Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak one amerykańskie są naj naj...a nasze polskie nie bardzo naj.. to jak wredny będzie ten amerykański?? :roll:

To zalezy, co dla Ciebie jest wredota. Nasz byl killerem jesli chodzi o inne zwierzeta, natomiast dla ludzi byl slodziutki (wiedzial, skad mu puszka idzie) dopoki mu sie na glowe nie weszlo (wtedy sie rzucal z pazurami). Ale to chyba indywidualne cechy sa, niezalezne od narodowosci. :wink: Mnie ten jego charakterek bardzo odpowiadal.

Nie będę Iwuś oszukiwać: ja go nigdy nie kochałam :( Tylko nie tę drogę obrał aby zmienić te moje uczucia do niego...Jestem jak najprawdziwsza matrona: toleruję go :lol: :wink: :wink:

A tak na poważnie, to jakiś koci psycholog też sobie z nim nie poradzi. Uważam, że każdy kot jest tylko z pozoru udomowiony bo tak mu wygodnie. Na zawsze pozostanie dziki i jeszcze te ich charakterki..Zawsze w moim domu były koty i ten akurat który mam teraz jest najdzikszy i najładniej pachnie. Dlatego żyje :lol: :lol:

A wogle to witaj Iwuś, spać nie możesz?

No właśnie nie, mój wogle nie śmierdzi żarciem, bo ostatnio dostaje coraz więcej resztek z obiadu. Tylko chyba mi zupy nie wychodzą, bo coś nie bardzo do nich rwie się :roll: ALe sierść jest taka milusia, taka ...neutralna? nie wiem jak opisać. Poprzedni kot pachniał zawsze kurczakiem a to dlatego że raz dziennie dla zdrowotności zjadał ptaszka :o Kiedyś podejrzałam 8)

A właśnie, jest coś do czyszczenia zębów dla kotów? Czy mozna dać jakiś psi przysmak?