Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

Dzieki maylandziu, czytałam juz ale jakos patrzę na te opinie z lekkim przymrużeniem oka. Mam Indesita pralkę, jest super a we wątku opinie nie najlepsze o niej, moja mama ma whirpoola lodówkę i też nie narzeka..

Tak wiec nie wsztystko musi sprawdzić sie u mnie. :lol:

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja się jednak takimi opiniami sugeruję.

zwłaszcza jak jakaś firma jest popularna a nie ma negatywów

jeśli pięć osób które użytkują aristona musiały przynajmniej raz ja naprawiać a mi się nigdy nie zepsuła to zakładam że mam szczęście i jakoś nie chce ryzykować kolejny raz.

a tak na marginesie whirlpool mojej mamy był już 5 razy w naprawie, włącznie z wymianą programatora i silnika (co IMHO było bezsensu bo zapłacili tyle ile za nową pralkę, a i tak się potem zepsuła) :wink:

jeśli pięć osób które użytkują aristona musiały przynajmniej raz ja naprawiać a mi się nigdy nie zepsuła to zakładam że mam szczęście i jakoś nie chce ryzykować kolejny raz.

takim sposobem to nie byłoby firmy dla mnie.. :wink:

WIesz, opinie innych są ważne, ale nie decydują jednak o wyborze sprzetu w moim przypadku.

ooooo to ja powiem, że tez mam pralke Indesita - i nie wymieniłabym na żadną inną... lata ona u nas 3-4 razy w tygodniu od 4 lat i nic, absolutnie nic się jej nie dzieje.... w przeciwieństwie do lodówki Whirpoola, która już na gwarancji się zepsuła... :x

takim sposobem to nie byłoby firmy dla mnie.. :wink:

WIesz, opinie innych są ważne, ale nie decydują jednak o wyborze sprzetu w moim przypadku.

ja postanowiłam zaryzykowac i sprawdzić tego wychwalanego siemensa. Ale czy będę zadowolona to wyjdzie w praniu

ja jednak zmieniam zdanie. Zamówiełem te kafle u znajomego który obiecał, że wynajdzie mi je gdziekolwiek ale wynajdzie. ściagnął tyle ile potrzebowałem ale wymysliłem że domówię jeszcze ze 2 metry na wszelki wypadek. Własnie dzownił, że dojechały więc myślę, że to jednak do zrobienia tylko jeżeli jesteś nimi realnie zainteresowana, zabrałbym sie za to tak szybko jak to mozliwe

Bańki mydlane efilo:lol:

http://img.trojmiasto.pl/zdj/fotki/8000/z8001.jpg

Kupujesz w tesco butelkę litrową za 10 zł i dolewsz co chwile.

dandi3, dzieki. Muszę pokombinować, bo cała łazienka w paski jakoś mi nie do końca pasuje. Ale jako dodatek jest rewelka. Tylko myślę, jak i do czego to teraz dodać..

dandi3, dzieki. Muszę pokombinować, bo cała łazienka w paski jakoś mi nie do końca pasuje. Ale jako dodatek jest rewelka. Tylko myślę, jak i do czego to teraz dodać..

Lubisz paski? Pilch ma fajną kolekcję, nazywa sie Lena - to znaczy sama kolekcja jest zupełnie przeciętna ale dekory mają wywalone w kosmos... Gdybym był deko odważniejszy - walnąłbym sobie takie kolory w łazience - tak dla całościowego przebudzenia co rano.

TU masz więcej w temacie

Chyba nie podobają mi sie, to nie kwestia odwagi u mnie, bo to moja łazienka. Tylko jakos kojarzą mi sie z prlem i małymi płyteczkami typu "co komu zostało".. przepraszam ale tak jest :oops:

Lubie elegancję, taką skromną choć niekoniecznie. Jeśli coś wpadnie mi w oko to wywalę mnóstwo kasy, zeby to mieć. Ale do tej pory nie znalazłam jakos nic co porzuci mnie na kolana..Coraz wiecej płytek, wzorów i kolekcji zaczyna sie powtarzać u ludzi. jakoś oklepane się to zaczyna robić :oops:

Chyba nie podobają mi sie,Tylko jakos kojarzą mi sie z prlem i małymi płyteczkami typu "co komu zostało".. przepraszam ale tak jest :oops:

topszzz - wybaczę tym razem 8)

Coraz wiecej płytek, wzorów i kolekcji zaczyna sie powtarzać u ludzi. jakoś oklepane się to zaczyna robić :oops:

hmmmm, to chyba kwestia tego, że jest jednak ograniczona liczba wzorów, kształtów i kolorów ale masz rację - dom to nie rzecz kompromisu tylko realizacja marzeń a te zasługują na najwyższą atencję.