wiolasz 27.06.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Może być trawertyn- jak tańszy to jeszcze lepiej Ale pewnie nie tańszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.06.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Nitubaga- nie kłam że mąż rządzi kasą, bo jakby rządził to tyle byś nie wydawała na rzeczy do domu. Jemu się WYDAJE że rządzi kochana ja jestem bidna jak mysz kościelna, taka bezrobotna chałupy nie kupuje...hm..... mężuś zarabia i mężuś płaci....ja tylko podpowiadam za co .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.06.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Nitubaga- nie kłam że mąż rządzi kasą, bo jakby rządził to tyle byś nie wydawała na rzeczy do domu. Jemu się WYDAJE że rządzi kochana ja jestem bidna jak mysz kościelna, taka bezrobotna chałupy nie kupuje...hm..... mężuś zarabia i mężuś płaci....ja tylko podpowiadam za co .... Czyli tak jak mówiłam To tak jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.06.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Dobra dobra YreQ, Ty nie myśl, że on tak z nowinami przylatuje. Z nowinami to sroki latają Małgoś, pojęcia nie mam. Jak bedzie co potwierdzać, to potwierdzę. Obiecuję. to wychodzi na to, że wyczaiłysmy sam początek Czekamy na oficjalne, dobre wieści A jak się czujesz kobieto?? Ja jeszcze nie wiedziałam, że jestem, ale już miałam mdłości i kawki pić nie mogłam jakoś. To był szok, bo ja kawosz jestem prze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 29.06.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 No ja już naprawdę nie wiem -prawda to czy nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 No ja już naprawdę nie wiem -prawda to czy nie?? No ja tez nie kumam, ze tak dlugo zajmuje rozstrzygniecie, ale moze wiolasz woli nie zapeszac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.06.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 No ja już naprawdę nie wiem -prawda to czy nie?? No ja tez nie kumam, ze tak dlugo zajmuje rozstrzygniecie, ale moze wiolasz woli nie zapeszac? może jeszcze nie wie dokładnie który tydzień trzeba lekarza odwiedzić zanim sie człowiek pochwali tak myślę, nie wiem czy dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.06.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 lekarz owszem, ale nie za wcześnie........na początek polecam test....zwykły płytkowy...i to co tam pisze, nie koniecznie jest prawdą....po 7 dniach jeśli jest to już test może złapać (hormon tworzący łożysko) witanko - mamy nowy tydzień .....jak fajnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.06.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 lekarz owszem, ale nie za wcześnie........na początek polecam test....zwykły płytkowy...i to co tam pisze, nie koniecznie jest prawdą....po 7 dniach jeśli jest to już test może złapać (hormon tworzący łożysko) witanko - mamy nowy tydzień .....jak fajnie.... dlatego czekamy, bo może lekarz jeszcze za wcześnie.... Wiolasz gdzie jesteś?? Pora rozwiać nasze domysły, bo każda myśli co innego Ja to tu spokojnie usiedzieć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 A tam pewnie... piecioraczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.06.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 A tam pewnie... piecioraczki! wywróż jej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 A tam pewnie... piecioraczki! wywróż jej.... No ale o tym, to pewnie by nam nie powiedziala, wolalaby sensacje za 9 miesiecy wzbudzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 07.07.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.07.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 kobieto, gdzie Ty jesteś??? Ile tej niepewności jeszcze nam trzeba?? wszystko wporządku?? Bo już się martwić zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.07.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 o to to, ja tu nikomu niczego nie chcę wypominać, ale ostatni Twój post - moja droga - jest z 27 czerwca!!! więc sama widzisz, że mamy mocne podstawy do tego by czuć się zaniepokojone.... ...a jeszcze ze 2-3 dni i będziemy się czuć porzucone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.07.2008 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Spoko spoko, jak się wszystko uda to wrócę. Na razie leżę plackiem i mam zakaz przebywania w innej pozycji. Na razie dziewczynki kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.07.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Spoko spoko, jak się wszystko uda to wrócę. Na razie leżę plackiem i mam zakaz przebywania w innej pozycji. Na razie dziewczynki kochane Oooooooo, no to trzymamy kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.07.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Spoko spoko, jak się wszystko uda to wrócę. Na razie leżę plackiem i mam zakaz przebywania w innej pozycji. Na razie dziewczynki kochane ale czemu?? Ja się naprawdę niepokoję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.07.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 wiolasz weź laptopka albo podyktuj komuś posta z tej innej pozycji -i pisz co u Ciebie (Was)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 12.07.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Spoko spoko, jak się wszystko uda to wrócę. Na razie leżę plackiem i mam zakaz przebywania w innej pozycji. Na razie dziewczynki kochane Cześć mamo Nie podnoś się leż....ja przez 9 miesięcy leżałam. Zawsze mąż może Ci odczytać co piszemy a Ty mu od czasu do czasu przedyktuj do nas słówko. Trzymam kciuki. Małżonek od czasu do czasu niech pośladki i plecki wymasuje i będzie dobrze. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts