Eli 13 19.10.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 (edytowane) Witaj Olu. Widać , że kochacie swój dom i ogród. Dopieszczacie go z całego serca, czego inni mogą Wam pozazdrościć) My dopiero zaczynamy i długa droga przed nami. Będę czasami tu zaglądać. Pozdrawiam. Edytowane 19 Października 2010 przez Eli 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 19.10.2010 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Witaj Olu. Widać , że kochacie swój dom i ogród. Dopieszczacie go z całego serca, czego inni mogą Wam pozazdrościć) My dopiero zaczynamy i długa droga przed nami. Będę czasami tu zaglądać. Pozdrawiam. Witaj Eli Oj, tak masz rację - kochamy swój dom i ogród ....i lubimy o niego dbać Zapraszam, zaglądaj - cała przyjemność po naszej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 19.10.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Witajcie. Zaglądam tu do Was od dawna. Ogród i dom macie piękny, ale to mówią Wam wszyscy. Bo tak jest rzeczywiście. Jak męża siostra chciała sobie zrobić warzywniak to pokazałam jej Wasz dziennik i przybyła kolejna zauroczona Ale ja nie o tym chciałam, Gratuluję pięknego i zdrowego wnusia http://emotikona.pl/emotikony/pic/2balony.gif Byłam z Wami jak się urodził , jak cieszyłaś się, Olu pierwszym Dniem Babci i jak pięknie , na zielono , był ubrany swojej pierwszej wiosny:) Jeszcze raz gratuluję i wszystkiego najlepszego dla Michałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 19.10.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 atija Dziękuję, że jesteś z nami ....no to nasz Michałek ma kolejną ciocię, kiedyś to sam przeczyta Pozdrawiam cieplutko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 19.10.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Przyłączam się do roczkowych życzeń dla Michałka:) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGOhttp://i.arsneo.pl/103be6567b5b87f959d7d01965d3eac81b2cf56c.jpg Niech zdrowo rośnie dając szczęście Rodzicom i Dziadkom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 20.10.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Widzę, że wszystko przemyśleliście dokładnie i wiecie dobrze co chcecie:) a to najważniejsze powodzenia czasu macie bardzo dużo i myślę, że tak jak z zamawianiem projektu , budowa skróci się i wybudujecie domek w ciągu 2 lat a nie 4 -ech. Cześć Olu. Niestety wcześniej nie da rady, a i tak będę się cieszyć jak w ciągu czterech lat się uda. Przez pierwsze półttora roku chcemy budować za swoje, a później wesprzeć się kredytem.A z tego co wiem to ciężko jest go w ogóle dostać jak pracuje się za granicą.Ale jestem dobrej myśli.Wcześniej też nie chcemy wracać, gdyż mąż i tak będzie musiał zostać ze dwa lata dłużej by7 kredyt spłacić. A nie chcemy się rozdzielać na jeszcze dłużej. Wszystkiego najlepszego dla Michasia. Dużo zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń i dużo dużo zabawek:) Michałek jest rocznik mojej młodszej córci, tylko, że moja jest z sierpnia. A starsza jest starsza o półtora roku. Już nie mogę się doczekać kiedy dostaną swoje pokoje i w ogóle kiedy będziemy je urządzać. Już będą pewnie same mówiły co i jak chcą Pozdrawiam i jeszcze raz dużo zdrówka dla Michałka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.10.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Wszystkiego najlepszego dla małego Tygryska!!! http://img49.imageshack.us/img49/9163/disney2goqw1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 21.10.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Gratuluję publikacji zasłużyliście za piękny domek i ogródeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 22.10.2010 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 rogbog Dziękuję za życzenia Jaka piękna kartka:) Weronikka1 Wszystko powolutku uda się zrobić masz słuszną rację, żeby na dłuższy czas nie żyć w rozłące bo zawsze ktoś na tym cierpi , szczególnie jak macie dzieci, bo to one najbardziej potrzebują Was- razem, bo to Wy jesteście dla nich najważniejsi yuka Tygrysekwygląda tak słodko jak ten torcikowy dziękuję w imieniu Michałka Tom Bor Dziękuję I Wszystkich jeszcze słonecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 22.10.2010 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Mały Michaś dziękuje wszystkim ciociom za życzenia i piękne karteczki http://foto3.m.onet.pl/_m/4f1189f95abb771838cf02eafc590cbf,21,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 22.10.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Ale słodziak z tego Michałka:yes: Uroczy wnusio Wam rośnie....gratuluję i zdrówka życzę.....buziaczki przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 23.10.2010 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Ale słodziak z tego Michałka:yes: Uroczy wnusio Wam rośnie....gratuluję i zdrówka życzę.....buziaczki przesyłam Ja również ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 23.10.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Super "gość" z Michałka, życzę mu zdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 25.10.2010 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Tom Bor Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka370 29.10.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Tom Bor Dziękuję Droga Tolu jestem pod wrażeniem czytając twój dziennik. Nic dodać nic ująć. Dowiodłaś Tego, że jak bardzo się chce to te najskrytsze marzenia się spełniają. Często wracam na twoje strony i po raz kolejny poczytuję od początku.Domek piękny , ogród też, nie wspomnę że wnusio taki słodki. Przede mną zmagania budowlane, nie wiem czy uporam się z tym wszystkim. Po nowym roku ceny idą w górę a portfel cienki!!! Mam pytanie odnośnie deski w salonie. Czy mogłabyś coś bliżej mi powiedzieć. Domyślam się że to jesion.Wiadomość proszę na priv lub pocztę [email protected] Dziękuję i pozdrawiam gorąco!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 29.10.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Droga Tolu-Olu jestem pod wrażeniem czytając twój dziennik. Nic dodać nic ująć. Dowiodłaś Tego, że jak bardzo się chce to te najskrytsze marzenia się spełniają. halszka Miło, że zajrzałaś i dziękuję za miłe słowa:) wiadomość wysłana na priv:) Pozdrawiam Ola:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiamikolaj1 03.11.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Witam,chciałabym Panią zapytać; jak nazywają się płytki na korytarzu i na tarasie i jaka jest podłoga tzn jej nazwa. Dziękuję i pozdrawiam Asia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 04.11.2010 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Witaj Asiu Na wszystkie Twoje pytania odpowiedzi są w moich komentarzach, wystarczyło tak samo jak ja przejrzeć....nie mniej zrobiłam to sama za Ciebie Witam,chciałabym Panią zapytać; jak nazywają się płytki na korytarzu(Tak płytki mam wszędzie takie same ( w holu, kuchni i przed kominkiem) ale to jest gres Tibet Marfil 50x50) i na tarasie(Taras wyłożony jest kostką z Libetu z serii Via Castello kolor pastello. ) i jaka jest podłoga(Jeśli chodzi o pytanie o deskę to finisz deska jesion exclusive (ciemno -jasny) tzn jej nazwa. Dziękuję i pozdrawiam Asia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiamikolaj1 08.11.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Witaj Asiu Na wszystkie Twoje pytania odpowiedzi są w moich komentarzach, wystarczyło tak samo jak ja przejrzeć....nie mniej zrobiłam to sama za Ciebie Pozdrawiam Dziękuję bardzo, za dużo uwagi poświęcam na fotografię ale nie można oderwać oczu. Pewnie jak zwykle szybko , szybko i nie spojrzałam na komentarze:) pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dulis 16.11.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Olu, Michaś jest przeuroczy:) Widać ,że gust to Wy wszyscy macie w genach zakodowany:) Spodnie Michasia "wymiatają" Dzięki również za odpowiedzi w moim dzienniku!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts