iskawk 21.07.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Witam Wiolasz , tak to jest ściana do kuchni.Trochę tu poprzerabialiśmy ,zlikwidowaliśmy spiżarkę ,z płyt postawiliśmy tylko taką prowizorkę 100cmx70 na tzw. mopa będą tam drzwi harmonijkowe .jest to na wprost tej ścianki z lewej strony za oknem.bezpośrednio za ścianką jest miejsce na stół i krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spinka1719507374 22.07.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Mój mąż też większość robi sam stąd moje pytanie. Dobrze mieć takkie złote rączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskawk 23.07.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 kuchnia się robi,łazienka na górze jest bardziej fioletowa niż na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskawk 23.07.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Teraz tylko łazienki wypucować dokręcić co trzeba i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskawk 23.07.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 coś mi się zdjęcia pomieszały ;)nie wiem dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.07.2011 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Iskawk, pięknie to wyszło, naprawdę super rozwiązanie w łazience, bo masz dzięki tej wannie w tym miejscu dużo wolnego miejsca. Gdybym teraz robiła rurki, na pewno odgapiłabym od Ciebie, kurczę, pospieszyłam się ...dolna łazienka też fajnie będzie wyglądać. Te dolne płytki są czarne?Kuchnia trochę jeszcze ciemna ale myślę, ze jak dojdzie światło będzie super. Co masz na tej ścianie po prawej stronie na ostatnim zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.07.2011 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 (edytowane) Od poniedziałku mam urlop, przede mną duużo roboty: 1) płytki elewacyjne sie kładą. Panowie idą jak burza, we wtorek przychodzą płyki łazienkowe, kurierem jadą, mam nadzieję, ze będą całe. 2) wczoraj założyliśmy solary, jeszcze tylko trochę roboty z podłączeniem i będzie ciepła woda codziennie :D:wave: 3) w przypływie jakiegoś nieznanego nam szału, zakupiliśmy w LM tapetę do pokoju M. i żaluzje drewniane sztuk 2. Od razu powiem, ze za 1 szt żaluzji o wymiarach 60x250 firmy chciały ok. 500-600 zł. W LM zakupiliśmy 1 szt po 229,00 zł. Zobaczymy jak bedzie to wyglądać, zakładać ze jakościowo nie będzie odbiegać od jakości produktów firm robiących żaluzje na zamówienie. 4) Nieznany szał trwa nadal i spodobały mi się zasłony do salonu. ALe ponieważ ma być 6 sztuk, musze pokombinować czyli wziąć na próbę i pomierzyć PS> tapeta na ścianie http://i582.photobucket.com/albums/ss263/wiolasz/Wykonczeniowka/DSC_0453.jpg Edytowane 30 Lipca 2011 przez wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskawk 24.07.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Dziękuję bardzo ,długo głowiłam się nad tymi łazienkami ,wyszło całkiem nie źle.Chociaż początki były ciężkie ,począwszy od fliziarza ,który mnie wkurzał bo ściany krzywe to komin za szeroki i fugi się nie zgrają to wylewki krzywe wszystko złe .Myślałam że świra dostanę ,ale jak zaczął robić i przestał gadać to jakoś wszystko było ok.Domawiałam dekory do góry ,nie sprawdziłam przy kurierze i okazało się że 2 są strzelone i znowu nerw.Ale jakoś poradziliśmy. Na dole płytki opoczno calipso szary ,grafit.Lazienkę dolną powiększyliśmy kosztem pokoju o 50 cm ale za to wejdzie pralka Zdjęcia robione wieczorem to dlatego tak ciemno wyszło ,w dzień jest o wiele jaśniej dzięki dwóm oknom jedno od południa drugie od wschodu.myślę jeszcze nad kolorem w kuchni ,na razie zostało na jakimś kremie i lakobel pod szafkami też coś jasnego.jak sądzisz? chodzi ci o to zdjęcie? w kącie będzie lodówka ,potem mały kaloryfer i wyjście na korytarz, za wejściem w prawo jest plac200x100 i tam będzie stał stół i krzesła dalej stoi spiżarka. nie wiem czy dobrze to wytłumaczyłam postaram się zrobić fotki. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.07.2011 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Z kolorami nie podpowiem, bo cieżko jest wyczuć co komu pasuje. Ja mam teraz fazę na żywe wesołe kolory a te do Twojej kuchni mogą nie pasować Poczekam na reszte zdjęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.07.2011 04:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Mam już nawet jedno zdjecie łazienki na poddaszu...myśle ze bedzie dobrze Wersja robocza, wszystko zakurzone, niedomyte i bez fug jeszcze, ale coś widać http://i582.photobucket.com/albums/ss263/wiolasz/Wykonczeniowka/DSC_0466.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 02.08.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 ooo z niecierpliwością czekam na resztę waszych zdjęć dziewczyny. U mnie też dużo się dzieje, mamy mały tylko poślizg przez barana od płytek, który nas 3 miesiące zwlekał a teraz przyszedł zrobił łazienkę i zabrał d... w troki bo za dużo roboty nabrał...... wrrrr wór pieniędzy i studnię bez dna cierpliwości mi potrzeba....A elewacja się pomału kończy jeszcze trochę i będzie w komplecie.Może uda mi się troszkę zdjęć powklejać - truskawka inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.08.2011 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Elewacja super, switnie wyglądają te bonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario30 02.08.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Cześć Wiolasz Często podglądam Twój dziennik i chciałbym się dowiedzieć jaki masz kolor bejcy na schodach bo własnie jestem na etapie schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.08.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Hej, nie wiem jaki to kolor, schodziarz sam dobierał do koloru drzwi. Naprawde nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 07.08.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 A tu łazienka na dole już gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskawk 08.08.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 pierwszy raz widzę taki patent z geberitem! ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.08.2011 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Mam zdjecia, stan na dziś dzień i tak na razie zostanie. Brak baterii, lustra, światła, niepomalowane ściany na biało...ale najważniejsza jest wanna Światło jest trochę za żółte http://i582.photobucket.com/albums/ss263/wiolasz/Wykonczeniowka/DSC_0472.jpg http://i582.photobucket.com/albums/ss263/wiolasz/Wykonczeniowka/DSC_0471.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 17.08.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 O super już widać koniec:) u mnie jeszcze troszkę cierpliwości i też będzie gotowa. Wiola a Ty blachę na balkony dawałaś pod płytkę czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.08.2011 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 nic nie wiem o płytkach i blachach. a w którym miejscu miałoby to być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 17.08.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 na balkonach na brzegach po płytkę- takie okapniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts