RRobert 27.10.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 (edytowane) . Edytowane 15 Października 2012 przez RRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.10.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Chętnie poczytam co się będzie działo z Waszym kawałkiem lasu Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.10.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Ja również mam nadzieję śledzić Wasze poczynania. Bedę na bieżąco z problemami i pomysłami, bo etap budowania podobny trzymam kciuki za ten dobry humor i wiarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 30.10.2006 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 (edytowane) . Edytowane 15 Października 2012 przez RRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.10.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 "Papiery trzeba przerzucić, a później to już z górki Później będzie z górki?? Później to się dopiero zacznie No ale przynajmniej masz niezły trening. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.11.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 No to ładny kawałek działki z lasem masz... Moje gratulacje. Powodzenia w walce z urzędnikiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorcha 06.11.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Piękny kawałek lasu. Mam nadzieję, że wszystkiego nie wytniecie. A propos wycinania to ile kosztuje wycięcie jednego drzewa na takiej działce?? PozdroDorota tez wawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 06.11.2006 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 (edytowane) . Edytowane 15 Października 2012 przez RRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.11.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 RRobercie piękny ten Wasz kawałęk lasu Czy działka jest w człości zalesiona??? Czy jest tam miejsce na budowę czy też będziecie musieli karczowac?? A jak wygląda sprawa pozwolenia na budowę?? Można na tej działce budować czy też będziecie się starać o odlesienie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 07.11.2006 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 (edytowane) . Edytowane 15 Października 2012 przez RRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.11.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Tak to juz jest z urzędnikami - każdy coś innego mówi. Koło mnie sąsiad tez ma taką niby zalesioną działkę. "Niby" ponieważ ten las to kilka drzewek, no ale nie jest ważne co tam rośnie tylko jakie jest przeznaczenie tego terenu. Przez kilka lat nie mógł uzyskać pozwolenia na budowę na tej działce domu, aż w końcu ktoś mu polecił, żeby wystąpił do ministra o zgode na odlesienie działki. Nie wiem jaki minister zajmuje się lasami, czy minister rolnictwa czy tez jakiś inny...w każdym razie przyszła odpowiedz pozytywna i bez problemu uzyskał pozwolenie na odlesienie i pozwolenie na budowę domu. Tak więc jak będą problemy to wal jak w dym..do ministra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.11.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Może do ministra ... Sprawiedliwości!! W końcu musi być sprawiedliwość w wycinaniu drzew na swojej działce, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.11.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Ale pięknie zalesiona działka. Ile ja bym dała za takie drzewa.... Gdzie tu sprawiedliwość: jedni odlesiają inni zalesiają. Niestety zalesianie trwa nieco dłużej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 17.12.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 Rom Jak na razie to co informacja z gminy to każda sprzeczna. Więc żadnych konkretów nie podam. Jeśli chodzi o działkę to jest to działka leśna, natomiast MPZP przewiduje możliwość odlesienia 20% powierzchni pod zabudowę jednorodzinną. Z tym problemów nie ma. Dziwne jest tylko, że zarówno Wydział Budownictwa jak i Regionalna Dyrekcja Lasów Państwowych twierdzą na zmianę, że to u nich będę załatwiał odlesienie Być może WB może pośredniczyć w tym procesie... Który Wydział Budownictwa tak twierdzi? Odlesienie a dokładnie wyłączenie z produkcji lesnej załatwia się w RDLP na Grochowskiej 278 w Wwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 10.01.2007 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 (edytowane) . Edytowane 15 Października 2012 przez RRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.02.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 To rzeczywiście zakopałeś się w papierkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 19.02.2007 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 (edytowane) . Edytowane 15 Października 2012 przez RRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.03.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 hej! my także będziemy budować Jaskółeczkę - koło Lublina tylko, że raczej na jesień zaczniemy jesteśmy na etapie adaptacji projektu ... czy masz może jakieś zdjęcia z realizacji tego projektu przez innych inwestorów? pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 13.03.2007 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 (edytowane) . Edytowane 15 Października 2012 przez RRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwing 14.03.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Cześć RRobert, Jak wspominałem na grupie Mareckiej będziemy sąsiadami, jak mnie wypatrzysz na ostaniej działce niezbudowanej (taka z hałdami ziemii) to wpadnij (biała skoda octavia). My już jesteśmy po większości papierków i spraw organizacyjnych. Razem łatwiej "Kupą mościpanowie ! Kupą !" ps. UWAGA w naszej okolicy biega jasnej maści jamnik - ugryzł mnie wczoraj , ale spoko, spoko ponoć szczepiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts