pszem 03.01.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 moją osobe może obejrzeć w moim dzienniczku od początku nie mam nic do ukrycia - nawet wiek mogę podać , mam ciut więcej od pszema jemu przecież chodzi o coś więcejniż mój wygląd , raczej o jego wiek ale wiecie co może założymy jakąś stronkę do pogadania ( tam gdzie sie gada o byle czym) pod nazwą KAWIARENKA GRUPY ŁÓDZKO - ZGIERSKIEJ BO NAS STĄD WYWALĄ , w końcu tu mają byc komentarze do dzienników a my piszemy o tym czy pszem może czy nie może Twoją osobę i wiek znam, mój wiek znam, a jemu to chodzi o to skąd ty masz moje CV I też myślę, że trochę zaśmiecam Wam te dzienniczki (aż wstyd potem rodzinie pokazać ), więc może by tak założyć jaką kawiarenkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 03.01.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Uznaję się za przegłosowaną.Pójdę do kawiarenki.A gdzie ona jest? http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_eek.gifpszem, wykaż się i załóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszem 03.01.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Już się wykazałem http://forum.muratordom.pl/viewforum.php?f=59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 09.01.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 witam.Mam pytanie odnośnie pani architekt: czy to jest Krysia F-S ? Jeżeli tak to Ci gratuluję. Współpracuję z nią przy budowie naszego domku już ponad pięć lat i mam bardzo dobre o niej zdanie. Fachowiec! Żona też ją bardzo chwali. U nas w Rosanowie realizowała dużo domów i wszyscy są zadowoleni. Nie tylko na początku, na końcu budowy też. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 15.01.2007 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Tak zgadza się tro pani Krysia F-S. Bardzo miła, przyjemna, sympatyczna "kobitka" i fajnie sie z Nią uzgadnia zmiany.Otwarta na wszelkie propozycje. Dająca się lubić . Jak dotąd tez jesteśmy z jej usług i współpracy zadowoleni. Dzięki za podzieleniem się tymi miłymi wiadomościami. Również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
terka 08.02.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Przykro mi że masz problemy z tymi warunkami.Walcz dziewczyno, wierzę że Ci się uda. Trzymam kciuki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.02.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 kropkq, Trzymaj się mocno jakiejś barierki bo będziesz musiała być twarda i wytrwała.. A ja kciuki trzymam za powodzenie. Oby pojawił się inny "pan Michał" miły i ugodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 09.02.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Mam nadzieję, że z tymi warunkami się uda. Głowa do góry. A tak w ogóle to właśnie odkryłam, że mamy urodziny tego samego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 12.02.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 ojej, wlasnie przeczytalam co u Ciebie trzymam kciuki mocno mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 14.02.2007 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 DZIEWCZYNY dziękuję Wam za wsparcie ...jesteście takie wspaniałe i kochane może przy takim wsparciu wszystko dobrze sie ułoży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 16.02.2007 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 (edytowane) http://foto3.m.onet.pl/_m/d6e1c7304c0c94176897dfde7ab2367f,5,19,0.jpg a tak było na w planach http://projekty.muratordom.pl/pliki/dom_30_6.jpg to jest rzut mojego domku po zmianach..troszkę nie wyraźnie ale lepiej nie potrafie salon z kuchnia i jadalnia 50m, kosztem dużego holu powiększyliśmy sypjalnie ok.14m i 12m łazienka ok 5m ( w miejscu pom. gosp. i wc) w miejscu łazienki wc 2,5m i przejście do garażu pomieszczenie gosp- w garażu najbardziej mnie cieszy powiększenie okna tarasowego będzie mieć 3,40m adaptacja poddasza w przyszłości Edytowane 17 Sierpnia 2012 przez kropkq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.02.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Przyznam sie Olu, ze po zmianach jakoś tak bardziej funkcjonalny domek się wydaje mi. Fajnie, bo schody będą na widoku i nie zabiorą niepotrzebnie miejsca z salonu, saloni kuchnia ogromna, czyli mnóstwo możliwościjeśli chodzi o wystrój. Tylko jakoś tak dziwne wydaje mi sie przejście dfo garażu: przedzielone jest na pół? Czy drzwi od łazienki nie bedą po otwarciu zajmowały zbyt dużo miejsca z holu? bo jakoś tak długa ta łazienka...choć z drugiej strony przecież drzwi są najczęściej zamknięte Ogólnie, jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 18.02.2007 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 wiolasz zmiany nanisione przeze mnie nie oddają rzeczywistości , architekt zrobił to napewno lpiej i zgodnie z "jakimiś" tam normami .....ja "tak na oko" więc te wymiary troszkę się mijają z rzeczywistością .....ale to jest najlepsze rozwiązanie tej sytuacji... mieliśmy wogóle nie mieć poddasza użytkowego tylko stryszek więc schodów by nie było ale ze względu na córę zrobiliśmy zmiany...i mieliśmy problem z umieszczeniem schodów( nie będą lane tylko zabiegowe lub modułowe) więc przestrzenne wiele miejsca nie zajmują http://www.grot.pl/img/schodypoprawionem.jpg http://www.grot.pl/img/Schody_zabiegowe/SZ%2066.jpg coś w tym stylu ....przejście do garażu podzielona na pół bo tam jest przejście i WC...łazienka też będzie troszkę szersza... hol będzie miał szerokość 2m ( to chyba nie tak mało?) Zobaczyny jak wyjdzie ....ale myślę, że będzie ok Jak zbuduję to zapraszam... zobaczysz sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.02.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Olu, na pewno bedzie i super i wygodnie Bardzo mi sie podobają takie schody, ale sama nie mam odwagi takich mieć-lek wysokości sie odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 18.02.2007 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 wiolasz no co Ty a ja mam klaustrofobię z tego co wiem to Ty też masz poddasze użytkowe.......wiem, wiem schody będą lane inaczej sie po nich wchodzi, nie odczuwa się wysokości jak nie chcę takich bo nie wiem kiedy przekształcę poddasze w użytkowe ..lane trzeba zrobić od razu i wykończyć ...a u Nas na tą chwilę będą opuszczane - są tanie a jak będzie potrzeba i pieniążki to wtedy wykończymy poddasze... czy u Ciebie to tak zawsze co jesteśmy na działce to piździ My mówimy :"piździ jak w kieleckim" to prawda?!!! na pewno bedzie i super i wygodnie każdy buduje z przekonamiem, że tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.02.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 My też mówimy "piździ jak w kieleckim" Ciekawe czy tam rzeczywiscie tak wieje Ale tak, rzeczywiście tak jest. Latem kupując działkę, było to lekki wietrzyk, taka a'la bryza. Ale jesienią mało głowy nie urwie. Mój sie cieszy bo wiatrak stawiać chce a to idealne warunki. Schody nielane są świetne, naprawdę. Wg mnie dodają uroku i lekkości pomieszczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 21.02.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 To jak masz już prawie dobre warunki to kiedy składasz PNB? My może w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 No proszę.Olu słuchaj męża i nie zamartwiaj się tak Idziemy razem pod górke, bo w planach jutro mamy składać PnB. Tak więc trzymam kciuki, żeby szybko i sprawnie poszło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 22.02.2007 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Widzę ,że mam na kogo liczyć (w kwestii pocieszenia ) dzięki Wam, że jesteście na forum zawsze to miło jak ktoś nawet daleko ale jest razem z tobą było ciężko oby już nic podobnego mnie nie spotkało Wam też tego życzę moimi papierami zajmuje sie pani architekt ...kiedy złoży w PNB ( a co to za skrót:roll: ) nie wiem, ale wie, że musi to zrobić jak najszybciej bo pod koniec marca (tak mam w planach) lub początku kwietnia chciałabym zacząć budowę no to widzę, że budowę zaczynamy wspólnie życzę NAM powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 10.03.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 I co słychać Olu? U Ciebie cisza, czyżby była by to cisza przed burzą???? Macie juz ekipę? Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts