Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Mojego Przytulnego"

kropkq

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Olu.

Widać , że kochacie swój dom i ogród. Dopieszczacie go z całego serca, czego inni mogą Wam pozazdrościć:)) My dopiero zaczynamy i długa droga przed nami. Będę czasami tu zaglądać.

Pozdrawiam.

Witaj Eli :)

Oj, tak masz rację - kochamy swój dom i ogród ....i lubimy o niego dbać :)

Zapraszam, zaglądaj - cała przyjemność po naszej stronie :)

Witajcie.

Zaglądam tu do Was od dawna.

Ogród i dom macie piękny, ale to mówią Wam wszyscy. Bo tak jest rzeczywiście.

Jak męża siostra chciała sobie zrobić warzywniak to pokazałam jej Wasz dziennik i przybyła kolejna zauroczona :)

Ale ja nie o tym chciałam,

Gratuluję pięknego i zdrowego wnusia http://emotikona.pl/emotikony/pic/2balony.gif

Byłam z Wami jak się urodził , jak cieszyłaś się, Olu pierwszym Dniem Babci i jak pięknie , na zielono , był ubrany swojej pierwszej wiosny:)

Jeszcze raz gratuluję i wszystkiego najlepszego dla Michałka :)

Widzę, że wszystko przemyśleliście dokładnie i wiecie dobrze co chcecie:) a to najważniejsze :) powodzenia :) czasu macie bardzo dużo i myślę, że tak jak z zamawianiem projektu , budowa skróci się i wybudujecie domek w ciągu 2 lat a nie 4 -ech. :)

Cześć Olu.

Niestety wcześniej nie da rady, a i tak będę się cieszyć jak w ciągu czterech lat się uda. Przez pierwsze półttora roku chcemy budować za swoje, a później wesprzeć się kredytem.A z tego co wiem to ciężko jest go w ogóle dostać jak pracuje się za granicą.Ale jestem dobrej myśli.Wcześniej też nie chcemy wracać, gdyż mąż i tak będzie musiał zostać ze dwa lata dłużej by7 kredyt spłacić. A nie chcemy się rozdzielać na jeszcze dłużej.

Wszystkiego najlepszego dla Michasia. Dużo zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń i dużo dużo zabawek:)

Michałek jest rocznik mojej młodszej córci, tylko, że moja jest z sierpnia. A starsza jest starsza o półtora roku. Już nie mogę się doczekać kiedy dostaną swoje pokoje i w ogóle kiedy będziemy je urządzać. Już będą pewnie same mówiły co i jak chcą:)

Pozdrawiam i jeszcze raz dużo zdrówka dla Michałka.

rogbog

Dziękuję za życzenia :) Jaka piękna kartka:)

Weronikka1

Wszystko powolutku uda się zrobić :) masz słuszną rację, żeby na dłuższy czas nie żyć w rozłące bo zawsze ktoś na tym cierpi , szczególnie jak macie dzieci, bo to one najbardziej potrzebują Was- razem, bo to Wy jesteście dla nich najważniejsi :)

yuka

Tygrysekwygląda tak słodko jak ten torcikowy :) dziękuję w imieniu Michałka :)

Tom Bor

Dziękuję :)

I Wszystkich jeszcze słonecznie pozdrawiam :)

Tom Bor

Dziękuję :)

Droga Tolu jestem pod wrażeniem czytając twój dziennik. Nic dodać nic ująć. Dowiodłaś Tego, że jak bardzo się chce to te najskrytsze marzenia się spełniają.

Często wracam na twoje strony i po raz kolejny poczytuję od początku.Domek piękny , ogród też, nie wspomnę że wnusio taki słodki.

Przede mną zmagania budowlane, nie wiem czy uporam się z tym wszystkim. Po nowym roku ceny idą w górę a portfel cienki!!!

Mam pytanie odnośnie deski w salonie. Czy mogłabyś coś bliżej mi powiedzieć. Domyślam się że to jesion.Wiadomość proszę na priv lub pocztę [email protected]

Dziękuję i pozdrawiam gorąco!!!

Witaj Asiu :)

Na wszystkie Twoje pytania odpowiedzi są w moich komentarzach, wystarczyło tak samo jak ja przejrzeć....nie mniej zrobiłam to sama za Ciebie :)

Witam,chciałabym Panią zapytać; jak nazywają się płytki na korytarzu(Tak płytki mam wszędzie takie same ( w holu, kuchni i przed kominkiem) ale to jest gres Tibet Marfil 50x50) i na tarasie(Taras wyłożony jest kostką z Libetu z serii Via Castello kolor pastello. ) i jaka jest podłoga(Jeśli chodzi o pytanie o deskę to finisz deska jesion exclusive (ciemno -jasny) tzn jej nazwa. Dziękuję i pozdrawiam Asia.

Pozdrawiam :)

Witaj Asiu :)

Na wszystkie Twoje pytania odpowiedzi są w moich komentarzach, wystarczyło tak samo jak ja przejrzeć....nie mniej zrobiłam to sama za Ciebie :)

Pozdrawiam :)

Dziękuję bardzo, za dużo uwagi poświęcam na fotografię ale nie można oderwać oczu. Pewnie jak zwykle szybko , szybko i nie spojrzałam na komentarze:) pozdrawiam.