam:) My nie bujemy lecz remontujemy i przed nami długa droga.ps. mamy takie same szklane rozkładane stoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 17.09.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Piękny dom i ogród ,gratuluję i troszkę zazdraszczam:) My nie bujemy lecz remontujemy i przed nami długa droga. ps. mamy takie same szklane rozkładane stoły Witaj kubel30 Przeglądałam Twój dziennik i faktycznie długa droga przed wami. Nie mniej warto się pomęczyć bo piękny dom kupiliście, jakie piękne, duże drzewo rośnie już widzę pod nim stół przykryty białym obrusem a przy nim Waszą rodzinkę. Taka wiejska sielanka. Na pewno będzie pięknie Pozdrawiam i życzę dużej wygranej .....żebyście urządzili go tak jak sobie wymarzyliście - zasługujecie na to w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 19.09.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Dzięki serdeczne za miłe słowo, przyda się napewno . Mój dziennik to trochę zaniedbałam, zapraszam na dział przebudowy i remonty pod post Nasza Wichura , tam jest większa fotorelacja. A moje drzewo tak obrodziło w tym roku , że już nie mamy w co robić tych jabłek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 22.09.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Na Twój dziennik trafiłam przypadkiem. Dom masz piękny! Taki lekki, delikatny i zarazem bardzo przytulny. Bajka po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.09.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Olu co to za czerwony krzaczek? Cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 23.09.2010 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 emilus18witaj w moich skromnych progach:welcome: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 23.09.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Cześć Olu Ja również pytam o ten krzaczek czerwony,co to takiego jest? jest śliczny. Michałek rośnie ,jeszcze niedawno był taki malutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 23.09.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 markoto Krzaczek jest cudny,latem ma czerwone przyrosty a teraz cały krwisto-czerwony. Jak będę w centrum ogrodniczym to zerknę i zapiszę nazwę, bo jak ja go kupowałam to nie miał przypiętej karteczki. Może na stronie ogrodniczej pytania do Elfir znajdziesz odpowiedź. Ona wie wszystko:rolleyes: lub poczekasz .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 23.09.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Nadulko powyższa odpowiedź również dla Ciebie Mały rośnie jak na drożdżach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts