dorkaK 25.04.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 http://www.e-kartki.com.pl/files/2011/04/wielkanoc_2332.png.jpegPozdrawiam Olu serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 26.04.2011 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Dziękuję wszystkim za ciepłe, miłe i serdeczne życzenia Z pozdrowieniami Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 27.04.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Witaj Iwonko Biorę się za odpowiedzi na Twoje pytania, chociaż jeśli ja nie będę znała ich z pamięci (minęły już 3 lata i wiele już nie pamiętam) to odeślę Cię do dziennika lub komentarzy tam gdzieś są ukryte ja zresztą musiałabym w ten sposób poszukać ...a pogoda piękna i nie bardzo chce mi się wertować moje zapiski;) Ogród - roślin nie spisywałam, wiele z nich znam tylko z widzenia , karteczki dawno pościągane więc nawet nie pytaj sami zaprojektowaliśmy i wykonaliśmy kupowałam rośliny i krzewy tak na oko, takie które uznałam, że będą pasować i są ładne. Zdjęcia w czasie wykonywania wklejone i pewno opisane w dzienniku. cdn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lopezka 27.04.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Olu, Bardzo dziękuję za odpowiedź Z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy..... A już myślałam, że nie doczekam się odpowiedzi przed rozwiązaniem (jestem w 9 miesiącu ciąży:), a tu taka miła niespodzianka. Bardzo dziękuję. Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 28.04.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 28.04.2011 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 (edytowane) cd ogrodzenie - ma 110cm same sztachetki, całość z klinkierem 150cm w komentarzach gdzieś wklejałam zdjęcia z mocowaniem, w poście nad Twoim jest podana firma która je robiła, koszt .....wpiszę jak mąż wróci , on pewno pamięta ( z furtkami i bramą ok.12tys bez vat i po negocjacjach ) kostka brukowa - wszystko łącznie z roślinkami nasza aranżacja (takie rysowanie na piachu patykiem, wyznaczanie klombów , koło śmietnika mam oczyszczalnię , wkopany pojemnik -to wszystko miało wpływ na wielkość i kształt , zaokrąglenia ) Umiejscowienie domu od ogrodzenia wynosi : od wejścia ok. 5,5 m od garażu ok. 10m (działka ma kształt trapezu prostokątnego) Edytowane 29 Kwietnia 2011 przez kropkq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 28.04.2011 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 (edytowane) Olu jeszcze chciałam zapytać ile metrów działki macie z każdej ze stron Przytulnego? Wyczytałam, że grządki z sałatą i koperkiem:) są Od strony wschodniej 6m (tam gdzie jest warzywniak), od południa 13,5m od zachodu 10m, no i północ ale to już wiesz granica idzie po skosie a do tego mam ścięty skos co do śmietnika to nie wiem jakie obowiązują przepisy miałam odbiór i wszystko było ok Gratuluję, 9m-c ciąży to wspaniała wiadomość czeka Cię już niedługo ogromna radość życzę szczęśliwego rozwiązania Edytowane 28 Kwietnia 2011 przez kropkq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 28.04.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 29.04.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lopezka 29.04.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Olu, bardzo dziękuję za odpowiedzi:) Ja od strony garażu (wschodu) mam 4 metry więc liczę, że wąski pasek warzywniaka mi się zmieści:) i taki ogród jak Twój to moje marzenie:) i również moja działka przyjmie HURA To moja druga dzidzia i boję się porodu jak cholera:( Dlatego trzymanie kciuków będzie wskazane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lopezka 29.04.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Olu, w takim razie zaproszę Ciebie na moją posesję, abyś na piasku zaaranżowała mi kostkę brukową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiamy 01.05.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Olu mam pytanie dotyczące Twojego jałowca pełzającego po ziemi-czy jest on szczepiony na pniu czy tylko prowadzony na podporze??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 01.05.2011 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Olu mam pytanie dotyczące Twojego jałowca pełzającego po ziemi-czy jest on szczepiony na pniu czy tylko prowadzony na podporze?? Pozdrawiam Dokopałam się do starych zdjęć, jałowiec na początku wyglądał tak -http://foto0.m.onet.pl/_m/fc50e6cf6a04d9074f466942275930e8,10,19,0.jpg czy był szczepiony czy prowadzony ? chyba to drugie Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 01.05.2011 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Olu, w takim razie zaproszę Ciebie na moją posesję, abyś na piasku zaaranżowała mi kostkę brukową Najbardziej cieszą samodzielne decyzje oraz wykonanie trzeba wierzyć w swoje siły i możliwości weź patyczek , wyjdź przed dom i nakreśl na ziemi to i owo....tak można w nieskończoność aż do skutku i jakie to przyjemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiamy 02.05.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lopezka 02.05.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Witaj Olu, Mam kolejne pytanko:)Chciałam zapytać o kwestię nawiewu z kominka odprowadzonego za pomocą rury na zewnątrz. Dlaczego rura ta musi mieć załamania i wychodzić 0,5 m ponad ziemię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.05.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 0.5 zeby snieg nie zasypal np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 03.05.2011 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 lopezka 0.5 zeby snieg nie zasypal np no , może jeszcze żeby robactwo i liście i różnego rodzaju nieczystości nie wpadały, woda nie wlewała ....tak naprawdę nie zastanawiałam się nad tym, przyszedł wykonawca, zrobił jak trzeba (w środku rury jest zasuwa -latem dopływ powietrza jest odcinany, z zewnątrz również przykręcam) tak jest zrobione ... ale spece od tych spraw są na stronie NASZE KOMINKI - tam spytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lopezka 03.05.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Popytam magików od kominków:) ale dziękuję za odpowiedzi:) Olu jeszcze chciałam zapytać jaki jest orientacyjny koszt takiego ogrodu i kostki brukowej?Możesz przesłać na priva:)ciekawa jestem jakie koszta mnie czekają, i czy wogóle stać mnie na to:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 04.05.2011 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Możesz przesłać na priva:) ciekawa jestem jakie koszta mnie czekają, i czy wogóle stać mnie na to:( Wysłane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts