Jasia 06.11.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 no dziady! ale podejście masz dobre - nie ma sensu zdrowia tracić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2008 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Podejście może i dobre, ale przez to dodatkowe koszty ponosimy na wynajem mieszkania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Wiola, musisz sobie hamerykanskiego kota sprawic, polskie tak dlugo nie zyja zwykle, chociaz slyszalam o takich gigantach. Moze to jakies dobre mieszanki byly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2008 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Jak one amerykańskie są naj naj...a nasze polskie nie bardzo naj.. to jak wredny będzie ten amerykański?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Jak one amerykańskie są naj naj...a nasze polskie nie bardzo naj.. to jak wredny będzie ten amerykański?? To zalezy, co dla Ciebie jest wredota. Nasz byl killerem jesli chodzi o inne zwierzeta, natomiast dla ludzi byl slodziutki (wiedzial, skad mu puszka idzie) dopoki mu sie na glowe nie weszlo (wtedy sie rzucal z pazurami). Ale to chyba indywidualne cechy sa, niezalezne od narodowosci. Mnie ten jego charakterek bardzo odpowiadal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2008 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Nasz to killer do kwadratu ale dla ludzi. Z nienacka gryzie i ucieka. Dziś na twarz mi sie rzucił, jak spałam Ale wpier..l dostał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.11.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Nasz to killer do kwadratu ale dla ludzi. Z nienacka gryzie i ucieka. Dziś na twarz mi sie rzucił, jak spałam Ale wpier..l dostał.. bijesz kotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2008 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 no wiesz, to taki odruch był, bo to 4-5 rano było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.11.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 no wiesz, to taki odruch był, bo to 4-5 rano było a jak tak to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 07.11.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Hmm... to ten Twój killerek jeszcze żyje??? "Cieszpliwa" z Ciebie kobita Z dobroci serca "zaoferyję" swą pomoc...przyślij go do mnie pocztą w kartoniku to se z nim przeprowadzę rozmowę pedagogiczną na najwyższym poziomie Podsumowując... myslę, że Ty go już nie kochasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.11.2008 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Nie będę Iwuś oszukiwać: ja go nigdy nie kochałam Tylko nie tę drogę obrał aby zmienić te moje uczucia do niego...Jestem jak najprawdziwsza matrona: toleruję go A tak na poważnie, to jakiś koci psycholog też sobie z nim nie poradzi. Uważam, że każdy kot jest tylko z pozoru udomowiony bo tak mu wygodnie. Na zawsze pozostanie dziki i jeszcze te ich charakterki..Zawsze w moim domu były koty i ten akurat który mam teraz jest najdzikszy i najładniej pachnie. Dlatego żyje A wogle to witaj Iwuś, spać nie możesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.11.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 wiolasz a jak pachnie Twoj kot? moje nie smierdza ale jak zjedzal łiskas supreme to jak ziewna to panie ratuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.11.2008 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 No właśnie nie, mój wogle nie śmierdzi żarciem, bo ostatnio dostaje coraz więcej resztek z obiadu. Tylko chyba mi zupy nie wychodzą, bo coś nie bardzo do nich rwie się ALe sierść jest taka milusia, taka ...neutralna? nie wiem jak opisać. Poprzedni kot pachniał zawsze kurczakiem a to dlatego że raz dziennie dla zdrowotności zjadał ptaszka Kiedyś podejrzałam A właśnie, jest coś do czyszczenia zębów dla kotów? Czy mozna dać jakiś psi przysmak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.11.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 ja nie wierzę kota pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.11.2008 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 W co nie wierzysz? Że wredny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 07.11.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 A wogle to witaj Iwuś, spać nie możesz? W robocie się jest i na chałupe się zarabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.11.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 w to Niestety nie ma swojej galerii a ma co pokazać, uwierzcie mi ale właśnie się dowiedziałam, że czytać nie umiem, bo myślałam, że tam jest napisane, że nie masz co w swojej galerii pokazać mylnęło mi się, nooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.11.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Wróciłam do Was! Dzień Dobry!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.11.2008 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Jasia, wybaczam Iwuś, ja własnie teraz w robocie siedzę, to też zarabiam na rachunki Kachna, no cześć i tutaj, miło że pamietasz o mnie dziś za Tobą łażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.11.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 dzień dobry! czy u Was też piękne słonko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts