iskawk 01.02.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Witam jestem tu pierwszy raz ,i strasznie mi się podoba:D ,też zaczynam budowę truskawki .Jestem na etapie poddasza. mam pytanie do b_stroz: też chcę tak jak ty zrobić drzwi do kotłowni przed schodkami ,tylko się zastanawiam czy przez to nie będzie ciasno w korytarzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.02.2011 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Cześć iskawk, rozgość sie, tu sie można wieeelu fajnych rzeczy dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 06.02.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Witaj iskawk. Hhhhmmmm dopiero patrząc na przedpokój wiolasz wpadło mi w oko, że mam coś inaczej... ale to pewno też ma jakieś plusy. Może to przez to, że schody są za spocznikiem a nie bez jak w projekcie.Niestety nie mam narazie zdjęć ale zrobię w tym tygodniu i wkleję, jeśli Cię to urządza. Narazie jeszcze nie ma drzwi więc nie wiem czy to jakoś nie będzie za ciasno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 06.02.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 aa i licze na to że mi się mini spiżarka powiększy i półeczki jakieś na soki się zmieszczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.02.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 aaaa masz spiżarkę :D Ja też mam spocznik, dużo wiecej miejsca przez to jest na schodach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskawk 07.02.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 b_stroz bardzo wdzięczna będę za zdjęcia . o jakim spoczniku piszecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 07.02.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Chodzi o to,że schody nie są cały czas jakby to nazwać zakręcone tylko tylko tak w połowie jest taki podest - element schodów, pozioma część rozdzielająca schody. A jak chodzi o zdjęcia to jutro będę na budowie to zrobię i powklejam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 07.02.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 wiolasz nie wiesz ile teraz za punkt centralnego biorą na naszych terenach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 10.02.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 iskawk daj e-mail to Ci wyślę te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskawk 10.02.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 15.02.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Lampa do kuchni kupiona Kosz na śmieci wysuwany- całosć z systemem 80 zł http://www.ikea.com/PIAimages/60914_PE166966_S2.jpg Uchwyt na ściereczki do zamontowania na drzwiach wewn. - 20 zł http://www.ikea.com/PIAimages/23055_PE083497_S3.jpg jeszcze mamy kupić kosz na środku czyszczące bo to fajne rozwiązanie -40 zł http://www.ikea.com/PIAimages/32585_PE084480_S3.jpg dodatkowo mamy lampy do przedpokoju ale nie wiem czy będą nam pasować. Zobaczymy, jak nie, to pójdą do sypialni. Nie mogę ich znaleźć na stronie sklepu. wiolasz jakiej firmy są te akcesoria. Cena jest bardzo przystepna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskawk 15.02.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 B_stroz dziękuję za zdjęcia ,bardzo mi się podoba rozwiązanie z oknem na klatce schodowej. Kolejne zdjęcia mile widziane . Jaką grubością styropianu ocieplacie dom bo w projekcie jest 14? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 17.02.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Dzięki fajnie, że Ci się podoba:) Ciszę się,że mogę coś pomóc- mi dużo pomogła Wiolasz i dzięki jej za to:)Jak codzi o ocieplenie to dopiero około maja będziemy myśleć co i jak .Teraz w kwietniu ruszamy z centralnym a następie wylewki, projekty kuchni i łazienek już się robią i tylko wielgachny wór kasy by się przydaał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 17.02.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Wiolasz a Ty masz już zrobioną tą łązienkę na górze? Jeśli tak to mogłabyś wkleić zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.02.2011 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Hej, Akcesoria są oczywiscie z Ikei, myśle, ze od tamtego czasu nic się nie zmieniło Odnośnie łazienki na górze, nie mam nic, w tym roku bedziemy coś myśleć. Wszystko zależy od tego, czy będzie dobry i dokładny fachowiec do roboty. Jak nie, podłączymy tylko wannę, bo już mi sie chce wykąpać jak człowiek A ocieplenie z zewn. mamy 15-tkę Lecę, bo mam jedzonko a my prosto z drogi...głodnam jak wilczyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.02.2011 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Pamięta ktoś, jak mi się marzyła zasłona turkusowa? miała być taka I zasłony w takim kolorze http://i582.photobucket.com/albums/ss263/wiolasz/turkusowe_zaslony-4.png i jest taka http://i582.photobucket.com/albums/ss263/wiolasz/Wykonczeniowka/zasony.jpg Na razie wisi w salonie bo się prostuje, docelowo będzie w sypialni jak już będą karnisze i firanka- którą zamierzam osobiście uszyć Zasłonka jest śliczna, cudnie wygląda w salonie, aż mnie korci żeby podobną uszyć do salonu tylko tu więcej roboty mnie czeka i koszty też większe x3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.02.2011 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Dodatkowe zdjecia klatki schodowej. Nie będzie tapety bo nie dotarła-wcześniej coś już pisałam o tym. ALe chyba to i dobrze, bo podoba mi się jak jest http://i582.photobucket.com/albums/ss263/wiolasz/Wykonczeniowka/DSC_0199-2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 25.02.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Ale super wygląda klatka schodowa i ten kolor zasłon bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.02.2011 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Dziękuję bardzo za pochwały, przydają sie bo aż chce sie robić dalej i żyły wypruwać Na klatce schodowej bedą jeszcze zdjęcia w ramkach. Zobaczymy jak to będzie wyglądało. ALe zasłonami zachwycam sie po kilka razy dziennie :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.02.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Witam !!! Fajnie wyglądają te zasłony....mmmmmmmmmmmmm nawet, nawet !!!! może zaryzykuje w sypialni ??? zdjęcia na ścianach klatki schodowej dopną wszystko na ostatni guzik i będzie pięęęęęęęęęęknie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts