Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nitubaga- nie kłam że mąż rządzi kasą, bo jakby rządził to tyle byś nie wydawała na rzeczy do domu. Jemu się WYDAJE że rządzi :wink:

kochana ja jestem bidna jak mysz kościelna, taka bezrobotna chałupy nie kupuje...hm..... mężuś zarabia i mężuś płaci....ja tylko podpowiadam za co .... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Nitubaga- nie kłam że mąż rządzi kasą, bo jakby rządził to tyle byś nie wydawała na rzeczy do domu. Jemu się WYDAJE że rządzi :wink:

kochana ja jestem bidna jak mysz kościelna, taka bezrobotna chałupy nie kupuje...hm..... mężuś zarabia i mężuś płaci....ja tylko podpowiadam za co .... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Czyli tak jak mówiłam :lol: :lol: To tak jak u mnie :wink:

Dobra dobra YreQ, Ty nie myśl, że on tak z nowinami przylatuje. Z nowinami to sroki latają :wink:

Małgoś, pojęcia nie mam.

Jak bedzie co potwierdzać, to potwierdzę. Obiecuję.

to wychodzi na to, że wyczaiłysmy sam początek :wink:

Czekamy na oficjalne, dobre wieści :p

A jak się czujesz kobieto??

Ja jeszcze nie wiedziałam, że jestem, ale już miałam mdłości i kawki pić nie mogłam jakoś. To był szok, bo ja kawosz jestem prze... 8)

No ja już naprawdę nie wiem -prawda to czy nie?? :roll:

No ja tez nie kumam, ze tak dlugo zajmuje rozstrzygniecie, ale moze wiolasz woli nie zapeszac?

może jeszcze nie wie dokładnie który tydzień :wink:

trzeba lekarza odwiedzić zanim sie człowiek pochwali :wink:

tak myślę, nie wiem czy dobrze :wink:

lekarz owszem, ale nie za wcześnie........na początek polecam test....zwykły płytkowy...i to co tam pisze, nie koniecznie jest prawdą....po 7 dniach jeśli jest :wink: :wink: to już test może złapać (hormon tworzący łożysko)

witanko - mamy nowy tydzień .....jak fajnie....

lekarz owszem, ale nie za wcześnie........na początek polecam test....zwykły płytkowy...i to co tam pisze, nie koniecznie jest prawdą....po 7 dniach jeśli jest :wink: :wink: to już test może złapać (hormon tworzący łożysko)

witanko - mamy nowy tydzień .....jak fajnie....

dlatego czekamy, bo może lekarz jeszcze za wcześnie.... :wink:

Wiolasz gdzie jesteś??

Pora rozwiać nasze domysły, bo każda myśli co innego :wink:

Ja to tu spokojnie usiedzieć nie mogę :roll:

o to to,

ja tu nikomu niczego nie chcę wypominać, ale ostatni Twój post - moja droga - jest z 27 czerwca!!! :o więc sama widzisz, że mamy mocne podstawy do tego by czuć się zaniepokojone....

...a jeszcze ze 2-3 dni i będziemy się czuć porzucone :cry:

Spoko spoko, jak się wszystko uda to wrócę. Na razie leżę plackiem i mam zakaz przebywania w innej pozycji.

Na razie dziewczynki kochane :D

Cześć mamo :D Nie podnoś się leż....ja przez 9 miesięcy leżałam.

Zawsze mąż może Ci odczytać co piszemy a Ty mu od czasu do czasu przedyktuj do nas słówko.

Trzymam kciuki. Małżonek od czasu do czasu niech pośladki i plecki wymasuje i będzie dobrze.

Pa