wiolasz 04.11.2008 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Dzieki maylandziu, czytałam juz ale jakos patrzę na te opinie z lekkim przymrużeniem oka. Mam Indesita pralkę, jest super a we wątku opinie nie najlepsze o niej, moja mama ma whirpoola lodówkę i też nie narzeka.. Tak wiec nie wsztystko musi sprawdzić sie u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.11.2008 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Jeśli chodzi o mnie, to osobiście polecam produkty MPM, zwykła polska firma, chyba raczej niewielka i niedroga a sprzęty naprawdę działają bezawaryjnie latami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ja się jednak takimi opiniami sugeruję. zwłaszcza jak jakaś firma jest popularna a nie ma negatywów jeśli pięć osób które użytkują aristona musiały przynajmniej raz ja naprawiać a mi się nigdy nie zepsuła to zakładam że mam szczęście i jakoś nie chce ryzykować kolejny raz. a tak na marginesie whirlpool mojej mamy był już 5 razy w naprawie, włącznie z wymianą programatora i silnika (co IMHO było bezsensu bo zapłacili tyle ile za nową pralkę, a i tak się potem zepsuła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.11.2008 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ja się jednak takimi opiniami sugeruję. zwłaszcza jak jakaś firma jest popularna a nie ma negatywów jeśli pięć osób które użytkują aristona musiały przynajmniej raz ja naprawiać a mi się nigdy nie zepsuła to zakładam że mam szczęście i jakoś nie chce ryzykować kolejny raz. takim sposobem to nie byłoby firmy dla mnie.. WIesz, opinie innych są ważne, ale nie decydują jednak o wyborze sprzetu w moim przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.11.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ooooo to ja powiem, że tez mam pralke Indesita - i nie wymieniłabym na żadną inną... lata ona u nas 3-4 razy w tygodniu od 4 lat i nic, absolutnie nic się jej nie dzieje.... w przeciwieństwie do lodówki Whirpoola, która już na gwarancji się zepsuła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.11.2008 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 No właśnie Kasia, czyli jednym słowem: od każdego modelu i firmy są wyjątki i to jak sie okazuje nie pojedyncze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.11.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Szukam inspiracji do mojej łazienki na górze pod skosami...Wybredna jestem bardzo..Oto podkradzione od dandi3 http://i274.photobucket.com/albums/jj245/dandi1979/d4.jpg wiesz Wilolu, że już ich nie robią prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.11.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 poszukam czegoś podobnego. Może zanim zrobię w końcu jakąkolwiek łazienkę u siebie (przekąs totalny )znajdę jakieś superowe wypasione i wogle odlotowe..i skromne kafeleczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ja się jednak takimi opiniami sugeruję. zwłaszcza jak jakaś firma jest popularna a nie ma negatywów jeśli pięć osób które użytkują aristona musiały przynajmniej raz ja naprawiać a mi się nigdy nie zepsuła to zakładam że mam szczęście i jakoś nie chce ryzykować kolejny raz. takim sposobem to nie byłoby firmy dla mnie.. WIesz, opinie innych są ważne, ale nie decydują jednak o wyborze sprzetu w moim przypadku. ja postanowiłam zaryzykowac i sprawdzić tego wychwalanego siemensa. Ale czy będę zadowolona to wyjdzie w praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.11.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ja jednak zmieniam zdanie. Zamówiełem te kafle u znajomego który obiecał, że wynajdzie mi je gdziekolwiek ale wynajdzie. ściagnął tyle ile potrzebowałem ale wymysliłem że domówię jeszcze ze 2 metry na wszelki wypadek. Własnie dzownił, że dojechały więc myślę, że to jednak do zrobienia tylko jeżeli jesteś nimi realnie zainteresowana, zabrałbym sie za to tak szybko jak to mozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.11.2008 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Podaj mi jak możesz nazwe tych kafli, muszę mężowi pokazać i zobaczyć jakiś układ w mojej pokręconej łazience. muszę pomyśleć chwile ale na 80% jestem pewna. WIdziałam je już wcześniej u Ciebie tylko myślałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.11.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 To Tubądzin kolekcja Calle R-4. Na stronie Tubądzina juz ich nie ma ale jeżeli potrzebujesz i nie dostaniesz ich u siebie, mogę zapytać w skałdzie który sprowadził je dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 żal mi oczywiście komórki i kota ale i tak najbardziej to jestem ciekawa co to te bańki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.11.2008 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Bańki mydlane efilo http://img.trojmiasto.pl/zdj/fotki/8000/z8001.jpg Kupujesz w tesco butelkę litrową za 10 zł i dolewsz co chwile. dandi3, dzieki. Muszę pokombinować, bo cała łazienka w paski jakoś mi nie do końca pasuje. Ale jako dodatek jest rewelka. Tylko myślę, jak i do czego to teraz dodać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 o boże ten facet ma wąsa a ja na początku myślałam że to babka ja zrobiłam Kruszce ale w mieszkaniu to tragedia - można się na kaflach zabić potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.11.2008 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 nie mam kafli w mieszkaniu My robimy wszędzie tylko nie w samochodzie oczywiscie jak najdzie faza na bańki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.11.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 dandi3, dzieki. Muszę pokombinować, bo cała łazienka w paski jakoś mi nie do końca pasuje. Ale jako dodatek jest rewelka. Tylko myślę, jak i do czego to teraz dodać.. Lubisz paski? Pilch ma fajną kolekcję, nazywa sie Lena - to znaczy sama kolekcja jest zupełnie przeciętna ale dekory mają wywalone w kosmos... Gdybym był deko odważniejszy - walnąłbym sobie takie kolory w łazience - tak dla całościowego przebudzenia co rano. TU masz więcej w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.11.2008 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Chyba nie podobają mi sie, to nie kwestia odwagi u mnie, bo to moja łazienka. Tylko jakos kojarzą mi sie z prlem i małymi płyteczkami typu "co komu zostało".. przepraszam ale tak jest Lubie elegancję, taką skromną choć niekoniecznie. Jeśli coś wpadnie mi w oko to wywalę mnóstwo kasy, zeby to mieć. Ale do tej pory nie znalazłam jakos nic co porzuci mnie na kolana..Coraz wiecej płytek, wzorów i kolekcji zaczyna sie powtarzać u ludzi. jakoś oklepane się to zaczyna robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 04.11.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Chyba nie podobają mi sie,Tylko jakos kojarzą mi sie z prlem i małymi płyteczkami typu "co komu zostało".. przepraszam ale tak jest topszzz - wybaczę tym razem Coraz wiecej płytek, wzorów i kolekcji zaczyna sie powtarzać u ludzi. jakoś oklepane się to zaczyna robić hmmmm, to chyba kwestia tego, że jest jednak ograniczona liczba wzorów, kształtów i kolorów ale masz rację - dom to nie rzecz kompromisu tylko realizacja marzeń a te zasługują na najwyższą atencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.11.2008 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 aż sprawdziłam w słowniku słowo "atencja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts