weronikka1 14.10.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Tutaj jest moja Jaskółeczka http://pprojekt.pl/projekt357-jaskolka.html. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 15.10.2010 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Miło znowu Cię gościć Jolu Masz rację z korą, lepiej przetrzymać a na wiosnę będzie jak znalazł Weroniko Twoja Jaskółeczka wydawało mi się, że jest malutkim domkiem ale jak obejrzałam go dokładnie to okazało się, że jest wąski ale za to w drugą stronę -szeroki. I wcale nie taki mały tylko musisz mieć chyba wąską działeczkę Projekt bardzo ciekawy czekam na realizację -powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 15.10.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 KROPQ!!! GRATULUJĘ RELACJI W PAPIEROWYM WYDANIU!! :D Pięknie! Cudnie! Wspaniała pamiątka! Rety, rety, brawo!!! Rewelacyjnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 15.10.2010 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 KROPQ!!! GRATULUJĘ RELACJI W PAPIEROWYM WYDANIU!! :D Pięknie! Cudnie! Wspaniała pamiątka! Rety, rety, brawo!!! Rewelacyjnie to wygląda Dzięki Trochę mnie zaskoczyło to PAPIEROWE WYDANIE, myślałam, że wydawnictwo muratora stać na lepszy jakościowo papier Poza tym odnalazłam swoje porady również w dzienniku budowy Cedryk bez tajemnic......nasza rocznica ślubu nie przypada 27 sierpnia tylko 29.08 i pod tą datą jest wpis ....poza tym autoryzowałam całkiem inny tekst .....no to są takie DROBNE NIUANSE ale za to zdjęcie wszystkie moje Mimo wszystko taka mała rzecz a cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Wpadłam pogratulować !!!!!!!!!! .....zamierzam w weekend poczytać cały Twój dziennik budowy....bo dzis po lekturze w Muratorze zapowiada się ciekawie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 15.10.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Olu Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 15.10.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Ola, również gratuluję!!! Specjalnie byłam dzisiaj w sklepie, zeby kupić i poczytać SUPER!!! A taki papier.... hmmm... ma to też swój urok;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 16.10.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Dzięki Trochę mnie zaskoczyło to PAPIEROWE WYDANIE, myślałam, że wydawnictwo muratora stać na lepszy jakościowo papier Poza tym odnalazłam swoje porady również w dzienniku budowy Cedryk bez tajemnic......nasza rocznica ślubu nie przypada 27 sierpnia tylko 29.08 i pod tą datą jest wpis ....poza tym autoryzowałam całkiem inny tekst .....no to są takie DROBNE NIUANSE ale za to zdjęcie wszystkie moje Mimo wszystko taka mała rzecz a cieszy Olu gratulację Co do wydania to też liczyłam na coś bardziej ...hmm..wyszukanego:) i bez błędów. Ja jestem wśród zdjeć na mapie Polski ale.....jako miejsce budowy wpisano...Kraków!!!! Nie wiem skad redakcja to wzięła,żaden wpis,dane w profilu nie sugerują Krakowa....ktoś nie bardzo się do tego przyłożył.... Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 16.10.2010 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 kala67 Dziękuję i życzę miłej lektury Nadulko, yuka WAM również wielkie dzięki rogbog Właśnie oglądam Twoje zdjęcie domku i ....pięknie się reprezentuje, szkoda, że inwestorów zdjęcia takie małe Dziękuję Wszystkim i pozdrawiam cieplutko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 16.10.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Dziewczyny ,błędy i pomyłki o których piszecie to jak dla mnie klapa. Faktycznie zrobil duży rozgłos,a jak przyszło co do czego,to nie dołożyli chyba odpowiednich starań,a szkoda. Jeszcze raz Wam bardzo gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 16.10.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 och, wygląda na to, że nie tylko u Was te pomyłki.... dziwne to. no ale, pierwsze koty za płoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 16.10.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Gratuluję (mimo wszystko) Miło przejrzeć gazetę z osobami, które się kojarzy z wirtualnego świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 16.10.2010 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Aga-Białystok Witamy w klubie Famelia I jak, podobają Ci się nasze twarzyczki;) chociaż moja powinna byc znajoma, bo ja od początku budowy się nie ukrywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 16.10.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Hej ja nie występuję w gazecie miałam na myśli to, że przeglądając dziś forum natknęłam się na podobne negatywne wypowiedzi a propos pomyłek i błędów w opisach. Szkoda, bo sam pomysł jest rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 16.10.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Witaj Olu:) GRATULUJE!!!!!Cieszę się ,że fragmenty Twojego dziennika budowy były zamieszczone w nowej gazetce o Forum Muszę się przyznać ,że swój głos oddałam właśnie na Wasz dziennik:yes: często do niego zaglądam i będzie on na pewno inspiracją do urządzania naszego domku Pozdrawiam serdecznie i gorące buziaczki przesyłam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 17.10.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Ogólnie pomysł faktycznie świetny - nawet papier taki "dziennikowy" mi odpowiada. Tylko te błędy... Mnie one nie przeszkadzają, bo nie mam ich świadomości. Ale Wam - z pewnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 17.10.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Weroniko Twoja Jaskółeczka wydawało mi się, że jest malutkim domkiem ale jak obejrzałam go dokładnie to okazało się, że jest wąski ale za to w drugą stronę -szeroki. I wcale nie taki mały tylko musisz mieć chyba wąską działeczkę Projekt bardzo ciekawy czekam na realizację -powodzenia Jaskółeczka rzeczywiście jest wąska, ale dziełeczkę mamy 30X30metrów, także nie jest wąska. Lecz bardzo mi i mojemu mężowi się ona podoba i dlatego zdecydowaliśmy się na nią. Na górze dwa małe pokoiki złączymy, a tylny pokój przedłużymy o taras i dziewczynki będą miały po dużym dwudziestometrowym pokoju. I właśnie czegoś takiego szukaliśmy. Pokój na dole też jest nam potrzebny dla gości.. Chyba nie wytrzymamy do następnego tygodnia i projekt kupimy już dziś. Mamy cztery lata - niecałe-by wybudować dom i urządzić go na cacy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadiaart 17.10.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Witaj Olu, GRATULUJĘ PUBLIKACJI !!! Faktycznie Twoje rady znalazły się w naszej publikacji. Zastanawiam się dlaczego nie ma naszych? Czyżby nie przeszły przez cenzurę U nas też zdarzyły się małe pomyłki. Tak sobie myślę, że publikacja tworzona była w pośpiechu i stąd te błędy. Jeszcze raz gratuluję, mimo wszystko wyszło świetnie. P.S Forma chyba zamierzona stylizowana na gazetę codzienną tak jak np "Dziennik łódzki" - i to chyba ma sens. Pozdrawiam Nad'art Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 19.10.2010 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Hej ja nie występuję w gazecie ) A szkoda, szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 19.10.2010 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 dorkaK Chyba w moim jedynym przypadku to nie fragmenty dziennika umieszczono w gazecie, redakcja sam zdecydowała o napisaniu własnego tekstu do moich zdjęć, ale wyszło nawet fajnie dziękuję za głosik i gratulacje:) Famelia Z tymi błędami już się oswoiłam i tak się już nic teraz nie zmieni tylko po co ta cała autoryzacja ? Weroniko Widzę, że wszystko przemyśleliście dokładnie i wiecie dobrze co chcecie:) a to najważniejsze powodzenia czasu macie bardzo dużo i myślę, że tak jak z zamawianiem projektu , budowa skróci się i wybudujecie domek w ciągu 2 lat a nie 4 -ech. Nadiaart Myślę, że moje rady wpisano u Was przez przypadek , to pospiech !!!! budujecie samodzielnie i na pewno lepiej niż inni, zdajecie sobie sprawę, że budowa to ogromne wyzwanie i akurat Wasze rady są bezcenne !!! ważne , że są one zamieszczone w Waszym dzienniku i każdy kto chce może przysiąść do lektury i poczytać Pozdrawiam i również GRATULUJĘ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts